Migrantkrisen i New York har nådd nye høyder og er blitt erklært en nødssituasjon av borgermester Eric Adams og demokratiske lovgivere i byen. New York har ikke mer plass til strømmen av flyktninger og flere kvartaler er fylt av mennesker som sover på fortauene.

Det er ingen hjelp å få fra Biden-administrasjonen, og dessuten tilbringer presidenten dagene på stranden i Delaware. Ville han gjøre noe med krisen hvis 93 000 flyktninger kom til et nabolag nær ham?

New York Post har skrevet flere artikler om krisen som har utfoldet seg i byen som aldri sover, og mandag publiserte avisen en video som viser dusinvis av migranter som sover på papp utenfor det ikoniske Roosevelt Hotel i Midtown Manhattan mandag morgen.

Den enorme tilstrømmingen av migranter har nådd kokepunktet og behandlingssenteret for asylsøkere nådde kapasitet denne helgen.

Sovende nyankomne migranter fylte fortauene rundt det historiske hotellet ved 45th Street og Vanderbilt Avenue, skriver The Post. Gruppen sov skulder-til-skulder over tre fulle kvartaler mens de ventet på å bli behandlet på stedet, som også huser migrantfamilier:

– The group slept shoulder-to-shoulder across three full blocks while waiting to be processed at the site, which also houses migrant families, as NYPD officers monitored the situation.

Reiste gjennom åtte land for å komme til USA

New York Post snakket med Abderahim Mahamat Saleh, en 36 år gammel gift trebarnsfar fra Den sentralafrikanske republikk, som sa at han ikke har vært i stand til å finne en seng noe sted siden han ankom Big Apple for åtte dager siden.

Saleh sa at han ikke er sikker på at hans lange reise til den amerikanske grensen gjennom åtte land var verd det – Tsjad, Tyrkia, Colombia, Panama, Nicaragua, Honduras, Guatemala og Mexico.

Før han ankom byen 23. juli, tilbrakte han tid i Louisville, KY – hvor han var hjemløs og bare hadde to måltider i uken. Saleh trodde det ville være hjelp å få, men nå angrer han på at han dro til New York:

– Saleh said he isn’t sure his long journey across the US border by way of eight countries — Chad, Turkey, Colombia, Panama, Nicaragua, Honduras, Guatemala and Mexico — was worth it. Before arriving in the city July 23, he spent time in Louisville, KY — where he was homeless and had only two meals a week, he said.

– I came to New York City because I thought there would be help, Saleh said. – I wish I didn’t come to New York.

Dette er resultatet av demokratenes politikk

Pat fra Black Conservative 24 viser oss krisen i New York og sier at dette er resultatet av demokratenes politikk. Han gir oss en svart manns konservative/kristne syn på det som skjer i det han kaller this beautiful country.

Han skriver at hans svarte konservative stemme anses som tabu, men er glad han kan få si sin mening på YouTube.

Han forteller at mer enn 93 000 mennesker har kommet til New York de siste 18 måneder, og gjentar at vi kan takke demokratene for dette:

– New Yorkers, dere stemte for dette. Gud velsigne dere.

– New Yorkers, you voted for this. God Bless you.

Sobering Video Shows Migrants Sleeping On Cardboard Outside NYC Hotel As Shelter Hits Capacity.

91 000 migranter kommer til et nabolag nær deg

Som vi ser i videoen sier borgermester Adams at New York City har nådd bristepunktet og de har ikke lenger plass til migrantene.

New York Post skriver at mandag advarte Adams befolkningen i byen at migrantkrisen kommer «til et nabolag nær deg» – og sa at president Bidens tilbud om fagkyndige til å fikse katastrofen ikke er godt nok:

– Til slutt kommer dette til et nabolag nær deg, og det er – 91 000 mennesker, sa Adams til journalister.

– Eventually this is going to come to a neighborhood near you, and it is — 91,000 people, Adams told reporters.

Adams sa videre at de har ikke mer plass innendørs og de er nødt til å finne en løsning så de ikke ender opp som andre kommuner, hvor de har teltbyer over hele byen.

Tenker han på byer som Hollywood i California? Her er Hollywood Walk of Fame, som burde kalles Walk of Shame – etter politikere som har latt dette skje.

Bidens grensekrise vil koste New York City 4.3 milliarder dollar på to år

Adams sa at det kommer ikke til å bli bedre noe bedre og fra dette øyeblikket er det nedoverbakke:

– It’s not going to get any better – from this moment on it’s downhill, Adams said.

NYP skriver at da Adams var i Washington, DC, lovet Bidens sikkerhetsminister Alejandro Mayorkas en medhjelper som skulle fungere som mellomledd mellom administrasjonene. Men det er ikke godt nok.

Borgermesteren sa at Det hvite hus rett og slett ikke gjør det de trenger å gjøre. New York trenger penger og det må ha hjelp til å få migrantene i jobb, for det ingenting mer anti-amerikansk enn at du ikke kan jobbe! – og så må de kontrollere grensene:

– Having someone embedded is a good start, the mayor said. – We want to thank them. But I have been very clear on what we need: We need to allow people to work. There’s nothing more anti-American than you can’t work! We need to control the border.

New York har åpnet nesten 200 akuttsenter for å huse migrantene, men likevel fikk byens innbyggere kjenne på krisen mandag foran Roosevelt Hotel nær Grand Central Terminal. I mellomtiden har forretninger i nærheten klaget over at de taper penger på grunn av menneskene som okkuperer fortauene.

Adams budsjettkontor anslår at krisen vil koste New York City omtrent 4,3 milliarder dollar i løpet av de to første årene. Biden har gitt eller lovet bare 143 millioner dollar, en brøkdel av hjelpepakken på 1 milliard dollar levert av Albany, hovedstaden i delstaten New York:

– Adams’ budget office estimates the crisis will cost New York City approximately $4.3 billion over its first two years. Biden has provided or promised just $143 million, a fraction of the $1 billion aid package delivered by Albany.

Godhetsposørene vil helst ikke ha de i sin egen bakgård

Men det er ikke bare Eric Adams som er oppgitt over Bidens manglende evne til å håndtere grensekrisen.

Forrige uke signerte femtifire demokratiske lovgivere fra New York City et brev som krever at president Biden yter øyeblikkelig hjelp med migrantkrisen som har lammet storbyen.

Om de har fått svar er ukjent, men siden han har tatt en 10 dagers ferie og koser seg på stranden med Dr. Jill, er en migrantkrise i New York langt fra hans tanker.

Kanskje presidenten vil gjøre noe med migrantkrisen hvis de dro til Delaware-stranden hans, skrev Cindy Adams i New York Post i dag.

Det kan godt hende. For de som roper høyest om åpne grenser, vil helst ikke ha de i sin egen bakgård. Som Eric Adams og de 54 liberale godhetsposørene som nå erklærer migrantkrisen i New York for en nødssituasjon.

President Biden Goes Shirtless While Relaxing on Beach.
.

Kjøp boken her!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document F

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.