Mannen som skjøt og drepte Joy Bishop aka Aaron Danielson i Portland lørdag, er identifisert. Han heter Michael Reinoehl, og er en ganske creepy guy. Det er mange blant Antifa og BLM som har en slik profil, viser det seg. Aktivismen lar de få utløp for sosiopatiske tendenser. Er det ikke nokså opplagt? Likevel tar ikke mediene i det. Når BLM hører at en fra den andre siden er drept, svarer de: “Everybody, I just got word. The person who died was a Patriot Prayer person,” the Black Lives Matter leader tells the excited crowd. “He was a f***ing Nazi. Our community held its own and took out the trash. I’m not going to shed any tears over a Nazi dying!”

Tucker adresserer NRKs Eirik Veum og Anders Magnus som gjentar Bidens løgner. De har fortiet Antifa og BLMs voldsorgie helt siden den begynte. De som kun følger offisielle kanaler aner ingenting om hvor omfattende revolusjonen i USA er.

Tucker har ikke lagt fingrene imellom. Venstresiden ble provosert og har forsøkt å få annonsørene til å boikotte Tucker. De forsøker ikke en gang å skjule at de går inn for sensur. Venstresiden i USA er ute av kontroll.

Det er også norske medier, for det er ingen til å motsi dem. Fordi NRK/NTB følger Demokratenes script, kunne de gjenta Bidens løgner med glatt ansikt.

Biden dro til Pennsylvania fordi målinger av fokusgrupper viser at populariteten glipper for Biden, pga av all volden og plyndringene.

Men spørsmålet er om det går an å snu trenden med så grove løgner.

Biden sier Trump-tilhengere fungerer som væpnet milits. Det tør han si etter at en BLM-aktivist har drept en Trump-tilhenger i Portland lørdag.

Demokratenes og medienes frekkhet kjenner ingen grenser. Går det hjem som velgerne? Tvilsomt.

Tucker er det mest populære politiske talkshowet i USA, med over 4 millioner seere. Det er ikke bare fordi Tucker er dyktig. Det er fordi han er ærlig. Seerne har fått nok av løgner. De vil ha sannferdig journalistikk.

Sosiale medier spiller en større rolle i dette valget enn i 2016 og stikkord er vold og vandalisme.

Bidens talskvinne sitter på Chris Wallace og sier at Trump har oppfordret til vold hele sommeren. Virkelig? Wallace mister munn og mæle, men ikke Tucker.

Folk ser hva de ser. De ser en mann som forsøker å voldta en kvinne på en t-banestasjon i New York midt på dagen. Dette er den type nyhet som sprer seg som en ildebrann. Samme med videoen som viser en svart guttunge som slår en gammel hvit mann i bakhodet med en mursten så han besvimer og faller forover. Det skjedde i Baltimore søndag.

På CNN sitter panelet og snakker om at «det er svært lite vold i gatene». Men fire dager senere sier de at det er vold, men at det er Trumps skyld.

Tror noen at velgerne er like senile som Biden?

Det er spørsmålet.

Tror NRK og NTB at leserne er like senile?

NRK og NTB fungerer akkurat som Demokratene: De kritiserer aldri den voldelige venstresiden. BLM og Antifa er blitt stadig mer voldelige. Lørdag drepte de en forsvarsløs patriot og feiret det etterpå.

NRK og NTB later som om disse videoene ikke eksisterer. De regner med at brukerne ikke vil få vite det heller. Men her tar de feil. Disse videoene vil bli hottere og hottere, fordi det berører folks sikkerhet.

Det er ikke vanskelig å se parallellen mellom det som skjer i USA og det som foregår i Vest-Europa.

Scenene på Karl Johan lørdag minnet om Kenhosa. Det er derfor det er viktig for NRK å legge all skyld på Trump. NRK forstår at deres forsvarslinje er Portland og Seattle. Derfor sier Eirik Veum at Trump hevder at alle byene det er opprør i er Demokratisk styrte. Som om dette var noe han fant på. Anders Magnus sa faktisk at de er Demokratisk styrte og korrigerte dermed kollegaen. Sjelden kost i NRK.

Kanskje det har noe å gjøre med at Magnus befant seg i Kenhosa og så ødeleggelsene som han sa var omfattende: Flere kvartaler skadet.

Trump besøker byen tirsdag. NRK/NTB ville ha det til at det er en provokasjon. De forstår at Trump er på en oppadgående trend. Folk tolererer ikke anarki. Biden har meldt seg på for sent. Han har støttet BLM og Antifa i hele sommer. Hans medarbeiere har støttet Minnesota Freedom Fund som kjøper fri voldsmenn. Visepresidentkandidat Kamala Harris har også støttet fondet og oppfordret andre til å gjøre det.

Dette er Demokratenes sanne ansikt.

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.