Kevin McCarthy tapte også andre runde i kampen om å bli Speaker of the House. Hans motstandere samler seg rundt Jim Jordan fra Ohio som nyter bred tillit. En del Republikanere nekter å stemme for McCarthy fordi han viste seg svak ved flere anledninger og de tror ikke han er rett person til å stå oppreist i stormen de neste to år.

Den Republikanske ledelsen er upopulær på grasrota. Minoritetsleder i Senatet, Mitch McConnell, motarbeidet America First-kandidater i midtveisvalget. Han ville heller ha en Demokrat enn en Maga-representant.

McCarthy sier de riktige tingene, men mangler guts. Etter 6. januar 2021 dolket han Trump i ryggen og ville ha ham fjernet. Slik vankelmodighet tåler ikke America First-velgere.

Men Jim Jordan vil de gjerne ha. Han skal lede kontrollkomiteen i den nye Kongressen og vil få nok å gjøre.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.