Hvorfor er Republikanerne tause om den Machtergreifung – maktovertagelsen – som Demokratene holder på med rett foran øynene på velgerne? Igjen viser Tucker at han ikke er redd for å utfordre establishment. Han går rett i strupen på Republikanernes minoritetsleder, Kevin McCarthy, som hører mer på lobbyister enn grasrota.

Det var et møte i den Republikanske ledelsen i Florida for en uke siden. Der forsøkte ledelesen å hindre Trump i å være til stede. Ledelsen for det Republikanske partiet vil gjerne seile på Trumps frakkeskjøter når det passer dem, men skyver han fra seg når det skal velges. De ønsker ham ikke som kandidat i 2024, det legger de ikke skjul på.

Lindsey Graham var raskt ute med å pushe senator Tim Scott, også fra Carolina, etter at han levert opposisjonens tale onsdag. Det kan være mye godt å si om Scott, men Tucker bemerker at han også snakket i positive vendinger om USAs behov for arbeidskraft.

Forklaringen er enkel: Republikanerne forbereder seg på å anbefale et storstilt amnesti for ulovlige migranter.

Det vil være slutten på Amerika og håpet om at Republikanerne skal målbære amerikanernes håp og ønsker. Hvorfor tør ikke en håpefull som Tim Scott si det? Fordi trykket om å slutte rekkene er enormt, både ovenfra og fra Corporate America.

Det er dette som gjør Tucker og Laura Ingraham unik som stjerner i Fox: At de tør å stå opp for vanlige amerikanere.

Amerikansk politikk står foran et skjebnevalg, og disse to vil ikke at folket skal bli sviktet nok en gang.

Vi står foran samme valg i Norge: Skal folkets røst bli hørt eller skal det drukne i en kakofoni av politisk korrekthet?

KrF har den frekkhet å gå inn for 5.000 kvoteflyktninger og 500 fra Moria-leiren. De satser på at ingen tør å kle av dem for de hyklerne de er. Men folk dømmer dem i sine hjerter og Document vil avkle dem for de ynkelige hyklerne de er. De leker med folks trygghet, med nasjonens overlevelse, demografisk og økonomisk. KrF håper at de slipper å bli stilt til ansvar. Men det skal de bli. Forhåpentligvis faller de ut av Stortinget. KrF har for lengst utspilt sin rolle. Kanskje det er konkurransen fra det nye partiet Sentrum som gjør at de hiver seg på overbudspolitikk.

Dette er samme «konkurranse» som Republikanerne deltar i i Amerika. Demokratene slipper BLM og Antifa ut av fengslene. De slipper å sone for grov vold og vandalisering. Lovlydige amerikanere hentes av FBI for å ha deltatt i en fredelig demonstrasjon. Det skjer over hele USA, men bare noen få Republikanere protesterer: Josh Hawley, Tim Cotton, Jim Jordan, Devin Nunes.

Mitch McConnell og Kevin McCarthy er tause. For ikke å snakke om Liz Cheney. Hun er glad til og sier det høyt.

Tucker tar for seg opinionsmåleren Frank Luntz, som også har besøkt Norge. Luntz helgarderer. Han rådgir Republikanerne om hva de bør satse på frem til valget. Han sier at Republikanske velgere er for å gi statsborgerskap til alle Dreamere, barna til ulovlige migranter som Obama ga midlertidig opphold. Men det stemmer ikke. Luntz manipulerer.

Samme med våpenkontroll. Luntz sier Republikanske velgere ikke vil at det skal flyte våpen. Men det vil ingen. Dette er samme type argumentasjon som Demokratene bruker: weapons of war.

Luntz har de store gigantene som kunder og de vil han skal lose Republikanerne inn på samme spor som Demokratene.

Dermed vil forbindelsen til grasrota brytes. Trump viste hva de egentlig mener i 2016 og establishment har vist at de er fast bestemt på at det aldri skal skje igjen.

Selv om det betyr avskaffelsen av demokratiet.

 

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.