Jeg holdt nesten på å miste gleden ved fotball da de overbetalte idiotene i Premier League innførte kneling for å hylle Black Lives Matter. Det ble overtydelig at hudfargen din avgjør hvorvidt du har en verdi som menneske.

De som kan beskrive seg selv som undertrykte, har både verdi og retten til å lyve åpenlyst. Reaksjonen etter dødsfallet til George Floyd er en illustrasjon på dette.

Etter at han døde 25. mai 2020, eksploderte USA, og vestlige land fulgte etter. Mobben i London erklærte Churchill som rasist, og i Oslo fikk 15.000 demonstranter lov til å menge seg med hverandre, selv om 17. mai var avlyst på grunn av koronahysteriet. Statssekretær Saida Begum (H) stilte opp for BLM og brøt alle smittevernregler vi vanlige folk måtte følge.

Høyre-statssekretær deltok i demonstrasjonen. Helgheim: – Sjokkerende dårlig dømmekraft

I en interessant artikkel i Spiked stiller Wilfred Reilly noen spørsmål. Han starter med en konklusjon.

Police violence in America is a class issue, not a racial issue. But BLM has warped the debate.

Så hvem er Daniel Shaver? Han er et offer for politidrap som ingen har hørt om. For han hadde feil hudfarge. Etter elendig politivirksomhet ble han skutt og drept uten å ha gjort noe galt eller kriminelt.

Politimannen som drepte Floyd, ble dømt til mange år i fengsel. Politimannen som drepte Shaver, slapp unna. Han mistet jobben etter at det ble sørget for at han var sikret pensjon.

Alle ignorerer drapet på Shaver, mens en hel vestlig verden eksploderte da den multikriminelle narkomanen Floyd døde i politiets varetekt. Og BLM sprer løgner som er på et så høyt nivå at en hel befolkning mister vettet.

Som BLM-aktivisten Cherno Biko sa til Fox News, ifølge New York Post:

– Every 28 hours, a black person is murdered by police. It feels like we’re in a war.

Advokaten Benjamin Crump har skrevet en hel bok full av løgner hvor han omtaler hvite politifolks drap på svarte som et «legalisert folkemord».

Befolkningen lar seg smitte av løgnene, som alltid. Faktisk tror de som lener seg til venstre at politiet dreper fra 1000–10.000 svarte ubevæpnete amerikanere hvert år, mens det reelle tallet er under ti.

Flere med mørk hud blir drept av politiet totalt sett, men hvis man tar hensyn til ulik fordeling i kriminalitet, er svarte faktisk underrepresentert.

The American black population is far younger and more urban than the white population. And, partly as a result, it has a crime rate about 2.5 times the rate of the white population – a rate which can be calculated simply from the tables provided in any annual Bureau of Justice Statistics (BJS) crime report.

Men de hvite ofrene ignoreres. Ingen har hørt om Tony Timpa, Dillon Taylor eller Duncan Lemp. Sistnevnte ble skutt og drept mens han angivelig sov.

Mangelen på oppmerksomhet kan ikke være tilfeldig, mener Reilly.

All of these situations almost perfectly mirror black-victim cases which became internationally famous. There is a zero per cent chance that this lack of coverage is a coincidence.

Da Dylan Noble ble drept av politiet i 2016, rapporterte mediene at han hadde drukket og hadde spor av kokain i kroppen. Men det at Floyd hadde dødelige mengder av narkotika i kroppen, ble det ikke fokusert på i samme grad. The New York Times konkluderte raskt:

We know how George Floyd died. It wasn’t from drugs.

Det var dessuten få medier som viste filmene hvor vi fikk se at en Floyd i panikk nektet å følge de minste krav fra politiet. «I can’t breathe» ble uttalt lenge før han ble lagt i bakken.

White lives doesn’t matter, tydeligvis. Det er som redaktør Rustad skrev i april 2021: Dette er rasisme og apartheid med et positivt fortegn.

Skuespillet med George Floyd i hovedrollen

Man skal ikke ignorere politivold. De som er tildelt makt over oss, må vi stille tøffe krav til. Men overgrepene later ikke til å være knyttet til rasisme eller andre former for fobier. I USA har mange politifolk kort utdannelse. I Norge har mange politifolk for lang utdannelse, og opptrer som sosionomer, slik vi så under terroren i Kongsberg.

Vi har gode og dårlige politifolk, et fenomen som også gjelder alle andre yrker. Vi må fremme de dyktige og begrense skaden til de dårlige. Selv fotballag har en reservebenk.

Men da må løgnene forkastes. Så må folk som opptrer kriminelt, regne med at politiet reagerer. Det er faktisk jobben deres.

I stedet får vi uttalelser fra Nancy Pelosi, som ser på Floyd som et symbol på rettferdighet.

Målet ser ut til å være at svarte amerikanere skal hylle de kriminelle, som Candace Owens sier nedenfor. Ofrene skal feire sin egen undergang.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.