Helt siden Jeffrey Epstein har mistanken om at det foregår ting i de høyeste sirkler som ikke tåler dagens lys. Epstein vervet ungjenter og det var dette som tiltrakk menn i høye posisjoner. Hvorfor er ikke klientlistene blitt kjent?

Disse spørsmålene er blitt mange og en skeptisk opinion er blitt stadig mer skeptisk: Fra Hunter Biden til 85.000 migrantbarn inn i USA som er «forsvunnet».

Fellesnevner er en elite som utnytter de svakeste og får «alfabet»-institusjonene til å beskytte dem: FBI, DOJ, CIA, DHS, HHS ville normalt være de som sporet opp barna og beskyttet dem.

Men slik er det ikke. I stedet er disse institusjonene blitt instrumentalisert av onde krefter. Den store øyeåpneren var Russiagate, hvor FBI bevisst ble brukt til å løpe Hillarys ærend. FBI-agentene som etterforsket Trump og hans kampanje ble ikke fortalt av ledelsen at de forfulgte et dødt spor. Noen av agentene fikk sjokk da de fikk vite at de var blitt brukt. Dette har spesialetterforsker John Durham fortalt i Durham-rapporten.

Nærmest hver eneste dag kommer det avsløringer som viser hvordan justisdepartementet lyver og aktivt bistår en kriminell sønn av presidenten. Da FBI skulle raide et lager Hunter hadde i Virginia ble hans advokater tipset av folk i justisdepartementet. De var ikke sene med å tømme lageret.

Rettsvesenet er blitt en parodi.

Når amerikanerne ser hva folk slipper unna med i dagens Amerika er det mye som blir innenfor sannsynlighetens grenser som ellers ville vært utenkelig.

Ett av dem er sex-trafficking med barn.

85.000 barn er forsvunnet. Sporløst.

Filmen Sound of Freedom hadde premiere 4. juli. Den utklasset siste Indiana Jones-filmen.

Folk har fått ferten av noe autentisk. Dette kan være en skandale som er den mørkeste som har vært avslørt og bakmennene kan sitte i toppen av samfunnspyramiden.

Hvis publikum ikke anså temaet i filmen for å være autentisk ville den aldri blitt en slik suksess.

Tim Pool sier det var en meget god film.

Lara Logan ble spurt hvorfor venstresiden er taus om barnetrafficking, og hun svarte: Det er 36 millioner dollar-spørsmålet.

Det er noe som heter negativ bekreftelse og fordømmelsen av filmen i aviser som Guardian bekrefter denne mistanken om at det ligger mange hunder begravet her.

Når liberale medier angriper filmen som et produkt av QAnon-filosofien, slår publikums skepsis inn. Dette er ikke et seriøst argument. Det finnes ikke noe spor av konspirasjonsteorier i filmen. Dette er en stråmann for å sverte filmen. Men når det gjelder et så alvorlig tema slår slike metoder tilbake på avsender.

Both U.K. publication The Guardian and website Jezebel claimed that the film starring Jim Caviezel, which was based on the true story of a U.S. Homeland Security agent rescuing two young children from human traffickers in South America, was attached to QAnon, a right-wing community that has been accused of buying into fringe conspiracy theories.

Although the film, produced by Angel Studios and released over the July 4 holiday, never engages in such conspiracy theories while exposing the underbelly of the real underground sex slave trade, both outlets linked the film to fringe right-wing extremists in an attempt to discredit it and its box-office success.

Det som har provosert Guardian og nettstedet Jezebel mest er at hovedrolleinnhaverne Caviezel har gitt intervjuer, blant annet til Steve Bannons Warrom, der han snakker om at den mørkeste hemmeligheten gjelder organhandel med barn. Barn drepes både for deres organ og for å ekstrahere et sjeldent stoff som barn utsondrer når de er hyperstresset og rett før de skal død. Det kalles andrenochrome og selges på det svarte marked til fantasipriser.

«In an interview with Steve Bannon from earlier this month, Caviezel went on at length about ‘the whole adrenochrome empire’ as driving demand for trafficking. Though Caviezel didn’t direct Freedom, he’s treating it as a passion project, appearing in its trailer to speak directly to the camera about its importance.»

 

Det publikum reagerer på er hvordan liberale medier forsøker diskreditere seriøse menneskers søken etter sannhet. Normale medier gransker for å finne sannheten. Dagens medier er ute etter å diskreditere og sverte.

Det har gått opp for publikum at denne fremgangsmåten skjuler en dyster sannhet. Det er noe i anklagene/mistankene og medier som gjerne fremstiller seg som liberale, er i virkeligheten redskap for onde krefter.

Det er interessant at publikum nå leser disse angrepene og trekker motsatt konklusjon enn det mediene ønsker: Det er de som skjuler forbrytelsen.

 

 

https://www.foxnews.com/media/media-outlets-trash-human-trafficking-film-sound-freedom-qanon-adjacent-mock-films-july-4-success

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.