En ny meningsmåling  viser at Biden nok en gang nærmer seg sitt laveste tillitsnivå hos befolkningen siden han inntok Det hvite hus. Breitbart skriver om misfornøyde amerikanske velgere.

Meningsmålingen er utført av The Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research

38 prosent sier de er fornøyde med jobben Biden gjør. Dette er to prosentpoeng over det absolutte bunnpunktet så langt, 36 prosent i juli. Men dette er uansett en markant nedgang siden februar, hvor 45 prosent uttrykte tillit til Biden og hans regime.

Det er særlig økonomien som bekymrer amerikanere, som følge av bankriser, inflasjon, eksploderene statlige utgifter og økende statsgjeld.

Just 31 percent approve of Biden’s economic stewardship, hovering where it’s been over the course of the last year.

Biden trykker opp nye penger i enorme summer, men nekter for at statens pengetrykking bidrar til inflasjonen. Allerede for et år siden sa han følgende:

– I’m sick of this stuff… The American people think the reason for inflation is the government spending more money.

Putin har skylda, mente Biden da, og han mener det samme nå. Også produsenter av mat og petroleum har blitt anklaget for å ha medvirket til at inflasjonen øker.

Biden får relativt stor støtte blant Demokrater, 76 prosent. Men Demokrater under 45 år har lavere tillit. Bare 54 prosent av Demokrater under 45 år har tillit til hvordan Biden styrer økonomien, mot 72 prosent blant den eldre befolkningen.

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.