Trump-velgere er samlet utenfor Clark County Election Department i Las Vegas, Nevada. 5. november 2020 (AP Photo/John Locher)

Donald Trump har fått flere stemmer enn noen tidligere republikansk kandidat: Det nærmer seg nå 70 millioner (han fikk 63 millioner i 2016). Samtidig gjør Republikanerne det godt i Kongressen: Demokratenes flertall minker, og Republikanerne forsvarer flertallet i Senatet. Det har m.a.o. ikke vært noen blå bølge, men en rød.

Likevel skal Demokratene og deres lojale medier ha oss til å tro at Trump er taperen.

Vi vet fra 2016 at det godt kan skje at en president vinner flertallet av stemmene og likevel taper i antall valgmandater.

Men det er for mange merkelige omstendigheter til at det virker som den naturlige forklaringen:

I blå stater gikk valget helt greit, det var over på noen timer. I røde, derimot, var det «problemer» med opptellingen. Minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, sier man stanset opptellingen i de store byene. Man trengte tid til å se hvor stor turnout det hadde vært i landdistriktene for å kunne skaffe til veie de nødvendige stemmer til å motbalansere dem.

Call out

Det er noen merkelige praksiser ved det amerikanske valgsystemet. Mediene kan «call out» en vinner. Det skal normalt skje i samforstand med lederne av opptellingen.

Men ved dette valget har pro-Biden-journalister – allerede før resultatet forelå – kunngjort at Biden vant. En av dem var en redaktør i Fox News (en registrert Demokrat) som annonserte Arizona for Biden.

For Trump var det omvendt. Her ville man ikke annonsere hans seier i stater hvor han hadde vunnet.

I sum skapte dette et narrativ om at Biden var vinneren og Trump taperen.

Å skape slike narrativ har mediene holdt på med i fire år. De har spilt hverandre gode, hvis man med dét mener gode til å manipulere.

Men halvparten har funnet ut at mediene er løgnere. Trump ville aldri fått nær 70 millioner stemmer hvis velgerne hadde trodd på mediene. Det faktum får du aldri norske medier til å registrere og reflektere over.

Folket er fienden

Det mediene har gjort, er å posisjonere seg over og mot folket. Dermed blir de nødt til å ta neste skritt, som er å behandle folket som fiender.

Sensuren på sosiale medier vil bli sterkere. På YouTube blir videoer folk har lastet opp av showene til Tucker, Sean og Laura, nå avbrutt av tåpelige plakater med «Thank you for watching» etter bare noen minutter.

Twitter og Facebook viste jernkloen før valget da de blokkerte for New York Post-avsløringene om Joe og Hunter Biden.

Vi vet fra historien at undertrykkelse har en egendynamikk: De herskere som slår inn på den veien, blir nødt til å fortsette.

De savner demokratisk legitimitet og kompenserer med undertrykkelse.

Koalisjon mot Trump

Det er ingen undertrykkelse å si at en koalisjon bestående av Demokratene, BLM, Antifa, mediene, Wall Street, Hollywood, Silicon Valley og Kina står på den ene siden, mens Trump og folket står på den andre.

Trump har på fire år overbevist halvparten av velgerne om at han er den rette. Det er han som har båret Republikanerne frem til seier i kongressvalget. Men de besvarer takken med å være tause når Demokratene forsøker å fravriste ham seieren.

Denne svikefulle opptredenen vil måtte få konsekvenser for flere av dem ved neste korsvei, som er om bare to år.

Trumps viktigste allierte er den floraen av nettsteder som har dukket opp de senere årene. De avslører korrupsjonen på Demokratisk side.

Demokratene har vist at de akter å forandre republikken til noe som vil sjalte ut Republikanerne og gjøre seg selv til herskere for all fremtid.

Sjansen glapp

Hvis det hadde vært en blå bølge, ville de kunnet gjøre det. Men velgerne sa nei. De ville ikke.

Dette er en viktig lærdom å ta med seg, uansett hvem som vinner dragkampen om Det hvite hus.

Selv APs bilder viser at Trumps velgere er patrioter. De samler seg utenfor valglokalene i tusenvis og har med seg Stars & Stripes.

Demokratene er alliert med stormtropper som brenner flagget.

Den forskjellen sier alt.

 

Hvis du ønsker en mer balansert dekning av USA:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.