George Floyd ble symbolet på 68’ernes moralske fallitt: En kriminell svart narkoman ble deres martyr. At han ble hyllet over hele verden forteller om et moralsk forfall og at antivestlighet trives godt i Vesten. Her fra Berlin: Foto: Christian Mange/Reuters/NTB

 

Rettssaken mot politimannen Derek Chauvin (45) er et skuespill hvor han er tildelt en rolle.  Publikum er tildelt en annen rolle. De skal oppføre seg som mobb, uten å være klar over det. Når mobben «ruler» er resultatet at hvite faller på kne og ber om unnskyldning for at de er født hvite. Offentlig og privat ansatte i USA er allerede på kurs hvor de avlærer seg sine hvite privilegier.

Dette er rasisme og apartheid med et positivt fortegn.

Det er når man ser George Floyd-saken i et større perspektiv at man forstår hva de forsøkte å oppnå som slapp mobben løs. BLM og Antifa fikk uhindret starte en kulturrevolusjon og vandalisering uten sidestykke i amerikansk historie.  Det var i virkeligheten et forsøk på kupp: For alt det denne bevegelsen står for er antiamerikansk.

Så hvordan kunne ett av USAs to store partier bestemme seg for å gå «rogue» som det heter. Gå av sporet. Bestemme seg for å ta loven i egne hender.

En faktor er at Demokratene er historisk slaveeiernes parti. Det var Demokratene som forsøkte å holde fast på de hvites privilegier med Jim Crow-lover: -Bare for hvite.

Demokratene i Sørstatene var anti-borgerrettsbevegelse til langt opp på 60-tallet.

Men så snudde det. Eller gjorde det det? Lyndon Johnson vikk vedtatt Civil Rights Act i 1964 og The Great Society. Velferdsstat på amerikansk. Svarte fikk muligheten til å leve på trygd. Tidligere var antall alenemødre på 20 prosent. Nå skjøt det i været og har i lang tid ligget på 70 prosent. En kultur med så høy prosent aleneforeldre skaper dysfunksjonelle barn. Derav den høye kriminaliteten blant svarte.

Joe Biden er det klassiske eksemplet på en Demokrat som sier en ting og gjør noe annet. Han var forfatter av loven three-strikes and your out, som ble vedtatt under Clinton. Ingen annen lov har sendt så mange svarte i fengsel. På livstid. Tre straffer ga automatisk livstid. USA har den største fangebefolkningen i verden.  Loven rammet uforholdsmessig hardt svarte.

Hvem var det som reformerte denne loven? Var det Obama, den første svarte presidenten? Var det Biden? Nei, det var Donald Trump.

Demokratene har under sitt styre skapt en svart overklasse som innbiller svarte at pengedrysset fra staten gjør dem godt. Dette er en parallell til klientsamfunnet som sosialdemokratiet har skapt blant innvandrere til Vest-Europa. Man lar folk uten muligheter bli klienter. Det er like kynisk og likegyldig som da overklassen lot lavere klasser seile sin egen sjø. På overflaten er det generøst, i realiteten er det hjerteløst.

Ingen bruker ordet «raust» som ofte som sosialister. De er rause med andres penger. Men raushet er ikke medmenneskelighet. Det er snarere det motsatte. Det gjelder også for bistandspolitikken, hvor alt måles i penger.

George Floyd var kriminell, narkoman og voldelig. Hvis man skulle velge seg et offer som kunne gå inn i rollen som martyr, er han den minst egnede. Men kanskje nettopp derfor ble han valgt. Ved å opphøye en kriminell kunne man snu opp-ned på rettsstaten. Dette nihilistiske trekket går som en rød tråd jgennom vestresidens historie. Det var ikke tilfeldig at slagordet ble «defund the police».

Demokratiske politikere i amerikanske storbyer sluttet opp om politikken. I New York kuttet ordfører Bill de Blasio politibudsjettet med en milliard dollar. Da er resultatet gitt: Kriminaliteten skyter i været.

Statsadvokat Cyrus Vance jr. får avskaffet kausjonsordningen slik at siktede slippes rett ut på gaten. Det skjer over hele USA. De det går hardest ut over er selvsagt lavere klasser. De rike vet å beskytte seg. Det går så langt som at borgermestere som Lightfoot i Chicago skjærer ned på politiet og øker sin egen personlige security detail. Alle de store viktige personene omgir seg med vakter som bærer de våpnene politikerne vil forby.

De er hjerteløse, kyniske og in your face: Du må ikke tro vanlige mennesker ikke får det med seg at de er lort i disse politikernes øyne. De skal slikke skoene til deres nye herrer: Biden, Kamala og deres mektige venner -Jeff Bezos. Tim Cook, Jack Dorsey, Mark Zuckerberg.

I virkeligheten er dette opptakten til en revolusjonær situasjon.

Nå vil United Airlines velge flyvere ut fra hudfarge og kjønn. Men er det ikke kompetanse og kompetanse alene som bestemmer hvem som får fly et fly? spør Tucker og legger til: Sjefene som er omvendt til woke, flyr ikke selv rutefly. De flyr med det største selskapet for privatfly, Nets, og der er det kun ett kriterium som gjelder: Kompetanse.

Kulturkrigen er blitt klassekamp.

Jo mer man ser dramaet på avstand jo tydeligere blir det at noen regisserer det som skjer.

Tim Pool har i to sendinger forklart at Derek Chauvin neppe kommer til å bli dømt for drap. Muligens for skade med døden til følge, men det er noe helt annet. Det ene vitnet etter det andre som er innkalt av aktoratet, ender med å styrke forsvarets sak.

Chauvin holdt ikke kneet på halsen, men på skulderen og halsgropen. Han var i sin fulle rett. Også til å holde trykket så lenge med en fiendtlig menneskemengde rundt seg. Han er liten sammenlignet med Floyd og omstendighetene gjorde at han kunne holde Floyd nede.

Floyd hadde tatt tre speedballs, en blanding av methamphetamine og fentanyl, hver av dem nok til å være dødelige. Mannen som ga ham speedballene, Williams, skulle ha vitnet, men har nå påberopt seg the 5th, retten til ikke å inkriminere seg selv. Han risikerer å bli tiltalt for drap, ikke Chauvin.

Mediene skriver ikke noe om dette. De skriver på en fabel med en bestemt utgang: Chauvin er skyldig. Aller helst skulle han vært hengt i full offentlighet. Han er blitt henrettet i mediene helt siden 25. mai 2020.

BLM-aktivister har lovt massiv uro hvis Chauvin skulle få noe annet enn livsvarig.

Mediene som kun spinner på et narrativ som er fastlagt på forhånd, vet selvsagt dette.

De vet at de skaper det trykket som kan komme til å eksplodere hvis domstolen følger rettsstatens prinsipper: Hvis det kan reises rimelig tvil om skyldspørsmålet, skal Chauvin frikjennes.

Dermed er Demokratene, mediene, Big Tech og Corporate America på kollisjonskurs med rettsstaten. Og mannen i Det hvite hus er på deres side.

De later som om det er en høyere rettferdighet de representerer. I virkeligheten er det mobbstyre og vold.

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.