Viseutenriksminister Victoria Nuland er blant dem som kan bli husket for sin rolle i sammensvergelsen mot kandidat Donald Trump. Hvordan kunne de ta seg slike friheter som statsansatte? Fordi de var sikre på at Hillary ville vinne. Da ville alt bli begravet. 

Tidligere spesialetterforsker Bob Mueller skal onsdag for Kongressen for å svare på spørsmål om rapporten som bærer hans navn. Mens Demokratene vil at han skal si ting som styrker deres ønske om riksrett, vil Republikanerne stille spørsmål om det som ikke står i rapporten. Det kan bli ubehagelig for Mueller.

Mueller unngår å omtale sannferdigheten til det som har vært selve utgangspunktet for hans egen etterforskning: Steele-rapporten som hevder at Trump ble groomet av russerne minst fem år før han ble president. Det var ikke bare «samrøre» og påvirkning, det var et mye mørkere bilde som ble tegnet i rapporten som den tidligere britiske agenten utarbeidet på vegne av Clinton.

Vi har imidlertid tidligere FBI-sjef James Comeys ord for at hovedpunktene i rapporten ikke er blitt bekreftet.

Likevel var den det viktigste grunnlaget for søknaden til spesialdomstolen FISA om å få overvåke Trump-medarbeider Carter Page. Den første søknaden ble sendt 31. oktober 2016. Kravet er at alle omstendigheter rundt en søknad må på bordet. Den mistenkte har nemlig ingen forsvarer for domstolen, som operer bak lukkede dører. Likevel opplyste ikke FBI at det var Trumps motstander som betalte for rapporten.

Alt dette unngår Mueller å svare på i den 437 sider lange rapporten.

Det reiser spørsmålet om hele Mueller-etterforskningen var en dekkoperasjon for å hindre at sannheten om Demokratenes og FBI/CIA/NSA/justis og utenriksdepartements sammensvergelse mot Trump skulle komme for dagen.

Republikanerne har mange «hvorfor» på lager og Demokratene har bare mer mistenkeliggjøring av Trump.

Men når Muellers egen konklusjon er at det ikke finnes bevis på Russia collusion, blir det vanskelig for Demokratene. Selv ikke Mueller kan gå tilbake på det.

For Republikanerne og Trump renner det inn med nye avsløringer hver eneste uke:

Obama-administrasjonens delaktighet i sammensvergelsen blir bare mer og mer tydelig.

Documents Reveal Obama State Department Advanced Russian Collusion Hoax Before 2016 Election

Judicial Watch bruker offentlighetsloven til å få frigitt dokumenter:

On Thursday, Judicial Watch and The Daily Caller News Foundation released 84 pages of documents revealing that the Obama State Department was central to advancing the Russian collusion hoax narrative prior to the 2016 presidential election. Included in the documents is “a September 2016 email exchange between then-Assistant Secretary of State Victoria Nuland and Special Coordinator for Libya Jonathan Winer, a close associate of dossier author Christopher Steele, discussing a ‘face-to-face’ meeting on a ‘Russian matter.’”

Last month, The Daily Caller also reported that Jonathan Winer “facilitated meetings between Christopher Steele and private consulting firms,” and “had contact with Glenn Simpson, the founder of Fusion GPS, the opposition research firm that hired Steele on behalf of the Clinton campaign and DNC.”

“These documents show that Fusion GPS and Clinton spy Christopher Steele had a close relationship with the Obama State Department,” says Judicial Watch president Tom Fitton.”The State Department under John Kerry is emerging as another center of the Spygate conspiracy against President Trump.”

Sammensvergelsen er så omfattende at det er nærmest utenkelig at den kunne foregått uten av Obama hadde godkjent den. Det er kun anti-Trump-medienes beskyttelse av Obama som gjør at ikke dette spørsmålet for lengst er satt på dagsorden.

Grunnen til at det ikke er skjedd, er åpenbar: Det var medienes degging og dulling med Obama som gjorde at han ble forskånet fra å bli stilt til ansvar. Obama ga nesten ikke pressekonferanser og likte ikke mediene. Han er den presidenten som har straffeforfulgt flest journalister. Han skrøt av at han ledet en skandalefri administrasjon. Hvis Russia hoax – svindelen – kommer på bordet, vil det gå et ras og USAs nyere historie må skrives om: Den mest liberale presidenten noensinne, var den som ledet Amerika inn mot å bli en politistat, en der politisk makt står over loven.

Forhåndsbestill Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.