Dokumenter funnet på Hunter Bidens laptop tyder på at han har fått hemmelig informasjon fra visepresident Biden og brukt den til å tjene millioner i Ukraina. Hvis Biden har lekket hemmelig info til Hunter er det en alvorlig forbrytelse. Han kan måtte avgå.

Det har vært spekulert i at krefter i og utenfor Demokratene ønsker å skifte ut Biden. I så fall har de her et våpen som kraftig at det kan blåse ham ut av Det hvite hus.

According to emails uncovered from the “Laptop from Hell,” Hunter Biden sent his business partner Devon Archer a very detailed email on Ukraine on April 13, 2014 – just one week before Joe Biden visited Ukraine to meet with then-Prime Minister Arseniy Yatsenyuk.

It appears that Hunter Biden was emailing Devon Archer information he received from a briefing his father and Vice President Joe Biden held earlier.  Or the information may have come directly from top-secret documents.

if Joe Biden leaked this information to his son who then shared it with the Ukrainian government, then Joe Biden would have to resign and could serve time in prison.

Attorney Mike Davis: If They Can Link Hunter Biden Document to Biden’s Stolen Documents Then He Must Resign – Could Face Espionage Fine (VIDEO)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.