Newsweek skriver nå at FBI hadde plantet en informant blant staben på Mar-a-Lago som rapporterte tilbake hva de kunne finne hvor. Men hvorfor trengte 30 agenter og et knippe advokater da 12 timer på å ransake huset, inklusive garderoben til Melania? Hvis ikke meningen var å saumfare huset på jakt etter materiale som kunne brukes i en straffesak, eller plante slikt materiale.

Det var slik FBI opptrådte under Russia collusion: Man brukte en utenlandsk agent til å skrive en drittpakke om Trump. For å få spesialdomstolen FISA til å godkjenne overvåking av Trump-medarbeider Carter Page, forfalsket FBI-advokat Kevin Clinesmith en e-post fra CIA hvor det sto at Page hadde jobbet for dem. Hadde denne blitt levert sammen med søknaden ville tillatelsen aldri blitt gitt.

Clinesmith ble tiiltalt for dette, at en politijurist forfalsker bevis er tross alt ganske alvorlig. Men han slapp med betinget straff og sist uke fikk han igjen advokatbevillingen og kan praktisere som om ingenting har hendt.

FBI hadde som mål å undergrave Trump-kampanjen selv når de holdt briefinger for den om sikkerhet. Agenten som ble sendt hadde et dobbelt oppdrag: Samle info som kunne brukes til å klistre Trump til Russland. Om det var sant eller ikke spilte ingen rolle.

Joseph Pientka, who was one of the top agents on Crossfire Hurricane, developed the briefing materials in coordination with Peter Strzok, the lead investigator on the Trump-Russia probe. Kevin Clinesmith, an FBI lawyer found to have altered an email related to Carter Page, also worked on the plan to use Pientka in the briefing, according to the memo. Dailycaller.com

Ombudet for e-saker kommenterte at denne dobbeltrollen – spionasje i forbindelse med oppdrag – undergravde kandidatenes tillit til FBI.

Riksarkivaren

Det er denne dobbeltrollen som har skapt en mistillit mellom Demokrater og Trump og ikke bare hans stab, også alle hans velgere og kløften er bare blitt dypere etter mandagens raid.

Obama har plassert sine folk i systemet og han har gjort ordinær embetsførelse til et politisk våpen. Lederen av det Nasjonale arkivet satt og så på Trump forlate Det hvite hus 20. januar 2021 og så at Trump bar på en hvit boks. Han bestemte seg for å finne ut hva som var i boksen og dermed begynte jakten på Trumps arkiv.

Riksarkivarene var i Mar-a-Lago i juni og inspiserte 15 esker i kjelleren. Trump kom innom for å hilse på.

Riksarkivaren er donor til Demokratene og Trump-hater. Han gikk av på vårparten, og skrev da at han håpet at han ikke ville bli etterfulgt av en hvit mann – noe han selv er.

Hvis man ser på modus operandi under Russia gate så er hele operasjonen orkestrert. Ingenting er hva det utgir seg for. Pressetalskvinne Karrin Jean-Pierre sier at Det hvite hus ikke visste noe. På spørsmål fra Peter Doocey om Biden nå har politisert politi- og rettsvesen svarer hun at Biden er for lov og rett.

Woke-dommer

Dommeren som godkjente ransakingen av Mar-a-Lago heter Bruce Reinhart. Han har lagt ut facebookposter som viser at han avskyr Trump og er på kritisk raseteori-vogna. Han liker en video som får hvite til å erkjenne at de er født med et hvitt privilegium.

På toppen av det hele har han forsvart Jeffrey Epsteins ansatte så de slapp straff. Jesse Watters er nådeløs i sin dom: Å hjelpe pedofile slippe unna er bunnen.

Dette er dommeren som synes Trump fortjente å få sitt hjem endevendt mens han var i New York og intet kunne gjøre. Det er en krigserklæring.

Justisminister Merrick Garland har «gjemt seg». FBI-sjef Chris Wray forsvarer raidet.

I kloakken

New York Times-reporter Maggie Habermann står fast ved historien om at Trump likte å flashe dokumenter ned i toilettet og gjorde det i den grad at rørene ble tette. Medarbeidere gikk etter ham og samlet sammen stykkene og limte dem sammen igjen. Hun sier det er brudd på arkiveringsordren. Men hun vet ikke hva som sto på arkene!

“People are going to make all kinds of jokes about toilets and so forth,” she said. “It would still be a story if it was a fireplace. And the point is about the destruction of records which are supposed to be preserved under the Presidential Records Act, which is a Watergate-era creation.”

“We knew that Trump had a habit of ripping up paper and that people had to tape it back together,” Haberman added. ” … And so what was happening was White House residence staff were finding pipes were clogged with paper that they believed he had flushed … I’d had additional reporting afterwards from people confirming that Trump had indeed done this and that it happened on at least two foreign trips and in the White House throughout his presidency.”

“Again, it’s important because who knows what this paper was. Only he would know and presumably whoever was dealing with it. But the important point is about the records.”

30 millioner dokumenter

Men disse journalistene og dette partiet bryr seg ikke om at deres egen darling, Barack Obama, tok med seg 30 millioner dokumenter da han forlot Det hvite hus. Han skulle digitalisere dem, men ikke ett dokument er publisert fire år senere.

Det er kontrasten mellom disse faktaene – raidet mot Mar-a-Lago som Trump hadde stilt helt åpent – og Obamas selvtekt, som gjør at America First forstår at noe riktig ille er ved å skje med landet.

Det hører også med til historien at spesialetterforsker Bob Mueller fikk utlevert millioner av dokumenter fra Trump-administrasjonen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.