En ny meningsmåling utført av Civiqs viser at kun 29 prosent av amerikanerne mener Biden gjør en god jobb i Det hvite hus. Det er sjeldent lave tall for en amerikansk president.

Han mister støtte i alle leire, også fra Demokrater. Juli 2021 sa 88 prosent av Demokratene at de var fornøyde med Biden. I denne målingen har tallet sunket til 63 prosent.

Andelen som er fornøyde med den sittende presidenten har falt med 5 prosentpoeng siden forrige måned.

Just 29 percent of voters approve of Biden, while 58 percent disapprove. Only 19 percent of independents approve of Biden. Sixty-seven percent disapprove. Among Hispanics, just 36 percent approve. Forty-eight percent disapprove.

Ifølge Gallup er det kun fem tidligere presidenter som har hatt støtte ned på 20-tallet: Harry Truman (22 prosent), Richard Nixon (24 prosent), Jimmy Carter (28 prosent), George H.W. Bush (29 prosent) og George W. Bush (25 prosent).

De elendige tallene har flere forklaringen. Biden tapte ansikt etter den katastrofale tilbaketrekningen fra Afghanistan, og da startet nedgangen i oppslutning. Inflasjonen og høye drivstoffpriser spiller nok en stor rolle.

Meningsmålinger viser at økonomi har vært det viktigste spørsmålet for amerikanske velgere 43 uker på rad.

Woke-hysteriet, som har eskalert under Biden, støter fra seg mange fra den amerikanske middelklassen, men også fra de typisk katolske immigrantene fra Sør-Amerika, som ikke vil at barna skal lære om kritisk raseteori og radikal kjønnsideologi på barneskolen.

De åpne grensene i sør, som har ført til en historisk høy tilstrømning av migranter, er heller ikke særlig populært.

Det er en stor undersøkelse, med over 200 000 besvarelser.

Poll: Joe Biden’s Approval Rating Sinks to Historic Low of 29 Percent

Bidens forfall er Amerikas

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.