Tyve mennesker ble søndag skutt i Washington, alle svarte. En politikvinne svever mellom liv og død. Likevel nevner ikke anti-Trump-medier det med ett ord. De snakker heller om at motorsyklistene i Sturges i South-Dakota ikke hadde maske på.-

Amerikanske byer ledet av Demokrater er ved å synke ned i vold og anarki. Tucker Carlson viser bilder  av tiltagende lovløshet.

I Richmond, Virginia, går en mobb gjennom gatene midt på natten med megafon og roper Black Lives Matter. Det er intimiderende og viser hvem som har makten. Folk har BLM-tegn utenfor husene deres, men det hjelper ikke.

I Georgetown sperrer demonstranter den viktigste broen ut av byen. Politiet foretar seg ingenting. Politiets passivitet er blitt et fast innslag: De tør ikke gjøre noe.

Det er gått mote i å angripe politiet og kreve at deres budsjetter skall barberes. Et bystyremedlem av Los Angeles tok til orde for defund the police. Så viser det seg at hans hjem har anropt politiet åtte ganger i år. Det vil ikke politikeren vedkjenne seg og påstår det er høyreorienterte.

Verst var bildene fra Chicago der mobb kjørte biler inn i luksusbutikker og robbet dem. Anti-Trump-medier viser ikke disse bildene som er gjort med telefoner og legges ut på sosiale medier.

Men en ting kan de ikke skjule: Resultatene. Knuste ruter, ødelagte butikker, de gjenspikrende fasadene og ødelagte bybilder. Mange amerikanske byer er på vei tilbake til hvordan de så ut for femti år siden, sier Tucker De vil være fattige, forsøplede og utrygge. -Vi er på vei inn i et demografisk skifte. Folk vil flytte ut av byene hvis lovløsheten fortsetter, sier han.

Det vil de gjøre, for Demokratene viser ingen tegn til å ville ta skjeen i en annen hånd. Det ville hjelpe Trump. De vil heller la USA bli ødelagt.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.