Ballongen kan ha skutt ned Biden-familiens renommé. Informasjonen om Bidens «forretninger» med Kina har vært ute i offentligheten lenge. Nå får de ny tyngde og oppmerksomhet.

Gravejournalist Paul Sperry sier til Jesse Watters at dokumentskandalen og Kina henger sammen. I så fall kan det være repet Bidens blir hengt med. Republikanerne i Representantenes hus har makt og myndighet til å få kortene på bordet.

«Biden was stockpiling classified documents. His son and brother were taking millions from Chinese bagmen under investigation for bribing world leaders. So Biden’s case is potentially a counter-espionage case, which is a much bigger deal than just handling or mishandling documents,» Sperry said Wednesday on «Jesse Watters Primetime».

Hvis det kan lages en link mellom Bidens grådighet og kompromitteringen av amerikansk sikkerhet, er Bidens toast.

Vi har hørt mye om forretningspartnerne til Hunter og alle selskapene han opprettet sammen med dem: Bohai Harvest, CEFC. Han leide kontorer i Washington sammen med kineserne, og Joe og Jill hadde også nøkler. Da kontorene ble oppsagt, åpnet Joe Biden Penn Center i University of Pennsylvania. Like etterpå økte Kina sine bidrag til over 500 millioner kroner. Rektor Amy Guttman ble senere ambassadør til Kina. Bidraget fra Kina kom ikke opp under senatshøringen.

«But right after another Chinese partner of his, a guy named Patrick Ho, his office for CEFC was raided, we learned recently from some law enforcement documents, was actually raided on the other side of the Potomac in Arlington, Virginia. Right after that, this is in 2017, late 2017, Hunter shuts down his office, and then Joe Biden opens his office in D.C. at the Penn Biden Center, which of course, is where some of the classified documents were transferred to.»

Dokumentene som ble funnet, var ikke gjenglemte papirer som ble funnet under flytting. Det var viktige dokumenter over Biden-familiens transaksjoner som de ville ha kontroll på.

Både Tony Blinken og nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan var tilknyttet Biden Penn Center. Disse var også instrumentale i å styre Russiagate-skandalen. Brikkene faller på plass.

Men så detonerer Sperry bomben på Fox: Bidenes kinesiske partnere ble satt under overvåking av FBI gjennom samme type fullmakt som ble brukt mot Trump: En FISA-fullmakt, som man får ved å søke en spesialdomstol om tillatelse.

Men FBI overvåker ikke bare kineserne, de avlytter også deres kommunikasjon med Bidens.

«Yeah, so we also learned from some of these federal law enforcement documents that the whole situation was so serious in terms of the counterintelligence concerns with the Bidens and their Chinese partners that the feds actually put the Chinese partners under a FISA surveillance, and at the same time, they were monitoring the Bidens’ communications with those Chinese partners.»

Dette er nok til å blåse topplokket av noen hvem som helst. The chicken comes home to roost, sier man på amerikansk. Nå er det Bidens selv som risikerer å bli avslørt som en sikkerhetsrisiko. De er allerede avslørt som en økonomisk risiko. Det ligger 150 varsler hos det amerikanske finanstilsynet om tvilsomme transaksjoner.

Hvis Kina har penetrert USAs første-familie, er det vanskelig å se hvor dette vil ende. Trump ble stilt for riksrett for en telefonsamtale. Amerikanerne husker det.

GOP lawmakers released a report in November that claimed they had uncovered evidence of a conspiracy to defraud the U.S., wire fraud, violation of the Foreign Agents Registration Act, money laundering, tax evasion and other crimes.

 

https://www.foxnews.com/media/could-president-bidens-classified-documents-scandal-evolve-counter-espionage-case

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.