Bidens grensekrise og behandling av enslige mindreårige migranter er bare et grelt eksempel på presidentens feilkjørte politikk som hverken Tove Bjørgaas, Christina Pletten, Hilmar Mjelde, Thomas Seltzer, Anders Magnus, Sofie Høgestøl, Hilde Restad eller flere andre gidder å bruke tid på. For dem er det abort og annet nonsense for alle penga. Skam til dere alle – som tjener millioner for å indokritenere våre landsmenn og kvinner og formidler et ensidig venstrevridd bilde av USA.

Så fort en ny abortlov blir foreslått eller innført i USA, kaster norske journalister seg frenetisk over tastaturet og fordømmer nok en innskrenkning av abortrettigheter for kvinner i USA. Godhetsposørene er sykelig opptatt av amerikanske kvinners rett til å drepe et foster med bankende hjerte, mens de ignorerer grusomheter mot barn forårsaket av Bidens politikk.

Det ville nemlig sette søkelyset på presidenten de så lidenskapelig aksjonerte for å få inn i Det hvite hus – da spesielt den enorme grensekrisen som hans administrasjon har skapt.

Regjerningsadvokaten i Florida, Ashley Moody, beskriver ubegripelige overgrep mot enslige mindreårige migranter i en pressemelding i slutten av mars, men det vil du ikke lese om i våre medier. I stedet rapporterer godt betalte journalister med forferdelse at Florida vil forby abort etter sjette uke, og i forrige uke var det forbud mot abortpillen som skapte store overskrifter. Vi forventer hjerteskjærende historier om kvinners abortkamp og skrekkhistorier om kleshengere i Florida i ukene som kommer.

Nå da årslønna til norske journalister er publisert, kan en virkelig lure på om de fortjener lønninger langt over gjennomsnittet – og nesten dobbelt så mye som heroisk helsepersonell som jobber livet av seg. Venstrevridd aktivisme er tydeligvis et lønnsomt yrke i bakvendtlandet Norge. De fortjener ikke dét, og her er det ikke snakk om Janteloven.

Ashley Moody skriver at en storjury i Florida – Twenty-First Statewide Grand Jury – har offentliggjort en sjokkerende rapport som avdekker menneskehandel, savnede barn og kriminelle handlinger som involverer tusenvis av mindreårige migranter.

Rapporten beskriver sjokkerende informasjon om enslige mindreårige migranter i Florida og andre delstater som er under myndighet av Biden-administrasjonen og ideelle organisasjoner som mottar skattebetalernes penger.

Storjuryen har avdekket både menneskehandel og barnemishandling. I tillegg fant de at den føderale regjeringen har mistet oversikten over mer enn 20.000 barn, og det er ingen bakgrunnssjekk av de mindreåriges sponsorer.

I juni i fjor, etter at Bidens politikk forårsaket en enestående immigrasjonskrise som kompromitterte sikkerheten til amerikanere og innvandrere, sendte guvernør Ron DeSantis en begjæring til Floridas høyesterett. Guvernøren innkalte storjuryen for å identifisere og etterforske personer og internasjonale nettverk som smugler illegale innvandrere, spesielt barn, over den sørvestlige grensen til Florida og andre stater. Retten godkjente begjæringen, og regjeringsadvokat Moody fungerer som juridisk rådgiver for juryen.

Ashley Moody er selv mor, og hun er opprørt over hvordan Biden-administrasjonen og andre med autoritet har oppmuntret til et mareritt gjennom en grensepolitikk som neglisjerer hundretusenvis av barn, og utsetter dem for kriminelle handlinger og seksuelle overgrep selv etter at de har krysset grensen. Hun skriver at den føderale regjeringen bevisst hjelper og støtter nettverk av menneskehandlere og tillater forferdelige skader som er påført disse barna. Hun ber kongressen undersøke og vurdere føderal lov for å stoppe programmer som bevisst hjelper og støtter menneskehandel og overgrep mot barn.

Storjuryen undersøkte virkningen av internasjonale nettverk som smugler mennesker inn i delstaten Florida, og eventuelle brudd på statlige lover når det gjelder hvordan barn transporteres og plasseres hos sponsorer.

Jurymedlemmer brukte måneder på å undersøke det føderale foretaket for bosetting av migranter, US Office of Refugee Resettlement (ORR), og organisasjonene det inngår kontrakt med for å finne sponsorer for enslige mindreårige.

Ifølge juryens rapport legger ORR til rette for tvangsmigrasjon, salg og misbruk av utenlandske barn. Den utsetter barn for grufulle helseforhold, konstante kriminelle trusler, arbeids- og sexhandel, ran, voldtekt og andre erfaringer som ikke kan beskrives med ord, skriver Moody.

Jurymedlemmene oppdaget at mer enn 250.000 enslige mindreårige er kommet inn i USA siden Biden ble president. Disse barna sendes umiddelbart til et føderalt mottak hvor det et enormt press på saksbehandlere om å behandle migrantene så raskt som mulig. Det betyr minimal eller ingen granskning av sponsorer, tvilsomme dokumenter, adresser eller informasjon de mottar.

Følgende er noen av funnene fra storjuryen:

I løpet av en 10 måneders periode i 2021 mistet ORR kontakten med nesten 20.000 enslige mindreårige.

En rapport viste at Health and Human Services (HHS) og det amerikanske justisdepartementet mottok tusenvis av anklager om seksuelle overgrep.

Vitnesbyrd fra enslige mindreårige avslørte at en av dem ble «pimpet» av sin “tante” (som de ikke kjente før de ankom USA), noen mindreårige rømte fra sponsorer etter å ha blitt solgt for sex, og ORR plasserte en tenåringsjente i huset til ukjente menn uten eget soverom.

ORR frarådet å sjekke adressene til sponsorer, og noen sponsorer brukte adresser i Jacksonville, inkludert en strippeklubb, tomme tomter omgitt av stablede fraktcontainere eller åpne jorder.

Under Biden-administrasjonen utfører saksbehandlere kun undersøkelser i 4,5 % av hjemmene hvor mindreårige blir plassert, og skjønnsmessige granskinger i mindre enn én prosent av tilfellene.

En saksbehandler rapporterte å måtte løslate en tenåringsjente til en mannlig sponsor med flere andre ukjente menn som bodde i samme bolig – alle uidentifiserte. I rapporten heter det at dette ikke er en isolert hendelse.

Kriminell historie, mangel på statsborgerstatus og til og med de som nekter å gjennomgå en bakgrunnssjekk diskvalifiserer ikke sponsorer fra å motta enslige mindreårige. En sponsor hadde tidligere vært fengslet i Florida for vold mot et barn.

Et urovekkende mønster dukket opp med sponsorer som søkte om å motta flere enslige mindreårige. En adresse i Texas viste 44 barn sendt til én enkelt bolig. En person fra en NGO vitnet om at de plasserte 598 barn med bare 132 sponsorer eller at hver sponsor mottok 4,5 mindreårige.

Hverken Sikkerhetsdepartementet (DHS) eller HHS rådfører seg med statlige instanser i Florida om enslige mindreårige som gjenbosettes i delstaten. Florida mottar ingen informasjon om bakgrunn, kriminell historie eller immigrasjonsstatusen til mindreårige som er sendt dit, og staten har heller ikke noen forsikring om at de faktisk er mindreårige.

I løpet av en seks måneders periode i 2021 landet mer enn 70 fly med mindreårige flyktninger på Jacksonville International Airport, og ankom midt på natten til en kommersiell terminal. En av disse var en 24 år gammel som endte opp med å brutalt drepe sponsoren sin. ORR skjuler nå små grupper av mindreårige på vanlige kommersielle flyvninger.

NTB som norsk presse slavisk følger, siterer Det hvite hus som retter skarp kritikk mot abortforbudet i Florida og betegner det som «ekstremt og farlig». Det er musikk i ørene for norske journalister som har samme feilslåtte prioriteringer som venstresiden i USA. Abort for alle penga, mens de feier under teppet de virkelige problemene som rammer landet.

Norsk presse har Vær Varsom-plakaten som er etiske normer pressen skal følge. De bryter den daglig, ikke minst punkt 1.4:

Det er pressens rett å informere om det som skjer i samfunnet og avdekke kritikkverdige forhold. Det er pressens plikt å sette et kritisk søkelys på hvordan mediene selv fyller sin samfunnsrolle.

USA-korrespondenter og journalister på norsk jord bryr seg ikke om det som virkelig skjer i samfunnet i USA eller avdekker sannheten om kritikkverdige forhold. For da ville de avsløre at de støtter et regime – Demokratene – som fører en umenneskelig og feilslått politikk ignorert av liberale medier.

Bidens grensekrise og behandling av enslige mindreårige migranter er bare et grelt eksempel av presidentens feilkjørte politikk som hverken Tove Bjørgaas, Christina Pletten, Hilmar Mjelde, Thomas Seltzer, Anders Magnus, Sofie Høgestøl, Hilde Restad, med flere gidder å bruke tid på.

Skam til dere alle – som tjener millioner for å indoktrinere våre landsmenn og kvinner og forteller et ensidig venstrevridd bilde av USA.

Dere fortjener ikke et mikrofonstativ til å spy ut deres venstrevridde propaganda, ei heller en krone av skattebetaleres penger.

For to dager siden: Møt tre kvinnlige senatorer som jobber for å kjempe mot menneskehandel av jenter og kvinner

I USA er NBC News kjent som venstrevridd, likevel har de en nyhetsak om tre republikanske kvinner og politikere som kjemper for smuggling av kvinner og barn over grensen. Det vil være en kald dag i helvete før godhetsposører i norske medier vil rapportere noe positivt om det konservative USA – selv om det gjelder utsatte barn og kvinner.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.