Nytt

Alle kan se at Trump har lært. Talen han holdt for FN i høst viste en mann som hadde modnet. De store møtene han holder gjør at Trump beholder en kontakt med grasrota som knapt noen president i nyere tid.

Donald Trump får nå godkjentstempel for jobben han gjør fra 47 prosent av velgerne, ifølge en ny måling. Det er opp fra 39 prosent for seks måneder siden.

A new poll from NBC News and The Wall Street Journal found that 47 percent of respondents approve of the job President Trump is doing.

A 47 percent approval rating is Trump’s all-time high since being elected President.  The same poll had Trump at 39 percent approval only six months ago.

Demokratene har mobilisert foran kongressvalget 6. september og tradisjonelt gjør partiet i opposisjon det godt i mellomvalget. Men Kavanaugh-høringen vekket Republikanske velgere.

Nå er det «karavanen» på vei mot den amerikanske grensen som kan påvirke valget. Demokratene identifiseres med retten til å komme til USA, og flere Demokrater har offentlig sagt at det ikke er noen forskjell på illegale og legale innvandrere. Det kan slå tilbake. Mexicanske myndigheter er klare på at hvis denne karavanen slipper gjennom, vil det komme en ny hver uke.

Det kan komme til å påvirke utfallet.

72 prosent av Demokratene sier de vil stemme. 68 prosent av republikanerne. De uavhengige er tungen på vektskålen. Der sier en tredel at de ikke har bestemt seg.

 

President Trump’s approval rating hits new high as Democratic lead shrinks in tight races, poll says

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Les også

-
-
-
-