Tucker påpekte i natt et fenomen også vi er kjent med: Talsmenn for størst mulig mangfold bor selv i områder hvor det er nesten bare innfødte, dvs hvite. Hykleriet er grenseløst. Barack og Michelle Obama har kjøpt seg et superlandsted i det mest eksklusive området Marthas Vinyard. Hvis det er utlendinger der er det som tjenere.

Likevel kan Michelle Obama holde tale og fortelle at når slike som dem flytter inn i et område, flytter hvite ut. Obamas egen praksis viser at det ikke handler om rase, men om penger og status og det har Obamas i rikelig monn. Men det gir politiske poeng å fremstille seg som offer, både blant egen samfunnsklasse og overfor migrantene.

Demokratene står i en situasjon der latinos vender seg bort fra dem. De har ingen sans for å bo i områder preget av lovløshet. De har heller ikke woke-verdier og vil ikke at barna skal lære dem i skolen. De er på vei over til Republikanerne.

Derfor må Demokratene importere en ny underklasse i rasende tempo.

Tucker har noen interessante klipp: Av New Yorks borgermester Eric Adams og Washingtons Muriel Bowser. Begge har rost diversity/mangfold opp i skyene og lovet at det spiller ingen rolle om du er lovlig eller ulovlig innvandrer. Du har rett på alle goder som amerikanere får og vel så det.

Men nå har pipa fått en annen lyd: Adams er blitt betenkt over utgiftene. Det er dyrt med skoler, helsetjenester og infrastruktur til nye borgere. Bowser sier det samme: Det strømmer til folk i busser sørfra. Hvordan skaffe husrom til alle?

Det er nok ikke lenge før Demokratene går tilbake til retorikken fra 94 og 96 da Clinton sa innvandring må være lovlig. Men strømmen er nå så stor at det skal noe til å stanse den. Hvis Demokratene skulle forsøke vil de bli møtt av sterke reaksjoner fra venstrefløyen i og utenfor sitt eget parti.

Men lovløsheten Demokratene slapp løs gjør at de kommer bakpå. Tucker viser bilder fra subwayen i New York. Den er forvandlet til strippescene og show-off. Samtidig er den hjemmet til mange husløse.

Pete Buttigieg har sagt at han vil lære andre land om det beste fra Biden-administrasjonens praksis: Er det dette han mener? I Tokyo er det rent og fredelig. Samme i Moskva. Men i New York og andre byer er det skitt, avfall, rotter på stasjonene og slåsskamper med politiet. Farlige mennesker slippes rett ut på gata igjen av statsadvokat Alvin Bragg.

Hva skal til for å stanse utviklingen? Forgjengeren skar 1 milliard dollar av politibudsjettet. Demokratene får det de ba om.

Victor Davis Hansen har et forslag: Det står fire millioner senger ledige på universitetens hybelbygg. Hvorfor ikke busse inn migranter og innlosjere dem der? Det er helsetjenester tilgjengelig. Utdannelse. Alt det som Demokratene tror på og tilbyr. Hvis de virkelig mener det bør de leve med problemene selv.

Men deres barn vokser opp i homogene områder som Aspen Colorado. De går ikke på skoler hvor undervisningen er ødelagt, men på privatskoler.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.