I en pågående rettssak mot konsulentselskapet Fusion GPS er det kommet frem at de ikke bare var nøkkelfigurer i drittpakken om Trump kjent som Steele-rapporten, men at de også hadde en hånd med i historiene om og mot Paul Manafort, Carter Page, George Papadopoulos og Trump-familien. Enda verre: De satt på personlige opplysninger som bare kan ha kommet fra føderale myndigheter.

A document provided in a D.C. court case against Fusion GPS shows that the company was involved in much more than the garbage Steele Dossier behind the Trump-Russia hoax.
The company was also behind the Alfa Bank, Carter Page, Papadopoulos, Manafort, and the Trump family lies and smears as well.

Fusion GPS var også involvert i cyberselskapet Crowdstrike som undersøkte serveren i Demokratenes hovedkvarter. Vi har bare deres ord for at det var russerne som hacket serveren. FBI har aldri undersøkt den.

We learned from the inventory of Fusion GPS projects that they were involved with Crowdstrike who was first reported as the experts claiming Russia had stolen the DNC’s emails back in 2016.  This lie was kept in place by the Mueller gang for years as the excuse to look into the Trump – Russia collusion.

Det kan se ut som om aktørene samarbeidet i et sluttet nettverk der private selskaper jobbet hånd i hånd med myndighetene.

Nå er det en ny spesialetterforsker, John Durham, som gransker hva som foregikk og det sies at det kommer flere overraskelser.

 

 

BREAKING BOMBSHELL: Fusion GPS Didn’t Only Work on Steele Dossier, They Worked on Nearly Every Key Anti-Trump Narrative Coming from DOJ and Mueller Gang

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.