Skandalen rundt Biden-familiens influenser-business blir stadig mer plagsom for Biden. Jan Psaki får plagsomme spørsmål fra andre enn Fox News Peter Doocey. Nå er det duket for en ny omgang: Hunters forretningspartnere besøkte jevnlig visepresident Joe Biden. De drev business med Kina.

Det er besøksloggene som er blitt en gullgruve for de som vil grave i Biden-familiens forretningshemmeligheter.

After leaving the White House as an adviser to then-Vice President Joe Biden during the summer of 2014 and becoming the president of a DC-based company founded by a Chinese executive with ties to officials at some of the highest levels of the Communist Party of China, Francis «Fran» Person visited the White House at least seven times between 2015 and 2016.

Etter å ha forlatt Det hvite hus som rådgiver for daværende visepresident Joe Biden sommeren 2014 og blitt president for et DC-basert selskap grunnlagt av en kinesisk leder med bånd til tjenestemenn på høyeste nivå i kommunistpartiet i Kina, besøkte Francis «Fran» Person Det hvite hus minst syv ganger mellom 2015 og 2016.

Francis «Fran» Person er et ukjent navn for de fleste. Men i Washington er det svingdørspolitikk for å tjene penger og gjøre karriere: Fra rådgiver videre til forretninger hvor man trekker veksler på kolleger «innenfor» det offentlige.

White House visitor logs from 2015 and 2016 show that Person met with his sister, Anne Marie Muldoon (Person), who previously worked for Schwerin and Hunter at Rosemont Seneca Partners before joining Vice President’s Biden’s office in May 2014, at least four times. Another listing for Person in March 2016 was a meeting with Steve Ricchetti, who was Biden’s chief of staff from 2013 until 2017 and is currently Biden’s White House counselor.

Eric Schwerin besøkte Det hvite hus 19 ganger, og han møtte både Jill Biden og Joe.

Slik ser globaliseringen ut

Globalisering er et pent ord i Erna Solbergs munn. Men det er ikke like pent når man ser hva som foregår i maskinrummet.

Person, who served in the Obama administration as an adviser to Vice President Biden and a special assistant to President Obama between 2009 and 2014, left the White House in late July 2014 for a «special advisory role» at the University of South Carolina, his alma mater, before becoming the president of the Harves Group less than six months later in January 2015, where he «[h]elped guide the formation» of the DC-based company and established «global partnerships» in China.

Universitetene er blitt springbrett videre til nye karrierer i «globale partnerskap», som betyr å selge ut USA til kinesere.

Jill Biden var full av lovord da Fran sluttet.

«Fran has been like a son to Joe and me,» Jill Biden said. «For eight years, we traveled the country, shared holidays together … Fran may be leaving the office, but he will always be a part of our family.»

Amerikanske selskaper har introdusert og kapitaliserer på amerikanske brand navn som Disney, Nike, Manchester United, baseball osv. Hollywood og sportsstjerner er blitt avhengige av inntektene i Kina.

Det var denne «trafikken» som Harves Group hektet seg på.

I Kina handler alt om «kontakter». Fran skrev til Hunter i 2015 og ville ha ham med til Kina for å besøke familien til sønnen i huset.

«Bo Zhang and his family would host us,» Person wrote in the email. «They are a great family with great respect and relationships in China. Bo graduated from American Univ and is in his late 20’s, and his parents own Harves Century Group of Shenyang – which is a top tier private chinese real estate development firm.»

Utdannelse ved amerikanske universitet blir en port inn til rikdom i hjemlandet og en døråpner til den amerikanske eliten. Fordelene er gjensidige.

Person’s email went on to say that Zhang is «being groomed to take over his family’s dynasty» and that the trip wasn’t about selling Biden on anything, but more about «grow[ing] that relationship,» adding that «there will be plenty of big things that come down the road that we can work on.»

De lever tilbaketrukket og skyr offentlighet, beskjedne mennesker, men de har alle forbindelser helt til topps.

«His mom is actually the Chairman of the company, which is unique in China,» Person wrote. «They are very private, and wouldn’t tell anyone about you coming. Bo’s father-in-law is actually the Governor of Hainan (Chinese Hawaii), which he doesn’t advertise at all.»

Zhang’s father-in-law, Liu Cigui, was later elected as the Communist Party secretary of the Hainan province in 2017. He is considered a «loyalist» of Chinese President Xi Jinping.

Det kommer til å bli skrevet bøker om Hunter og hans «venner»: Eric Schwerin, Christopher Heinz (stesønn til John Kerry), Devon Archer og James Bulger.

Archer må i fengsel for å ha svindlet en indianerstemme for 60 millioner dollar. Bulger er nevø av Whitey Bulger, den beryktede gangsteren i Boston som fikk lov å drepe sine rivaler fordi han også var informant for FBI.

De krysseide hverandres selskaper og Person forsøkte stille til Kongressen. Der er det også store muligheter, men han mislyktes.

Det hvite hus avslår å svare på konkrete forespørsler om hva Schwerin og Person skulle.

 

Hunter Biden associate visited Obama-Biden White House 7 times after becoming head of company with CCP ties

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.