Dinesh d’Souza har laget en ny film: Police State. Den er rystende, selv for oss som har fulgt USA tett i mange år.

Når man ser hendelsene i et lengre perspektiv blir utviklingen tydelig. Polititstaten begynte ikke med Biden. Den har gradvis vokst frem, fordi noen så seg tjent med å kunne overvåke borgere og knuse politiske motstandere.

Det sjokkerende når man ser på det som rulles opp og vurderer det opp mot norske medier – svenske og danske er ikke stort bedre  – så er det den aktive motarbeiding av hva som foregår. Antiinformasjon og taushet om viktig informasjon som motarbeider deres narrativ.

Man spør seg hvordan det er mulig? Deaf, dumb and blind er bare forordet.

Det er selvsagt fordi noen vil at de ikke skal rapportere.

Journalistene har lært seg hvor grensene går, hvilken vinkel de skal betrakte virkeligheten fra.

Tidligere general og sjef for Forsvarets etterretning, DIA, Michael Flynn, sier at mange kongressrepresentanter har gjort dumme ting på reise i utlandet. De har gått til sengs med mindreårige. Da har de bare å bøye seg.

I filmen blir det sagt at mange advokater er redde for aktorene og dommerne. De tør ikke legge seg ut med dem. Det er derfor vanskelig å finne forsvarere for alle de politiske fangene USA begynner å få.

Fordi USA er et informasjonssamfunn slår frykten dypere og bredere enn i mer tradisjonelle samfunn.

En av nøkkelscenene er med kvinnen som hadde ansvar for å sjekke hvor det ble av de enslige mindreårige som ble sendt til en adresse i USA. Det viste seg at personen på adressen var en helt annen enn det som var oppgitt. De oppdaget at en jente ble solgt på nettet. En åtte år gammel gutt var blitt voldtatt så mange ganger på vei fra Mexico at han måtte bruke bleie.

De oppdaget en hel leiegård som var full av 40 enslige mindreårige.

Senator Marsha Blackburn etterlyste i en høring i Kongressen hva som har skjedd med 85.000 enslige mindreårige som ingen kan finne.

«President Biden’s border crisis has placed illegal immigrants in dangerous—and often deadly— situations, and the over 250,000 unaccompanied minors who have crossed our southern border over the last two years are no exception,» Blackburn wrote.

I høringen sa helseminister Xavier Becerra at det er første gangen han hører tallet 85.000 og han synes ikke det høres realistisk ut.

«I have never heard that number of 85,000, I don’t know where it comes from and …so I would say it doesn’t sound at all to be realistic, and what we do is we try and follow up as best we can with these kids,» Becerra said.

Han viser en ansvarsfraskrivelse som er sjokkerende ut fra normal praksis, men typisk for Biden-regimet. De later som ingenting. Det koster dem ingenting å si ting i Kongressen som alle vet er en løgn.

Innenriksminister Alejandro Mayorkas er spurt utallige ganger om forholdene på grensen, men svarer det samme hver gang: Alt er i orden, ifølge ham. Det er nettopp strømmen av mennesker som gjør det umulig å holde kontroll og etter så lang tid uten tegn til begrensninger er det klart at dette er en villet politikk. Biden-regimet vil at det skal drives sextrafficking med barn og jenter.

En måned etter at de er sendt over til en verge kontakter Helsedepartementet den voksne for å spørre hvordan det går. For 85.000 barns vedkommende er det ikke mulig å få et svar.

Normale myndigheter ville bli alarmert over et slikt tall. Men Becerra sier det er ukjent for ham.

I Kongresshøringen vitnet Tara Lee Rodas og hun blir intervjuet av d’Souza i filmen.

A whistleblower further told Congress this week that the government is delivering migrant children to a «sophisticated network» of human traffickers.

Tara Lee Rodas, who was detailed with HHS at an Emergency Intake Site in Pomona, California, told lawmakers on Wednesday about what she experienced on the ground.

«I thought I was going to help place children in loving homes,» Rodas said. «Instead, I discovered that children are being trafficked through a sophisticated network that begins with recruiting in their home country, smuggled to the U.S. border, and ends when [Office of Refugee Resettlement] delivers a child to a sponsor — some sponsors are criminals and traffickers and members of Transnational Criminal Organizations.»

«Some sponsors view children as commodities and assets to be used for earning income — this is why we are witnessing an explosion of labor trafficking,» Rodas said.

Da Rodas slo alarm ble hun oppsagt og geleidet ut.

Man får en sterk mistanke om at trafficking av barn skjer i full forståelse med Biden-regimet. Det er vanskelig å komme til noen annen konklusjon. Det er bare en flik av politistaten, men det er en av de mest opprørende.

For den som har sett filmen Sound of Freedom er dette en nærliggende konklusjon, og det er en av de mørkeste hemmeligheter bak Demokratene og Biden-regimet.

Våre medier og politikere er blitt complicit, medskyldige, også i denne forbrytelsen.

Det er ellers uforklarlig at NRK i sitt innslag om filmen forsøkte å svine til filmen med ordet QAnon. Det var rent stråmannsangrep. Kulturkommentator Hobbelstad snakket ikke om filmens innhold, men hva som har likt den.

De motarbeider sannheten aktivt. NRK vil ikke omtale sex-handelen med barn. Det er ganske utrolig.

Mens USA har en president som har 176 varselmeldinger liggende i Finanstilsynet og hans sønn var del av østeuropeiske sex-ringer og fikk store penger for det.

Norske medier vil heller ikke skrive om det.

Hvordan var det mulig at et land som kalte seg Land of the free ble en politistat?  Hvordan er det mulig at et tidligere traust protestantisk land ble oppga sin suverenitet og ble en lojal del av EU-regimet og USAs dype stat?

Behandlingen Sound of Freedom har fått sier mye om norske medier, og d’Souzas film kommer de aldri til å røre.

Fra 1.oktober vil all digital informasjon i Norge bli lagret og filtrert.

Vi er del av samme system, som er amoralsk.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.