Åtte illegale migranter angrep to politimenn på Manhattan som begge fikk skader etter hendelsen. New-yorkere er rasende på ledere som Kathy Hochul, Eric Adams og Alvin Bragg som vil gjøre som de har gjort i årevis – absolutt ingenting. De gir fingeren til Amerika – akkurat som landets nye borgere.

To politimenn ble slått ned av en mobb av illegale migranter i Times Square i helgen. Fire ble arrestert, men senere løslatt uten kausjon, skriver New York Post.

En sjokkerende video  viser en NYPD-betjent og en løytnant som først ber migrantene om å forlate området på West 42nd Street i Manhattan på grunn av ordensforstyrrelse. En krangel oppstår og snart ser vi at mobben sparker og slår betjentene og den gule vesten til en av dem blir revet av ham.

Mens mobben rømte fra stedet, ble betjentene liggende på bakken. De ble raskt arrestert og siktet for vold mot politiet, men løslatt uten kausjon. De mistenkte er Darwin Andres Gomez Izquiel (19), Kelvin Servat Arocha (19), Juarez Wilson (21) og Yorman Reveron (24).

Den sistnevnte, Yorman Reveron, har allerede rukket å bli siktet for to tilfeller av overfall og ran.

I november skal han ha dyttet, slått og bitt en ansatt på en butikk i Union Square som tok ham i å stjele en vare for 130 dollar.

I forrige måned slo Reveron en securitas på Macys med knyttneven etter at han og to andre forsøkte å gjennomføre et ran.

Jhoan Boada, (22), ble arrestert mandag kveld og siktet for overfall på en politimann, ifølge politikilder.

Statsadvokatens kontor i Manhattan, sa at de fortsatt etterforsker hendelsen og gjennomgår flere videoer av hendelsen.

De to politimennene er ikke identifisert. De ble behandlet på stedet. Den ene pådro seg kutt i ansiktet mens den andre hadde blåmerker på kroppen.

Patrick Hendry som er president for politiets fagforening sa at angrep på politifolk er i ferd med å bli en epidemi, og årsaken er en svingdør vi ser i tilfeller som denne:

– Det er umulig for politiet å håndtere kriminalitet og uorden effektivt hvis rettssystemet ikke kan eller vil beskytte oss mens vi gjør arbeidet.

– Attacks on police officers are becoming an epidemic, and the reason is a revolving door we’re seeing in cases like this one, said Police Benevolent Association president Patrick Hendry in a statement.

– It is impossible for police officers to deal effectively with crime and disorder if the justice system can’t or won’t protect us while we do that work.

Den sjokkerende hendelsen er bare det siste eksemplet på asylsøkere som har brutt loven i Big Apple siden migranter begynte å strømme inn i de fem bydelene, skriver NYP videre.

Siden våren 2022 har mer enn 172 000 migranter flommet inn i byen, med mer enn 67 000 fortsatt innlosjert på asylsenter og hoteller.

– The shocking incident is just the latest example of asylum seekers running afoul of the law in the Big Apple since migrants began flooding into the five boroughs since the spring of 2022.

– More than 172,000 migrants from the US border with Mexico have flooded into the Big Apple over that span, with more than 67,000 still housed in city shelters and hotels.

Etter at Jhoan Boada ble løslatt ruslet han ut av Manhattan Criminal Court og viste reportere fingeren – eller fingrene.

– Jeg gjorde ingenting, mumlet han på spansk.


Boada og de fire andre er siktet for å ha overfalt en politimann og hindret en statlig tjenestemann fra å gjøre jobben sin, men likevel blir de løslatt uten kausjon. Åtte migranter var involvert og politiet jakter fortsatt på tre som kom seg unna.

New York Post har snakket med John Chell som er patruljesjef i NYPD. Han er rasende og sier at det er forkastelig at gjerningsmennene ble løslatt og at de burde sitte i fengselet på Rikers Island.

Han forteller reporter at det er en grunn til at politiet blir angrepet for det er ingen konsekvenser når åtte feiginger overfaller to betjenter:

– You have eight people attacking a lieutenant and a cop. The four that were arrested should be sitting in Rikers [Island] right now on bail, the disgusted chief told reporters, as he noted cops are still hunting for three more suspects.

– You want to know why our cops are getting assaulted? There are no consequences, he continued. Eight people attacked two cops. Cowards.

Chell er stolt av de to betjentene som gjorde jobben sin, men når det er åtte mot to er det vanskelig.

De fem første mennene som ble arrestert er opprinnelig fra Venezuela og ankom byen sent i fjor, skriver NYP. Ingen har arbeidstillatelse eller kjente slektninger i byen, ifølge kilder.

Republikanske politikere krever at de bøllete migrantene blir deportert, skriver New York Post i en oppfølging i saken.

Da den demokratiske guvernører Kathy Hochul ble spurt av reportere om hun var enig i deportering, sa hun at det er noe som de absolutt bør «se på»:

– Hvis noen begår en forbrytelse mot en politimann i delstaten New York og de er her ulovlig, er det definitivt verdt å sjekke om de [bør sendes ut av landet].

– I think that’s actually something that should be looked at, Hochul replied.

– I mean, if someone commits a crime against a police officer in the state of New York and they’re not here legally, it’s definitely worth checking into, she said.

Flere lurer på hvorfor dette i det hele tatt er en debatt.

“I think that’s actually… pic.twitter.com/d46mBWIsbA

Den siste artikkelen har allerede over 3000 kommentarer og new-yorkere er fed up. De tror ikke på guvernøren, de tror ikke på statsadvokat Alvin Bragg eller andre som kan gjøre noe, og de fordømmer demokratiske politikere som har skapt denne katastrofale migrantkrise.

De har, sammen med Joe Biden og hans administrasjon, gitt fingern til hele Amerika, akkurat som den bøllete migranten som vet at han antageligvis vil komme seg unna dette uten konsekvenser.

Gigi skriver i kommentarfeltet:

Jeg er så lei og frustrert av våre føderale, statlige og lokale myndigheter og våre såkalte ledere som setter amerikanske borgeres interesser og sikkerhet sist.

Disse migrantene er kommet for å bli. Vi vil aldri bli kvitt dem fordi de har flere rettigheter og fordeler enn amerikanske borgere.

De får bolig, legehjelp, skolegang og det er planer om å få tillatelsene slik at de kan jobbe.

Milliarder av dollar blir brukt på behovene til migranter (selv om mye av pengene blir sugd av familier og venner til politikere som mottar kontrakter uten bud for å skaffe bolig, mat osv.)

Jeg ser ingen ende eller løsning fordi vi vil aldri klare å bli kvitt dem.

Angående disse fem kjeltringene som banket opp politimennene:

Møt våre nye naboer. De vil ikke bli deportert fordi ledere som Hochul, Eric Adams og Alvin Bragg vil gjøre som de har gjort i årevis – absolutt ingenting.

Migranter banker opp politi i New York, slipper fri uten kausjon

Migrantkrisen i New York City har nådd nye høyder

«

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.