Hammer og sigd og BLM på sokkelen til en statue av Christopher Columbus, som ikke lenger er der, i downtown Miami 10. juni. Det holder ikke å rive statuene. De må ydmykes, merkes, tilsvines. Påføres symbolet som representerer smerte. Og disse menneskene – de levende – vil først gjennomgå en symbolsk ydmykelse, så kommer den fysiske. Hvite mennesker i USA begynner å forstå det. Det er de som rives ned. Foto: Marco Bello/Reuters/Scanpix

Chicago er USAs tredje største by. Det betyr noe hva som skjer der. De store byene er og har vært styrt av Demokratene i lang tid. 70 prosent stemte på Lori Lightfoot. Hun er ikke bare inkompetent og dum, men også fanatisk og appellerer til mobben som er løs.

Forrige helg kom mobben for å ta ned Columbus-statuen. Den ble forsvart av politi. Man ser hvordan mobben overøser politiet med objekter. 49 ble skadet, hvorav 19 måtte på sykehus.

Mindre enn en uke senere bestemmer Lightfoot at to Columbus-statuer skal ned. Mobben jubler. De har vunnet.

Samtidig flyter det blod i gatene som aldri før. Barn blør i hjel på gaten. Det skytes downtown ved høylys dag. 1901 mennesker er blitt skutt så langt i år. 373 er drept. De aller fleste av dem er svarte. Det er noe fundamentalt galt når landet går av hengslene fordi en svart dør, mens hundrevis skytes, hvorav uskyldige barn, uten at anti-Trump-mediene vil dekke det, og uten at politikerne vil gjøre noe.

I stedet vil Demokratene legge ned politiet. Alexandria Ocasio-Cortez posisjonerer seg for å få stor innflytelse hvis Biden skulle vinne. Hun ble spurt hvordan en politi-fri by vil se ut, og svarte: – Som en stille forstad.

Det er denne radikaliseringen som kommer til å forvandle amerikanske storbyer til lovløse områder i ekspressfart.

– Når noen går løs på historiske statuer, hva er de da ellers i stand til? Hvem er den neste på listen? spør Tucker.

Vi vet svaret: De går løs på levende mennesker. Det er bare et tidsspørsmål.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.