Terrortrusselen i USA er alarmerende høyt siden 7. oktober, likevel lar Biden-administrasjonen rekordmange illegale strømme inn i landet. Hundrevis er på overvåkningslisten for terrorister, mens andre kommer fra nasjoner som fremmer terroraktivitet eller utgjør en sikkerhetstrussel mot USA.

Tirsdag krysset 12 000 ulovlige migranter den sørlige grensen i USA og er det høyeste tallet noensinne. Aldri før har det kommet så mange i løpet av en dag. Bidens grensekrise slår alle rekorder da det ble det registrert over 260 000 ulovlige grensekryssing i september, og det antas at 2,4 millioner ulovlige har tatt seg inn i USA i 2023. Tallet regner ikke de som kalles for got aways – de som ikke er oppdaget av grensevaktene.

Grensepatruljestyrker har blitt så overkjørt i tre grensestater at en av de to internasjonale broene ved Eagle Pass, Texas, ble stengt forrige uke, og en internasjonal overgang ved Lukeville, Arizona ble også stengt.

Stengningene ble utført for å omdirigere personell for å hjelpe grensepatruljen med å ta migranter i varetekt, sa U.S. Customs and Border Protection (CBP), etaten som beskytter landets grenser.

I Tucson, Arizona, har CBP registrert over 17 500 migranter på en uke som inkluderer hundrevis av menn fra Midtøsten, Asia og Afrika, skriver Daily Mail.

– In Arizona, in the CBP’s Tucson Sector, a surge in migrant encounters has included hundreds of adult male crossers from the Middle East, Asia, and Africa. The sector saw 17,500 encounters in a single week, its highest weekly total ever recorded.

I Lukeville, Arizona, venter voksne migranter på behandling. Fox rapporterer at mange av migrantene håper å dra til byer som New York, hvor de tror muligheter vil være tilgjengelige for dem.

Ordfører i New York Eric Adams og guvernør Kathy Hochul har gjentatte ganger sagt at New York er overveldet av antallet migranter som har blitt sendt til dem fra grensen, hovedsakelig med buss:

– NYC Mayor Eric Adams, as well as Governor Kathy Hochul have repeatedly said that New York is overwhelmed by the number of migrants who’ve been sent to them – largely by bus – from the border.

Byer som New York og Chicago, hvor hundretusenvis av migranter har blitt busset inn fra grensestater, øker presset på Biden-administrasjonen. Flere demokratiske ordførere ber nå om 5 milliarder dollar i bistand, et betydelig høyere tall enn 1,5 milliarder dollar Det hvite hus ba om fra Kongressen:

– Several Democratic mayors are now asking for $5billion in aid, a significantly higher number than the $1.5billion the White House requested from Congress.

Tidligere direktør for etterforskningsetaten for immigrasjon (ICE) Tom Homan forteller FOX & Friends First anser grensekrisen som en massiv fiasko for Biden-administrasjonen.

Terrortrusselen i USA  har økt siden 7. oktober

FBI-direktør Christopher Wray sa tirsdag i Kongressen at terrortrusselen i USA  har økt fra jihadister i landet som støtter Hamas.

FBI-sjefen sa at trusselen om et angrep mot amerikanere i USA er på et forhøyet nivå de ikke har sett siden Den Islamske stat lanserte sitt såkalte kalifat for flere år siden

Mange påpeker at den åpne grensen er en av de største årsakene til at USA opplever en økende terrorrisiko, men ingenting blir gjort for å stoppe tusenvis av mennesker som er fiendtlige mot landet fra å krysse grensen.

I oktober skrev Document at på ett år har USAs toll- og grense beskyttelse pågrepet 227 illegale innvandrere på overvåkningslisten for terrorister. I tillegg har tusenvis krysset grensen fra nasjoner som fremmer terroraktivitet, huser terrorister eller utgjør en sikkerhetstrussel mot USA.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.