Generaler som Stanley McChrystal tilbyr Biden-administrasjonen sine tjenester. De har lært kontraopprørsteknikker i den islamske verden, COIN, og overfører kunnskapen til USA. McChrystal hjalp Biden med å vinne hearts and minds på internett:

A new Democratic-aligned political action committee advised by retired Army Gen. Stanley McChrystal, the former head of U.S. forces in Afghanistan, is planning to deploy technology originally developed to counter Islamic State propaganda in service of a domestic political goal – to combat online efforts to promote President Donald Trump’s handling of the coronavirus pandemic.

The group, Defeat Disinfo, will use artificial intelligence and network analysis to map discussion of the president’s claims on social media. It will seek to intervene by identifying the most popular counter-narratives and boosting them through a network of more than 3.4 million influencers across the country – in some cases paying users with large followings to take sides against the president. TheGatewaypundit.com Foto: Mark Lennihan/AP/Scanpix

Amerikanere er optimister av natur. Derfor sitter det langt inne å innrømme at dagens krise ikke ligner på noen annen i landets historie. Fiende er noe som kommer utenfra. Men ikke denne.

Demokrater, medier, generaler og Big Tech sier det er Trumps velgere som er problemet. De har høyreekstreme, hvite rasister. De må fratas våpen og deprogrammeres. Kjente navn som FBIs tidligere nummer to, Andrew McCabe, sammenligner Trump-tilhengere med IS! Tidligere øverstbefalende i Afghanistan, Stanley McChrystal, sammenligner Trump-velgere med al-Qaida i Irak. Han ser den samme radikalisering under en karistmatisk leder.

Det sjokkerende med disse menneskene er at de bruker sin profesjonelle bakgrunn politisk: Generaler og politisjefer. De vet de snakker farlig tull, men noen vil at de skal si disse vanvittige tingene.

Men er ikke dette en følelsesmessig utpressing av innbyggerne som kan få alvorlige konsekvenser? Når noen blir trengt opp i et hjørne kan det være nervene til noen ryker.

Det er nettopp det som kommer til å skje, advarer Tucker Carlson. Hvis Demokratene fortsetter å pushe langs dette sporet kommer noe før eller siden til å gå galt. Så hvorfor gjør de det? Hvorfor er 27.000 soldater utplassert i Washington?

Fordi noen ønsker å sende et budskap om hvor mektige de er og hvor langt de er villig til å gå.

Republikaneren Tom Cotton minner om at Demokratene og venstresiden kontrollerer nesten alle kommandohøydene i USA: Hollywood, Silicon Valley, Wall Street, akademia, justisvesenet, politi og etterretning, Pentagon. Den vanlige kvinne og mann hadde bare ett kort på hånden: Stemmeseddelen. Ved det siste valget ble velgerne lurt også for den. Hvordan? Ved å bestikke folk til å stemme selv om de var illegale, senile, døde,  innsatte, sendte inn stemmer uten å identifisere seg, drev stemmesanking. You name it. Bevisene på organsert stemmejuks er så mange at en journalist eller politiker må bevisst se en annen vei for ikke å forstå at valget var rigged.

Slik Demokratene tidligere har kjøpt seg svartes stemmer med offentlige penger, har de nå kjøpt seg stemmene til hatefulle liberalere og en del av befolkningen som ikke forstår seg på politikk og har latt seg smitte av BLM-hatet.

BLM-hatet var en opptakt til valgsvindelen. Demokratene betraktet alt som kom flytende som ammunisjon: Covid var som Jane Fonda sa, Guds gave til venstresiden. Demokratene var ikke interessert i å bekjempe pandemien. De var interessert i å bruke den mot Trump. Samtidig lot de Kina gå fri.

Folk flest har problemer med å se dybden i Demokratenes og venstresidens amoralske ondskap. Men så mange amerikanere er berørt på kroppen at de har forstått at dette handler om ondskap: En statsadvokat i Florida ble valgt fordi George Soros kjøpte ham embetet med over en million dollar. Denne statsadvokaten senker kausjonen for en morder slik at han kommer ut og går rett bort og myrder en 22-åring som er ute og lufter hunden sin.

Det har vært utallige slike drap i USA og velgerne har for lengst sett et mønster. Noen vil at disse menneskene skal komme ut i samfunnet og bryr seg ikke om konsevensene. De samme menneskene vet at Bidens migrasjonspolitikk vil bringe enda flere mordere og voldtektsmenn til USA. Det var dette Trump satte ord på i 2016 da han sa at landene i sør ikke akkurat sendte USA sine beste.

Disse velgerne elsket Trump for at han våget å si sannheten. Han ble deres helt. Men som Trump sa i sin avskjedstale: Hans sterkeste minne var når han kom på besøk rundt i landet og folk sto tett i tett for å hilse ham. -Det var ikke meg de kom for å hylle. De kom for hylle det landet de elsker.

Denne fedrelandskjærligheten var grunnlaget for pakten mellom Trump og velgerne og jo mer de hundser og forfølger ham, jo mer elsker de ham.

Det er disse menneskene generaler som McChrystal og FBI-sjefer som McCabe kaller IS eller al-Qaida. De gjør det vel vitende at med slike betegnelser er alle metoder tillatt. Amerikanerne forstår det. Trump-velgere mister jobben for ett ord. Det er satt igang en utvikling i USA som minner om trekk ved Sovjetunionen og Hitlers Machtergreifung og potensialet for fysisk vold er stort.

Tucker bemerket i natt: Man skulle tro at Demokratene ville jublet over seieren. Men de er fylt av raseri og ønske om hevn.

Det sier noe om at seieren ble vunnet ved juks og maktovergrep. De hevner seg på velgerne fordi de vet de er gjennomskuet.

Ett eksempel på hvor dypt USAs elite har sunket: Alle trodde at Trump kom til å benåde Julian Assange og mannen som avslørte waterboarding.

Men Assange står ikke på listen. Hvorfor ikke?

Tucker kan fortelle at Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, sendte beskjed om at hvis Trump gjorde det kom McConnell til å stemme for å dømme Trump i riksrettssaken.

Trump har blikket festet på 2024 og måtte derfor bøye seg.

Så skitten er amerikansk politikk blitt. McConnell er i lomma på Kina, og med Biden får han sterke allierte.

Men de er ikke for USA. De er kun for seg selv, sine penger, makt og posisjon.

Folket er nå i opposisjon til eliten som aldri før.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.