FBI kunngjorde tirsdag at de reddet 200 ofre for menneskehandel og arresterte over 200 mistenkte i en landsomfattende aksjon kjent som Operation Cross County.

I løpet av den to uker lange operasjonen i juli identifiserte FBI og dets partnere 59 mindreårige ofre for menneskehandel og seksuell utnyttelse av barn. De fant også 59 aktivt savnede barn.

Av de mistenkte er 126 siktet for seksuell utnyttelse av barn og menneskehandel, mens 68 er siktet for menneskehandel.

FBI samarbeidet med National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) – Nasjonalt senter for savnede og utnyttede barn – og fokuserte først og fremst på å identifisere og lokalisere ofre for menneskehandel og etterforske og pågripe de involverte i seksuell utnyttelse av barn.

Gateway Pundit og andre medier har skrevet om saken, men den har fått lite dekning i liberale landsomfattende medier.

Filmen Sound of Freedom kommer i tankene, og som Hans Rustad skrev på Document gikk barnetrafficking-filmen rett hjem og venstresiden får panikk.

Les også:

Barnetrafficking-film går rett hjem og venstresiden får panikk – Document

Ifølge mainstream media er dette en QAnon-konspirasjon og for fedre med brain worm – vrangforestillinger, skriver The Pundit, og viser til Libs of TikToks tweet.

Truth Exposed: USA Among Top Child Traffickers.

Den kristne nyhetskanalen CBN News har intervjuet Jessica Vaughan, direktør for politiske studier ved Center for Immigration Studies Research, som avslører den tragiske sannheten at USA aldri har hatt et så ille problem med menneskehandel, barnearbeid og seksuell utnyttelse av barn.

Hun sikter mot Biden-administrasjonen.

85 000 migrantbarn er ikke gjort rede for. Mange antas å være ofre for tvangsarbeid og barneprostitusjon.

Les også:

Stor interesse for filmen «Sound of Freedom» også i Norge – Document

Kjøp boken her!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.