Den som hørte viseutenriksminister Victoria Nuland under ed bekrefte at det var amerikanskfinansierte biolaboratorier i Ukraina, ventet på noe mer. Det kom aldri, men nå kan Daily Mail fortelle at Hunter Biden og hans firma var innblandet i å skaffe finansierng til biolaboratorier i Ukraina, bl.a. et i Odessa.

Daily Mail har hentet dokumentene ut av Hunters egen laptop, som selv New York Times nylig bekreftet er ekte.

Daily Mail går ut med storyen etter at det russiske forsvarsdepartementet først anklaget presidentens sønn for å være innblandet i historien om biolaboratoriene. Russland ønsker selvsagt å utnytte den til sin fordel.

Men historien er ikke grunnløs, kan Daily Mail fortelle, og den blir mer og mer sjokkerende etter som den rulles opp. Daily Mail gjemmer de saftigste bitene til slutt: Det er forbindelse til laboratoriet i Wuhan, batwoman Shi Zhengli og Peter Daszak. Det var ved laboratoriet i Wuhan covid-19 ble klekket og lekket ut.

Sentralt i historien står det medisinske dataselskapet Metabiota.

But emails from Hunter’s abandoned laptop show he helped secure millions of dollars of funding for Metabiota, a Department of Defense contractor specializing in research on pandemic-causing diseases that could be used as bioweapons.

EXCLUSIVE: Hunter Biden DID help secure millions in funding for US contractor in Ukraine specializing in deadly pathogen research, laptop emails reveal, raising more questions about the disgraced son of then vice president 

Metabiota omtales som en Pentagon-kontraktør som forsker på patogener. Om det er defensivt eller offensivt, er et åpent spørsmål.

I korrespondansen dukker Devon Archer opp, en av Hunters buddies. Archer ble nylig dømt til over ett års ubetinget fengsel for å ha svindlet en indianerstamme i USA for 60 millioner dollar. Dommeren sa det var en så grov svindel at den måtte føre til ubetinget straff, men Archer går enda en ankerunde. I dagens USA er det én lov for eliten og en annen for vanlige mennesker.

Metabiota samarbeidet med en annen Pentagon-kontraktør i Ukraina, Black & Veatch, og denne har, ifølge Daily Mail, tette bånd til amerikansk etterretning.

Metabiota has worked in Ukraine for Black & Veatch, a US defense contractor with deep ties to military intelligence agencies, which built secure labs in Ukraine that analyzed killer diseases and bioweapons.

Det er tydelig at Hunter Bidens rolle i gasselskapet Burisma gjorde ham attraktiv som fasilitator for å hente inn penger, bl.a. til biolaboratoriene.

At en rådgiver til Burisma også dukker opp i korrespondansen, viser at dette var et influenser-nettverk hvor Bidens var dypt implisert.

Samtidig var pappa Joe spesialutsending til Ukraina.

Emails and defense contract data reviewed by DailyMail.com suggest that Hunter had a prominent role in making sure Metabiota was able to conduct its pathogen research just a few hundred miles from the border with Russia.

Norske medier har knapt omtalt Bidens rolle i Burisma og Ukraina overhodet. Man har tilpasset seg Demokratenes narrativ om at det var Trump som forsøkte å presse Zelenskyj til å si noe som ikke var sant.

Det var sant.

Bidens og Demokratene har vært dypt involvert i Ukraina helt tilbake til Maidan-revolusjonen i 2014.

Victoria Nuland har spilt en nøkkelrolle. Når hun bekrefter at USA finansierer biolaboratorier, forstår folk på innsiden at hun ikke tar det ut av løse lufta.

Flere vestlige politikere har siden anklaget russerne for å planlegge false flag-operasjoner med kjemiske våpen, deriblant Jens Stoltenberg.

Hunters investeringsfirma Rosemont Seneca opererte utenfor USA, båret frem av pappa Joes prestisje og innflytelse, på jakt etter prosjekt som kunne gi profitt.

Ett av dem var Metabiota.

Hunter and his colleagues at his investment firm Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) routinely raised millions of dollars for technology companies, hoping the firms would take off and make them all fortunes.

Metabiota was one of those firms. Emails between Hunter and his colleagues excitedly discuss how the company’s monitoring of medical data could become an essential tool for governments and companies looking to spot outbreaks of infectious diseases.

The president’s son and his colleagues invested $500,000 in Metabiota through their firm Rosemont Seneca Technology Partners.

They raised several million dollars of funding for the company from investment giants including Goldman Sachs.

Hunter og hans kamerater, Eric Schwerin er en annen, arbeidet også for å koble Metabiota til regjeringsmyndigheter i Ukraina. En av direktørene for Metabiota sa de ville gjerne hjelpe Ukraina med å bli uavhengig av Russland. En tidligere CIA-tjenestemann synes dette lyder merkelig til å være et kommersielt selskap.

Former senior CIA officer Sam Faddis, who has reviewed emails on Hunter’s laptop, told DailyMail.com that the offer to help assert Ukraine’s independence was odd for a biotech executive.

‘It raises the question, what is the real purpose of this venture? It’s very odd,’ he said.

I april 2014 skriver sjef for Metabiota, Mary Guttieri, til Hunter om mulighetene i Ukraina. Fire dager senere svarer en av sjefene i Burisma, Vadym Pozharskyi, at her burde det være muligheter. Burisma ble eid av oligarken Mikolay Zlochevsky.

Ukraina synes å være et land hvor mulighetene var mange og store for de rette menneskene.

Four days after Guttieri’s April 2014 email, Burisma executive Vadym Pozharskyi wrote to Hunter revealing that the then-Vice President’s son had pitched a ‘science project’ involving Burisma and Metabiota in Ukraine.

‘Please find few initial points to be discussed for the purposes of analyzing the potential of this as you called, ‘Science Ukraine’ project,’ Pozharskyi wrote.

‘As I understand the Metabiota was a subcontract to principal contactor of the DoD B&V [Black & Veatch].

‘What kind of partnership Metabiota is looking for in Ukraine? From potential non-governmental player in Kiev? Rebuilt the ties with respective ministries in Ukraine, and on the basis of that reinstate the financing from the B&V? Or they look for partnership in managing projects in Ukraine, PR with Government institutions here, financing of the projects?’

Hunter var ikke bare en playboy som fikk 80.000 dollar i måneden for å låne ut navnet sitt. Han og kameratene spilte en aktiv rolle, og ikke bare i Ukraina. Secret Service ga beskyttelse til Hunter på hans utenlandsreiser, men i hele to år har de ingen opptegnelser om oppdragene for Hunter. Loggene er blanke. Vi vet at han fikk bruke Air Force Two for å besøke den mexicanske oligarken Slim.

Eks CIA Faddis ser mange varsellamper.

Faddis told DailyMail.com that the attempt to get Metabiota to form a partnership with Burisma was a perplexing and worrying revelation.

‘His father was the Vice President of the United States and in charge of relations with Ukraine. So why was Hunter not only on the board of a suspect Ukrainian gas firm, but also hooked them up with a company working on bioweapons research?’ Faddis said.

Pentagon hevder alt er i sin skjønneste orden, men det kan ikke bortforklare Hunter og pappa Joes tvilsomme dobbeltroller.

Den samme Pozharskyj hadde tidligere arbeidet i regjeringen og visste godt hvordan slike prosjekter ble rodd i havn. Nå var han en av lederne for Burisma.

Det var store summer involvert. Vi merker oss at Black & Veatch fikk i oppdrag å bygge et biolaboratorium på sikkerhetsnivå tre i Odessa så tidlig som i 2010. Hvorfor ventet Nuland til etter invasjonen med å advare mot at russerne kunne få kloa i farlige patogener når styrkeoppbyggingen rett over grensen hadde pågått i månedsvis?

Metabiota fikk 18 mill. dollar for 2014–2016, men bare 300.000 var øremerket Ukraina.

Men Black & Veatch fikk hele 85 mill dollar i 2012. Disse prosjektene har en papertrail, en dokumentstrøm som før eller siden vil komme for en dag.

Pozharsky said in his email to Hunter that he had encountered such biological research projects before in his former job as a Ukrainian government official, and claimed that B&V worked on ‘similar or the same projects’ as the proposed contract for Metabiota.

Government spending records show the Department of Defense awarded an $18.4million contract to Metabiota between February 2014 and November 2016, with $307,091 earmarked for ‘Ukraine research projects’.

The US Defense Threat Reduction Agency (DTRA) also commissioned B&V to build a Biological Safety Level 3 laboratory in Odessa, Ukraine in 2010, which ‘provided enhanced equipment and training to effectively, safely and securely identify especially dangerous pathogens’ according to a company press release.

Such labs are used to ‘study infectious agents or toxins that may be transmitted through the air and cause potentially lethal infections,’ the US Department of Health and Human Services says.

B&V was awarded a further five-year $85 million contract in 2012.

Disse «guttene» trakk i tråder, og deres korrespondanse synliggjør at globaliseringen av verden er blitt en stor melkeku for dem som kutter hjørner og ser sjansen til å tjene penger, uavhengig av grenser og uavhengig av moral.

Eric Schwerin sier han ser muligheter for synergier mellom Metabiota og «Xiaoying’s husband’s work at the CDC». Synergier er stammespråk for «muligheter». Vi forstår at de har en kinesisk influenser som er gift med en ansatt i Center for Disease Control.

En annen av gutta, Rob Walker, vil kontakte forsvarsdepartementet for å få dem til å gå god for Metabiota overfor Morgan Stanley og Goldman Sachs.

Forsvarsdepartementets enorme budsjett gir store muligheter for finansiering og ikke minst kontakter.

Siden «navn» er verd penger, er familie og slektskap gull. Rosemont Seneca Technology Partners er et datterselskap av Rosemont Seneca. Hvem var med på å grunnlegge det? Stesønnen til John Kerry, Chris Heinz. Chris’ mor er arving til ketchup-dynastiet Heinz.

RSTP was a subsidiary of Rosemont Capital, an investment company founded by Hunter and former Secretary of State John Kerry’s stepson Chris Heinz in 2009.

Når man vokser opp som en Kerry eller Biden, lever man i en annen verden, høyt hevet over vanlige mennesker og lov og rett. Det gjelder andre regler for dem, akkurat som for adelen før revolusjonen.

Til slutt kommer prikken over i-en: Metabiota har nære bånd til Institute of Virologi i Wuhan og er offisiell samarbeidspartner med EcoHealth Alliance. Det var disse som klekket ut covid-19.

Denne saken ender opp som en hvem-hva-hvor over de største skandalene i moderne tid. Biden-familien er en gjenganger.

Metabiota also has close ties to the Wuhan Institute of Virology (WIV), suspected to be the source of the COVID-19 outbreak.

WIV was a hotspot for controversial ‘gain of function’ research that can create super-strength viruses.

Chinese scientists performed gain of function research on coronaviruses at the WIV, working alongside a US-backed organization EcoHealth Alliance that has since drawn intense scrutiny over its coronavirus research since the COVID-19 pandemic.

Researchers from the Wuhan institute, Metabiota and EcoHealth Alliance published a study together in 2014 on infectious diseases from bats in China, which notes that tests were performed at the WIV.

Shi Zhengli, the WIV Director of the Center for Emerging Infectious Diseases who became dubbed the ‘bat lady’ for her central role in bat coronavirus research at the lab, was a contributor to the paper.

Metabiota has been an official partner of EcoHealth Alliance since 2014, according to its website.

Daily Mail har turt å lette på sløret. De siste opplysningene roper på mer, og det kommer nok. Dette er så stort at det ikke kan legges lokk på.
Katta er ute av sekken.

 

 

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.