Et boligsenter for oljearbeidere er omgjort til asylmottak for enslige mindreårige. Det kunne vært tatt fra Europa, men er fra Midlands Texas 14. mars. Foto: Eli Hartmann/AP/NTB

Det kom over 100.000 til USA over den sørlige grensen bare i februar. Tallet for mars ventes å bli mye høyere. Og det er bare de som blir tatt. Det virkelige tallet er mye høyere. Men det utrolige er at Demokratene og Biden-administrasjonen nekter å adressere at dette er en krise. I stedet har de innført total blackout av all informasjon. Offentlig ansatte har forbud mot å uttale seg.

Tucker spiller klippene: Under valgkampen sa Biden og Harris at alle hadde rett til å komme til USA. De burde komme, sa Biden. Nå er er de her. I titusentall og kapasiteten er allerede sprengt. Myndighetene må ta i bruk store messehaller for å huse enslige måndreårige, først i Dallas og nå i San Diego. Mange av disse «enslige» er unge menn, akkurat som i Europa. Det er også mange jenter som kommer alene og disse utsettes for massive seksuelle overgrep. Det pågår en handel med unge jenter. På den andre siden blir migrantene innlosjert i hoteller og administrasjonen sier den har satt av 90 millioner dollar til å betale hotellregninger.

Tucker bemerker at Biden inviterer alle verdens fattige til USA, et land som er midt i en pandemi og har en halv million husløse. Antall husløse har steget de senere år. Det blir stadig flere. I Europa bruker  venstreorienterte journalister dette som bevis på hvor vanstyrt USA er. Men det er i de Demokratiske byene at problemene finnes: Seattle, Los Angeles, San Fransisco og New York.

Det finnes ingen konsistens i Demokratenes argumentasjon. Mediene stiller dem ikke til ansvar. De kan si akkurat hva der vil. Under valgkampen sa Biden og Harris at Trump holdt «babyer i bur» og «rev barna fra mødrene». Man brukte bevisst uttrykk fra Holocaust. Nå bruker Biden de samme borene og de nekter pressen adgang.

Når Biden og leder for Department of Homeland Security, Alejandro Mayorkas, blir spurt om de snart skal besøke grensen svarer de «ikke akkurat nå» og benekter at det er noen krise. Kamala Harris lo spørsmålet bort.

Mediene avkrever ikke Biden svar. I mens stiger migrasjonen til en tsunami.

Det er imidlertid ikke bare Demokratene som vil ha migranter: Også Republikanerne fremmer lover som vil gi migranter statsborgerskap. En av Kevin McCarthys favoritter, en vakker kvinne, har foreslått at Dreamers skal bli borgere. En ny landbrukslov vil gi en million utlendinger statsborgerskap hvis de har arbeidet 180 dager i landbruket over en periode på 180 dager. Som Tucker bemerker: Statsborgerskapet devalueres.

Republikaneren Rick Scott fra Florida har selv foreslått en lov som vil gi utlendinger statsborgerskap en masse.

Det handler om å importere fattige, uutdannede mennesker midt i en pandemi hvor folk har mistet jobber og firmaer. Det er som Biden følger oppskriften på hvordan man skaper motsetninger.

Legg kritisk raseteori på toppen og du skaper et så polarisert samfunn at risikoen for «erupsjoner» stiger radikalt.

Når noen mister selvkontrollen er Demokratene og mediene der med en gang og legger ofrene ved Trump og Republikanernes føtter.

Dette er et kynisk politisk spill hvor Demokratene ikke tar hensyn til at de setter samfunnsfreden over styr.

Biden og Nancy Pelosi har sagt flere ganger at de som kommer er de virkelige amerikanere. De er mer amerikanske enn de som er der.

Er det ikke det samme politikere i Vest-Europa sier til «sin» befolkning.

Tucker skjøt inn: -De ba om fascisme og nå har de fått det.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.