Demokratene har mistet kontakten med Middle America. Rapperen Cordi B lager videoer/sanger med tekster som ikke kan siteres på TV. Men Joe Biden koseprater med henne i et intervju. Det virker helt bevisstløst. Det signaliserer at porno er helt OK med dagens Demokrater. BLM vil ha oppløst kjernefamilien. Demokratene går inn for abort til og med 9. måned. 

Mediene er over seg av begeistring over Demokratenes konvent. Det er ikke så rart. Det er de som er produsenter og adressaten. I prosessen avslører de at de lever i sin egen verden. Det at de tror på den med slik overbevisning gjør at de er på vei mot sitt livs nederlag.

Demokratene har spent buen for høyt: De tror de har fanget Trump og hans velgere i en knipetangsmanøver:  Vold i gatene og covid skal skremme folk til lydighet, til å lengte etter en forløsning, som bare Demokratene kan tilby: Michelle Obama ble rost opp i skyene, ikke bare av anti-Trump-mediene. Også Fox News-ankere som Bret Baier og Dana Perino synes hun var autentisk og imponerende.

Men det synes ikke Tucker Carlson. Tucker var nådeløs. Michelle er arrogant, hyklersk og fra sin overlegne posisjon er hun frekk nok til å bruke svarte som ofre for politiets brutalitet. Michelle snakker om empati, som hun sier er helt fraværende i Det hvite hus. Selv sitter hun i sitt 14 soveroms hus i Marthas Vineyard til 11 millioner dollar og hun snakker om at svarte er ofre og savner rettferdighet, alt mens det florerer videoer på sosiale medier som viser svarte som slår hvite helseløse.

Mannen som sparket ned den hvite gutten i Portland fikk tirsdag et navn:

The Portland Police Bureau is on the hunt for Marquise Love, who also goes by the name «Keese Love,» for his alleged involvement in the vicious assault that was caught on video and circulated on social media.

Demokratene og anti-Trump-mediene forstår ikke kraften i sosiale medier når de tror de kan ignorere en slik historie og fortsette å hylle Black Lives Matter. Etter talene på konventet underholdt musikere til et bakteppet hvor det sto Black Lives Matter. Demokratene merker ikke at stemningen har snudd.

Det gjør heller ikke New Yorks guvernør Andrew Cuomo som presterte å si at covid-bølgen i metropolen var som å klatre et fjell, og nå var de over på den andre siden. Det var «Beautiful», sa Cuomo.

At Cuomo turde å ta opp pandemien, sier noe om at Demokratene har forlatt virkelighetens verden. Alle som har fulgt med vet at Cuomo er ansvarlig for en av de mest katastrofale avgjørelsene under pandemien: Han bestemte at covidsyke skulle innlosjeres på byens sykehjem. Det var å be om en katastrofe. Minst 5.500 og kanskje så mange som 11.000 døde som følge av dette vedtaket. Men det har ikke gått inn hos Demokratene. De er stolte og rakker bare ned på presidenten.

Wall street har innhentet hele nedgangen siden pandemien slo bunnen ut av markedet:

S&P 500-indeksen på Wall Street klatret tirsdag til sitt høyeste nivå noensinne og har utvisket de store tapene som koronapandemien har påført markedet.

Siden slutten av mars har indeksen steget 51,5 prosent og dermed utvisket fallet på 34 prosent fra februar til mars, på kortere tid enn en baby trenger på å lære seg å krype, som AP beskriver det.

NRKs morgensending forsto ingenting. Dette var naturstridig. USA opplever jo en voldsom arbeidsløshet, sa studio. Eksperten morgensendingen hadde kalt inn hadde heller ingen fullgod forklaring: Vedkommende trodde det var forhåpninger om en vaksine som drev markedet. Den mest nærliggende forklaringen: At markedet tror på Trump, er utenkelig og unevnelig i dagens NRK.

Norske medier er like bortreist som Demokratene og anti-Trump-mediene.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.