“I am not sad that a f—ing fascist died tonight,” sier denne kvinnen på Antifa-samlingen i Portland søndag kveld. Det vrimler med slike videoer på Twitter, men mediene viser dem ikke. De vil bevare at bilde de har kontroll på.

Man skulle tro Lenin hadde gjenoppstått fra graven og ledet propagandakrigen mot demokratiet. Bolsjevikene oppfant agitprop – agitasjon og propaganda – all kommuniksjon skal være basert på deres ideologi og fokusert på å maksimalisere påvirkning, Over tid vil ikke mottakerne forstå at de blir hjernevasket. De vil miste av syne at de lever i et ideologisert univers.

Demokratene har sammen med mektige pengeinteresser og byråkrati ledet en krig mot Trumps administrasjon helt siden 2016. Foran valget i 2020 gikk de utenfor politikken og tok i bruk vold. Man trenger ikke si at de oppfant volden, men man med 100 prosent sikkerhet si at de ikke har gjort noe for å stoppe den. De har tvert i mot kalt dem fredelige selv der hvor bysentra er rasert.

Anti-Trump-mediene har ikke vist bilder av plyndring og vold. De fortier det.

Selv nå hvor det går liv kjører de propaganda: Hvis noen bruker vold mot BLM/Antifa er de per definisjon Trump-supportere. Kyle Rittenhouse som skjøt to mennesker i Kenosha tirsdag, ble øyeblikkelig utropt til Trump-supporter. Virkeligheten er mer kompleks: Rittenhouse var bevæpnet for å vokte eiendom. Men mediene er ikke interessert i fakta.

Covid og George Floyd-protestene har begge vært seismiske begivenheter som medier og venstresiden kunne bruke til å løfte samfunnet av sine hengsler. Det er klassisk bolsjevikisk kupp-taktikk.

Det utrolige er at Demokratene, akademia og Corporate America støtter en slik politikk.

Det er denne bevisste strategi fra topp til bunn som gjør at fornuftige, erfarne mennesker snakker om borgerkrig.

Enkelthendelser har det alltid vært og de utløser ingen krig. Men politiske drap innenfor en kontekst hvor den ene part har en stor, samfunnsomveltende agenda, gjør vold til noe helt annet.

Vi trenger derfor tid til å fordøye det som skjer og til å reflektere over hvordan vi møter løgnen. Systematisk løgn er noe helt annet enn en tilfeldig løgn.

Det er dette som er den forferdelige lærdommen fra det 20. århundre: De totalitære systemene kommunisme og nazisme var bygget på en ideologi som brukte total løgn. Alt var løgn.

Det er denne vi drar kjensel på ut fra vår egen erfaring. Vi som er født på midten av forrige århundre lærte mye om kommunismen bare ved å vokse opp under den kalde krigen. Nazismen lå som en stor mørk og uutgrunnelig skygge med sin sadisme. For mange skygget nazismen for en forståelse av at kommunismen er like samfunnsødeleggende.

Dette har venstresiden i Norge aldri villet erkjenne og forsvar av kommunismen har inngått i undervisning og medier. Det skyldes at min generasjon, 68’erne, falt for raadikal samfunnskritikk som bygget på marxismen. Vi forsto ikke at vi omfavnet en ideologi som raserte tradisjonell autoritet og erstattet det med en autoritær utopi som kun kunne føre til despoti.

I dag er marxismen på full fart tilbake, men du hører ikke norske medier snakke om marxisme eller kommunisme. De er en del av bevegelsen og ønsker ingen fokus på si egen agenda.

Den består av halvsannheter og løgner som gjør det umulig å drøfte og diskutere. Når alt blir løgn er det vanskelig å diskutere noe som helst.

Sentrum for denne revolusjonen er USA. Opplyste mennesker har lenge påpekt at venstresiden gjør akkurat det den beskylder andre for. Det kalles projisering.

Over tid vil projisering gjøre noe med hodet ditt.

Når en Antifa-BLM-aktivist skyter en Trump-supporter er det Trumps skyld§ Selvsagt. NTB følger opp som på stikkord og leverer dagens propagandaversjon:

Mannen som ble drept i Portland, var Trump-tilhenger

Mannen som ble drept lørdag i Portland, var medlem i den høyreradikale gruppa Patriot Prayer som hyppig har vært i konflikt med demonstranter i byen.

Mediene kan bare velge å kalle noen «høyreradikal» og dermed er alt sagt. Det trengs ingen dokumentasjon. Ordet er selvforklarende. Det er slik totalitære stater fungerer: Du bllir lært opp til hvem som er samfunnsfiende.

Det er lederen for Patriot Prayer i nabostaten Washington, Joey Gibson, som opplyser at mannen var støttespiller for gruppa og en god venn av ham.

Mannen ble funnet skutt i Portland i Oregon etter at en kolonne med 2.500 tilhengere av president Donald Trump i 600 biler hadde vært i byen og vært i konflikt med Black Lives Matter-demonstranter.

Det er ikke klart om drapet har sammenheng med sammenstøtene mellom Trump-tilhengerne og demonstrantene i sentrum av Portland.

Jo, det var veldig klart på dette tidspunkt at det var en slik sammenheng.

– Jeg kan ikke si så mye nå. Alt jeg kan, er å bekrefte at han var en god venn og en støttespiller for Patriot Prayer, sier Gibson i en tekstmelding til nyhetsbyrået AP.

Ber folk melde seg

Politiet har bedt om videoer, bilder og øyenvitneskildringer av drapet, som skjedde sent lørdag kveld, rundt et kvarter etter at Trump-kolonnen hadde reist fra byen.

Her får man inntrykk av at det ikke finnes dokumentasjon: Det finnes masse videoer av hva som skjedde da Trump-kolonnen kjørte inn i Portland. Det finnes videoer av hvordan BLM/Antifa hilste drapet velkommen da de fikk nyheten.

En fotograf for AP sier han hørte tre skudd og deretter så at det ble utført livreddende førstehjelp på offeret, som så ut til å være en hvit mann med en cap med påskriften Patriot Prayer.

Portland, som ligger nordvest i USA, har opplevd nesten kontinuerlige protester siden drapet på afroamerikanske George Floyd i Minneapolis for over tre måneder siden. Mange av dem har endt i hærverk og vold, og politiet har pågrepet hundrevis av mennesker.

Anonyme agenter arresterte

Tidligere i sommer sendte myndighetene i Washington føderale agenter til byen, som uten kjennemerker på uniformene og i sivile biler pågrep demonstranter, i strid med hva de lokale myndighetene ønsket.

Dette er en blanding av regn løgn og en halv løgn: Alle føderale politi bar kjennetegn. Bilene var sivile for ikke å bli knust av aktivistene. Borgermester Ted Wheeler har hele tiden vært på aktivistenes side, selv når de har truet ham. Det er dette som er defisjonen på en revolusjon: En myndighet – Demokratene – støtter aktivister som natt etter natt angriper tinghuset.

I sin tale på det republikanske landsmøtet torsdag kritiserte president Donald Trump Portland for å være en liberal og voldsherjet by og sa han vil sørge for at det igjen blir ro og orden igjen i USA hvis han blir gjenvalgt.

Søndag tvitret Trump en rekke ganger kritikk av Portlands ordfører Ted Wheeler der han la skylden for Patriot Prayer-mannens død på Wheeler. En tweet så også ut til å være en oppfordring til folk om å ta seg inn i byen samtidig med at Wheeler holder en pressekonferanse senere søndag.

«Store patrioter», tvitret Trump mens han delte videoer av tilhengerne som kjører inn i Portland.

Det var tredje lørdagen på rad at Trump-tilhengere kom til byen. Bilkolonnen kjørte inn til sentrum akkurat da en planlagt Black Lives Matter-demonstrasjon skulle starte. Flere demonstranter prøvde å stanse dem ved å stå i gaten og sperre broer.

Amper stemning

Videoer fra stedet viser slåsskamper og at Trump-tilhengere skyter paintball-kuler og bruker en type pepperspray mot motstanderne sine, som i sin tur kaster gjenstander mot kolonnen.

Demonstranter fra Black Lives Matter-bevegelsen har flere ganger angrepet politibygninger og føderale bygninger. Noen av dem krever kutt i bevilgningene til politiet mens byens ordfører og andre grupperinger innenfor det afroamerikanske miljøet fordømmer volden og sier den virker mot sin hensikt.

Tidligere lørdag erklærte politiet i byen situasjonen for å være et «opprør» etter at det ble stiftet flere branner utenfor kontorene til politiets fagforening.

Artikkelen underslår at Portland er sentrum for Antifa og at volden har vært systematisk og vedvarende. Informasjon som er avslørende – nemlig at politiet erklærer urolighetene for opprør – kommer på hengt og uuten sammenheng. Det er BLM og Antifa som forsøker å brenne politfolkene inne, men å si det eksplisitt vil ødelegge for svartmalingen av Trump-supportere. Konklusjonen er gitt på forhånd: De må sitte igjen med ansvaret. Det er patriotene som provoserer.

På siden til Prayer Patriots har lederen Joey Gibson skrevet:

Patriot Prayer is about fighting corruption, big government, and tyranny using God for strength and the power of love. JOEY GIBSON.

Etter at Joe Bishop var drept. merk: Etter! forsøkte BLM/Antifa å få tak i Joey Gibson. Se denne videon. Her ser du råskapen og hvordan den er eskalert de siste tre månedene.

 

Antifa-BLM er blitt vigilante Justice. De som hevder Trump er en tyrann er selv tyranner. Men det får du aldri vite av våre medier.

Det som skjer forbløffer og skremmer også amerikanerne. De sliter også med å forstå. Se innslaget med Michael Anton i Tucker fra 22.34. Anton er en Washington-inasider. Han sier hvis 2016 handlet om frihet, så handler 2020 om sivilisasjon. Hvis Biden skulle vinne står USA foran barbariet.

Er det overhodet mulig å forstå at valget har en slik skjebnekarakter ved å lese nordiske medier?

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.