Peter Strzok – laughing all the way to the bank

Leder av etterretningskomiteen i Representantenes Hus, Devin Nunes, sier Demokrater og mediene kommer til å bli skremt når de får se hva som står i søknaden FBI sendte inn for å få fornyet retten til å overvåke Trump-medarbeider Carter Page.

Noen av republikanerne har lenge vært utålmodige med frigivelsen av dokumenter i Russia collusion-sagaen. Presidenten har myndigheten til å frigi hva han vil. Men Trumps advokater har holdt ham tilbake.

Men nå sier kildene at han neste uke vil offentliggjøre 20 sider fra den fjerde og siste søknaden FBI og justisdepartementet sendte inn.

Devin Nunes gikk søndag ut og sa at etterretningskomiteen de nærmeste ukene kommer til å offentliggjøre forklaringene til 70 vitner som komiteen innkalte til høring. Nunes vil at det amerikanske folk skal vite hva som har foregått, før de går til valg 8. november.

“We believe that the depositions that we took, I think for nearly about 70 people those need to be published, and they need to be published I think before the election,” Nunes said in an interview on Fox News’ “Sunday Morning Futures.” (RELATED: House Intel Committee Releases Long-Awaited Report On Trump-Russia Collusion)

“By published I mean put out for the American people to review, so that they can see the work that we did and they can see all of the people that were interviewed by us, and there are answers to those questions. I think full transparency is in order here so I expect to make those available from our committee to the American public here in the next few weeks,” continued Nunes.

Mens Demokratene og liberale medier tror spesialetterforsker Bob Muellers team står foran et gjennombrudd, er det Trump-leiren som er på offensiven. Den siste uken har det kommet nye avsløringer av korrespondansen mellom nestleder for kontraetterretning, Peter Strzok, og hans elskerinne, FBI-advokat Lisa Page.

Det meldingene viser er at FBI, justisdepartmentet og CIA lekket som gale for å få pressen til å skrive om Russia collusion. Målet var å få ballen til å rulle, og det klarte de. Strzok skriver at nå som storyen er ute kan de bruke den til å gå på folk og «intervjue» dem. Det var slik de eglet seg inn på en annen Trump-medarbeider, George Papadopoulos, og sendte en rekke mennesker på ham som hadde kontakt med amerikansk etterretning eller også russerne.

Carter Page ble også viklet inn i et spill hvor han stadig møtte mennesker som viste seg å ha flere roller.

Trump-leiren ble utsatt for en sting-operasjon fra FBI og andre etterretningstjenester. Det var Trump-kampanjen som var målet. Russia collusion var bare et påskudd. Det var en grunn til at Trumps folk aldri ble advart om faren for russisk infiltrasjon: Det var ingen.

Russerne drev med litt annonsering på Facebook. Beløpet de brukte var i størrelsesorden 100.000 dollar. M.a.o blåbær. Og det var ingen amerikanere involvert.

Det er grunn til å tro at hele Russia collusion storyen er oppspinn fra ende til annen. Når NSA, CIA, FBI møttes med Trump i begynnelsen av januar 2017 for å fortelle ham at russerne hadde interventert på hans vegne, var det trolig bløff. Comey ville aldri kunne sagt dette hvis han et halvt år senere kunne si til Kongressen at Steele-rapporten var uverifisert og luguber.

Når man begynner å se saken i fugleperspektiv, blir linjene tydelige. Trump har hatt rett hele tiden: Det har vært en heksejakt.

«Arbeidet» begynte samme dag som Hillary ble frikjent av FBI-sjef James Comey, 5. juli.

Det er fremstilt som at FBI hadde skjellig grunn til å mistenke infiltrasjon, men dette er blåst ute av alle proporsjoner. Den eller de russerne Trump-leiren møtte var sendt av Glenn Simpson, i lobbyfirmaet Fusion GPS.

Historien om Russian collusion var ikke sann. Men hvordan motbevise en negativ? Historien antok et liv på egen hånd.

Demokratene fortsatte å late som om det bare var et spørsmål om tid før the smoking gun ville bli funnet. Men det er ikke funnet noe fellende bevis, ikke en gang indisier.

Bob Woodward, Michael Wolff og en rekke andre kan skrive om det de mener er galskapen i Det hvite hus. Men de har ikke klart å påvise collusion, og dermed faller galehuset litt sammen. Collusion-buen er spent så høyt. Når man ikke klarer å levere, går luften litt ut av hele ballongen.

Kanskje Trump er slik de sier, men spiller det noen rolle? Han har skapt 2,4 millioner jobber, børsen går gjennom taket og han holder fantastiske valgmøter. Slik tenker vanlige amerikanere.

Skulle det vise seg at Obamas justisdepartement, FBI og CIA har rottet seg sammen for å ta rotta på kandidat Trump og da ikke det gikk, ødelegge hans presidency, vil det bli en sannhet som vil tvinge New York Times og Washington Post og CNN i kne.

De har fortiet mange av opplysningene som er kommet, og overlatt det til Fox News og Wall Street Journal. Men det har vært nok til at storyen holdt seg levende.

Skal vi tro Devin Nunes, kommer det bombshell-avsløringer til uken. Det handler om misbruk av makt på en skala som får Nixon og Watergate til å se ut som guttestreker.

 

https://dailycaller.com/2018/09/15/nunes-declassify-fisa-trump/

 

https://dailycaller.com/2018/09/16/house-intelligence-russia-transcripts/

 

http://dailycaller.com/2018/09/14/strzok-text-message-trump-interviews/

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

 

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.