Tidligere var det valgkampbidrag som fikk kritikk for å vri utfallene i USA. Nå har pengene fått en helt annen betydning, og det er venstresiden som bruker penger i et hittil ukjent omfang til desinformasjon og svertekampanjer.

Den mest spektakulære operasjonen var teorien om at Trump kunne takke Putin for seieren. Det var en påstand som ledende e-sjefer som James Clapper fortsatte å si offentlig, selv om de innrømmet bak lukkede dører at de ikke hadde noe bevis. Å bruke sin stilling til å si noe man vet er løgn, er et brudd på embetsetikken og demokratiske regler.

Men det som er løs i USA, er i en skala som er vanskelig å fatte: Det er koblinger mellom politiske milliardærer som George Soros, politiske operatører, departement, e-tjenester og politi, konsulentselskaper og selskaper som forsvinner og skifter navn like fort som andre skifter skjorte. De fleste har noe med «demokrati» i navnet.

Daniel Jones er tidligere medarbeider av senator Dianne Feinstein (D-CA). Feinstein hadde i mange år en sjåfør som var en kinesisk spion. Saken ble begravet.

Jones fungerer som edderkopp i et nett av organisasjoner som kanaliserer penger til operatører. En av dem er den tidligere britiske eks-agenten Christopher Steele og konsulentskapet som hyret ham, Fusion GPS. Rapporten de laget om Trump, ble diskreditert som løgn og fanteri allerede i januar 2017, og i 2019 var det ingen som ikke hadde fått det med seg. Selv The New York Times skrev det i 2019. Likevel fortsatte Daniel Jones å utbetale betydelige summer til Steele og Fusion GPS. Det tyder på at de var del av et nettverk og fremdeles operative.

The Democracy Integrity Project (TDIP), a nonprofit operated by former Feinstein staffer Daniel Jones, paid $1,222,714 in 2019 to Bean LLC., the shell company that controls Fusion GPS, and $700,000 to Walsingham Partners Ltd., a British company co-owned by Steele, according to a tax filing.

Det er innberetning av skatt som gjør at slike utbetalinger ser dagens lys.

Den såkalte Steele-rapporten ble brukt av FBI for å søke om rett til å overvåke den tidligere Trump-medarbeideren Carter Page. Selv om FBI visste at han hadde arbeidet for CIA. Da FBI-juristen Kevin Clinesmith fikk e-posten, endret han den til å bli negativ: At Page ikke hadde arbeidet for dem. Clinesmith er den eneste som er tiltalt i Russia-gate-sammensvergelsen, og han fikk en meget mild dom:

FBI-advokat Kevin Clinesmith ble fredag idømt 12 måneders prøvetid og 400 timers samfunnsstraff for å ha forfalsket en e-post fra CIA som bekreftet at Carter Page hadde arbeidet for dem. Hvis CIAs e-post var blitt stående, ville det vært umulig å sette ham og resten av Trump-kampanjen under overvåking.

Det var en mildere dom enn det de Trump-medarbeiderne fikk som FBI reiste falske anklager mot, som George Papadopoulos, som var offer for et setup. Papadopoulos måtte tilbringe to uker i fengsel for å ha blitt utsatt for forsøk på å plante et rykte om at Trump hadde fått Hillarys e-poster av russerne. Hvis Papadopoulos hadde latt seg overtale, av f.eks. den australske ambassadøren til Storbritannia, Alexander Downer, til å gjenta Downers ord, ville det vært nok til å kjøre ham gjennom den juridiske trommelen til han «sang».

Det er slike metoder vi er vant til å lese om fra politistater. Overgrep forekommer også i demokratiske stater, men i det nye USA er de satt i system, og det er dette som er skjellsettende.

Kartleggingen av Russia-gate-sammensvergelsen avdekket hvor omfattende nettverket er, og man kan følge med på hvordan det oppdateres og sprer seg til nye områder, Kabalen har mye å forsvare: To riksrettssaker og et ønske om å få stilt Trump for retten. For ikke å snakke om all valgsvindelen.

Pengene styrer

Selv liberale medier bringer saker som avdekker hva som foregår:

In December 2019, The New York Times exposed another Jones-funded group, New Knowledge, for its involvement in a self-proclaimed “false flag” operation to influence the 2017 U.S. Senate election in Alabama by sowing discord among Republicans.

The New Knowledge revelations were particularly notable because the Senate Intelligence Committee had weeks earlier identified it as one of the firms it retained to peruse the data it had obtained from social media companies concerning Russia’s involvement in the 2016 election.

De som følger sannheten, må hele tiden jobbe på etterskudd. Når noe viser seg å ha vært kokkelimonke, har den usanne historien fått feste seg blant publikum. Mange vil ikke få med seg at den blir avslørt som plantet. Dette vet mediene, Big Tech og Demokratene. Det er dét de satser på: at løgnen skal vinne – og når den vinner, er det for sent å reversere.

Mange mener derfor at Joe Biden er en illegitim president. Hans posisjon er et resultat av systematisk løgn.

50 millioner dollar til Steele-operasjonen

Silicon Valley-milliardærer ga Steele 50 millioner dollar for å sverte Trump og gi FBI og justisdepartementet et påskudd til å starte en kontraetterretningsoperasjon. Beløpet sier noe om størrelsen på operasjonen. Det var mange aktører som skulle ha betalt.

In 2017 and 2018, Jones used his two nonprofits to funnel more than $5.3 million to Fusion GPS and almost $1 million to Steele. He told the FBI in March 2017 that billionaire financier George Soros and a group of 7 to 10 Silicon Valley billionaires funded his Trump–Russia operation to the tune of $50 million. He offered to give his findings to the bureau and “planned to share the information he obtained with policymakers … and with the press.”

The Democracy Integrity Project received $1.5 million from a subsidiary of Soros’s Open Society Foundations, according to the foundation website.

Hvis det var Republikanerne og Trump som hadde drevet et slikt spill, ville det blitt stanset for lenge siden. Avsløringene ville fylt mediene 24/7. I stedet opptrer mediene som talsmenn for operatørene. De er blitt aktivister.

Dette har gjort ubotelig skade på det amerikanske demokratiet.

Soros

Tidligere sto venstresiden for at penger ikke måtte få for stor innflytelse over politikken, da det ville forrykke styrkeforholdet mellom borgere og rike. Nå har de skiftet posisjon. Venstresiden og de rike jobber for samme sak, og de har ingen hemninger.

Billionaire George Soros and a group of wealthy donors from New York and California have paid $50 million to sustain an ongoing private Russia investigation conducted by former British spy Christopher Steele, research firm Fusion GPS, and a former staffer for Democratic Sen. Dianne Feinstein.

The revelation is part of the final report on Russian interference in the 2016 election released on April 27 by the House intelligence committee. The report concluded that there is no evidence of collusion between the Trump campaign and Russia.

Soros and Tech Moguls Paid $50 Million to Fund Private Russia Probe

For den vanlige borger er disse avsløringene vanskelige å fatte. De samme kreftene som bruker løgn som metode, sier det er varslerne som driver desinformasjon. EU vil gjøre det umulig å «leve av å spre desinformasjon», ifølge Stortinget. Medietilsynet og faktisk.no kaller sannhet for «falske nyheter». Det fører til en oppløsning av offentligheten, for den forutsetter at det er visse ting man er enige om som fakta. Når løgn blir sannhet og sannhet løgn, er det ikke lenger mulig.

Det siste i den amerikanske sagaen er at generalinspektøren for Justisdepartmentet, Michael Horowitz, skal granske Trump-administrasjonens avsløring av politisering av embetsverk og embetsførelse.

Justisdepartementet under Trump ba en domstol om å få tilgang på brukerkontoer til politikere og journalister de mistenkte samarbeidet om lekkasjer. Adam Schiff og Eric Swalwell blir nevnt. Apple fikk en slik stevning om å utlevere data om 73 telefonnumre og 43 epostadresser. Domstolen hadde pålagt Apple taushetsplikt, men den utløp nylig, og Apple informerte de berørte personene om henvendelsen. Det fikk øyeblikkelig Demokratene til å kreve granskning.

Det hele blir en runddans: Demokrater i Kongressen og embetsmenn lekker til journalister for å ramme Trump. Når hans folk forsøker å finne ut hvem som lekket, blir de selv gransket av den nye administrasjonen.

USA er i krig med seg selv.

Utsiktene for USA er dystrere enn for et par år siden. Da leverte Horowitz en rapport som avslørte at FBI hadde begått 17 alvorlige feil i sin søknad om å overvåke Carter Page. Alle på Trumps side trodde at tiltalen mot Clinesmith bare var begynnelsen, at mange hoder kom til å rulle.

Ingenting skjedde, og et dårlig tegn var at justisminister William Barr snudde. Han hadde varslet at John Durham ville komme med sannheten om hele Russia-gate. Han utnevnte Durham til spesialetterforsker, samme status som Bob Mueller hadde. Men Durham har ikke latt høre fra seg. Han er helt taus, og Bidens folk står fritt til å slette sine spor.

 

DOJ Inspector General to Probe Trump-Era Subpoenas of Records of Lawmakers, Journalists

Billionaire-Backed Operative Kept Funding Steele, Fusion GPS in 2019, Even After Dossier’s Credibility Crumbled

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.