Robert de Niro, (ukjent), Hillary, George Soros, Obama, Eric Holder, Maxine Waters, Joe Biden, John Brennan.  Obama brukte uttrykket «reassemble» om teamet Biden skal sette sammen. De samme folkene kommer igjen.

Hva hvis folk ikke tror sannheten når de får den servert, ferdig anrettet? Det kan lett bli konsekvensen av at anti-Trump-mediene, det vil si samtlige norske mainstream-medier, benekter hva Obama og Biden gjorde for å hindre Trump i å bli president, og senere for å velte ham.

Når det kommer avsløringer fra USA, har norske medier stort sett ignorert dem. Men noen er for store til det, som Michael Flynn. Da rykker norske redaksjoner ut for å forsvare løgnen. Hvis justismord er avdekket, sier norske medier at det er et usedvanlig overgrep mot rettssikkerheten. Det har de Obamas ord for.

Biden er denne korrupte elitens kandidat. Han var selv med på å bruke statens midler for å stanse Trump. For å oppnå det, løy de, manipulerte bevis, intrigerte over lang tid. Resultatet var at de kompromitterte institusjoner som Justisdepartementet, Utenriksdepartementet og FBI.

Denne uken slapp Director of National Intelligence, John Ratcliffe, ut et dokument som viser at FBI brukte det som offisielt skulle være en sikkerhetsbrief av kandidat Trump, til å spionere på ham og hans kampanje. Dette skjedde 17. august 2016. Hillary fikk en brief en stund senere. Men det var en reell brief. Når det gjaldt Trump, var briefen bare et påskudd til å spionere på ham.

De samme skjedde flere ganger: Når kandidaten, senere den påtroppende presidenten, skulle briefes av sikkerhetstjenestene, brukte FBI-sjef Comey det som en anledning til å spionere på Trump. Trump var forsvarsløs når hans egne institusjoner vendte seg mot ham. Han spurte Comey: – Er jeg under etterforskning? – Nei, beroliget Comey. Senere ble Trump irritert og klaget over at Comey ikke ville si det til offentligheten. Men det kunne ikke Comey – av den enkle grunn at Trump var under etterforskning.

Når briefen 17. august får ekstra oppmerksomhet, er det fordi rapporten som ble frigitt, er skrevet av en agent som FBI har forsøkt å holde skjult, uvisst av hvilken grunn. Joe Pientka opererte i tandem med Peter Strzok, men har aldri stilt til avhør og ble fjernet fra FBIs webside. En våken twitrer oppdaget ham i California.

Joseph Pientka, a supervisory special agent, wrote the memo following his Aug. 17, 2016 briefing to Trump, Flynn and Chris Christie, a Trump campaign adviser.

Pientka, who was one of the top agents on Crossfire Hurricane, developed the briefing materials in coordination with Peter Strzok, the lead investigator on the Trump-Russia probe. Kevin Clinesmith, an FBI lawyer found to have altered an email related to Carter Page, also worked on the plan to use Pientka in the briefing, according to the memo.

Ratcliffe sent the memo and Pientka’s notes to Sens. Chuck Grassley and Ron Johnson, who have for months pressed for the declassification of documents related to the Trump campaign briefing.

Overvåkingen og spionasjen var rettet mot hans medarbeidere, men det var ingen tvil om hvem som var det virkelige byttet.

Fortsatt slåss FBI-sjef Christopher Wray med nebb og klør for ikke å gi ut dokumenter med mindre han tvinges til det. Forholdet til Trumps støttespillere begynner å bli surt. Wray saboterer at sannheten kommer for en dag. Han er øverste sjef for det føderale politi og bidrar til å mørklegge en forbrytelse. Han setter etatens maktmisbruk over republikken.

Heller ikke justisminister William Barr har samme tillit som før. Det går altfor tregt med etterforskningen som statsadvokat John Durham er satt til. Det er tre måneder til valget. Hvis noen ikke blir stilt rettslig til ansvar i god tid før valget, vil tilliten til at Trump kan oppfylle løftet om å drain the Swamp få seg en knekk.

Så alvorlig er det.

Det vil bli utlagt som at selv Trumps dyktigste medarbeidere – og det er ingen tvil om at Barr er dyktig – ikke tør å legge seg ut med den Den dype staten.

Den andre halvparten vil vite at løgnen har vunnet over sannheten. Da vil tillitskløften ha blitt uoverstigelig.

Trump-administrasjonen har bestemt seg for å ta et oppgjør med Kina. Men en republikk som er i splid med seg selv, kan ikke ta et oppgjør og beseire verdens mektigste tyranni. Særlig ikke når de som står for maktmisbruk og løgn, har latt Kina forsyne seg i årtier.

Obama og Biden står for et system som folk flest i Norge, som er tvangsfôret med Trump-hat i fire år, nekter å tro.

En Trump-medarbeider FBI var ute etter, var Carter Page. Page er spesiell. Han hadde tjenestegjort i marinen og vært i Moskva. FBI-jurist Kevin Clinesmith skulle sjekke ham. Han fikk høre at Page kanskje hadde jobbet for CIA. Klinesmith spurte og fikk bekreftende svar. Det skulle tilsagt at det ikke ble noen overvåkning av Page. Men det var ikke slik FBI jobbet med Trump: Klinesmith endret ordlyden fra CIA, slik at svaret nå var negativt.

Politijurister som endrer bevis til sin fordel – dette var ikke noe enestående ved spionasjen/overvåkningen av Trump. Generalinspektør Horowitz fant 17 alvorlige feil bare i den første søknaden om å få overvåke Page.

Det vi har sett, er et FBI ute av kontroll, og et justisdepartement som er med på leken. Hvor skulle kontrollen komme fra?

På møtet i Det hvite hus 5. januar 2017, der «alle» var til stede, tok Obama og Biden opp hvordan de skulle få ram på Michael Flynn. Flynn visste for mye, og han ville oppdage hva Obama hadde stelt i stand for etterfølgeren. Det gjaldt derfor å få veltet Flynn, for enhver pris.

Obama sa: – Make sure you pick the right guys for the job. Akkurat som i en mafiafilm.

Folk som ikke sladrer, folk uten samvittighet.

Det er denne Biden de vil ha til ny president 3. november.

Folk som ikke har fulgt med daglig de siste tre årene, vil ikke ha fått med seg hvor dypt råttenskapen stikker. Men altfor mange amerikanere kjenner lukten.

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.