I går kveld holdt borgermesteren i New York City en tale mange aldri trodde de ville oppleve fra en progressiv demokrat. Eric Adams’ ord viser hvor mye skade Bidens katastrofale grensepolitikk har påført Amerika. Migrantkrisen vil ødelegge New York City, sier Adams. Vil den ødelegge USA, tenker vi.

Welcome to New York City

For et år siden tok borgermester imot de første bussene med migranter fra Texas. I videoen hilser han optimistisk på mennesker som hadde krysset grensen og ble sendt til New York City av guvernør Greg Abbot for å sette søkelyset på Joe Bidens ødeleggende grensepoltikk.

Adams sier han er stolt av at byen er en right to shelter Sanctuary City – et sted hvor illegale kan trygt oppholde seg – og det er deres ansvar å hjelpe disse menneskene. Han kritiserer Greg Abbotts handlinger og synes de er forferdelige. Han hevder at New York City har alltid representert demokratiske verdier og empati.

NYC Mayor Eric Adams Welcomes Asylum Seekers Bused From Texas.

Et år senere: Migrantkrisen vil ødelegge New York City

I et møte i rådhuset onsdag kveld advarte ordfører Adams advarte om at den kritiske migrantkrisen vil ødelegge New York City. Følgende er en oversettelse av hovedinnholdet i talen.

Jeg skal fortelle dere noe, New Yorkere, aldri i mitt liv har jeg hatt et problem som jeg ikke så en ende på. Jeg ser ingen ende på dette. Dette problemet vil ødelegge New York City. Ødelegge New York City.

Han sparte ikke på ordene om mangel på støtte fra Biden-administrasjonen siden byen har mottatt over 110 000 flyktninger:

Måned etter måned sto jeg fram og sa at dette vil komme til et nabolag nær deg. Vel, nå er vi her, og vi får ingen støtte på dette som er en nasjonal krise – vi får ingen støtte.

Adams skjelte også ut guvernør Greg Abbott og kalte han en mad man (galning) for å ha kjørt ulovlige immigranter til New York og andre liberale byer.

Ett hundre og ti tusen migranter må vi mate, kle på, huse, utdanne barna, vaske klærne deres, gi dem alt de trenger, helsehjelp …

Ordføreren sa at Big Apple mottar rundt 10 000 migranter i måneden, først fra Venezuela, men ettersom tiden gikk så kom ecuadorianske statsborgere og russisktalende personer opp fra Mexico.

Nå kommer de far Vest-Afrika, nå får vi folk fra hele verden som har bestemt seg for at de skal komme gjennom den sørlige grensen og drar til New York City.

Alle sier at det er New York Citys problem. Hvert samfunn i denne byen kommer til å bli påvirket. Vi har et underskudd på 12 milliarder dollar …. Alle tjenester i denne byen kommer til å bli påvirket, alle sammen.

Vi kommer alle til å bli påvirket av dette. Jeg sa det i fjor da vi hadde 15 000, og jeg forteller dere nå når vi har 110 000.

Vi er i ferd med å miste byen som vi kjente. Vi står sammen om dette … alle sammen.

Mayor Adams warns migrant crisis will ‘destroy’ NYC, rips Biden for failing to help.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.