Scener som dette er skremmende for de fleste mennesker. Man undres når noen vil komme alvorlig til skade. Et annet trekk er at det ved alle demonstrasjoner og markeringer er mennesker som står og filmer, tett på. De er også deltakere på propagandasiden, og publiseringen fyrer opp under sinnet.

Det brøt lørdag ut voldelige sammenstøt mellom patriotiske amerikanere og BLM/Antifa i Beverly Hills i Hollywood og Portland, Oregon. Trump-tilhengere har ligget lavt, men går nå ut i parker og på gater for å vise at motstanderne ikke skal eie det offentlige rommet. Potensialet for eskalerende vold er stort.

I Beverly Hills kjører politiet bare forbi med høyttalere. I Portland sier ordfører Ted Wheeler at byen ikke ønsker vold. Byen har opplevd vold i snart 90 dager og ordføreren har vært på aktivistenes side. Hans ord faller ikke i god jord.

På de fleste virker vold skremmende. BLM/Antifa har kunnet terrorisere byene fordi de har Demokratenes støtte. Demokratene har i årtier styrt Seattle, Los Angeles, San Fransisco, Portland, New York, Minneapolis og Baltimore.

Når patriotiske amerikanere går ut på gatene er det fordi det er en reaksjon i befolkningen. De ønsker ikke lovløshet. De støtter ikke defund the police. De vil ha trygghet.

Men potensialet for eskalerende vold er til stede og det skal bare en alvorlig hendelse til før situasjonen kommer ute av kontroll. USA er polarisert som aldri før. Men det var ikke høyresiden som slapp volden løs. Det var venstresiden.

Men så er det galninger. Det skal bare en galning til av typen Dylan Roof, før hendelsene tar en annen retning. Anti-Trump-mediene har fortiet volden og plyndringen som BLM/Antifa har stått bak, men hvis noen fra den andre siden bruker vold vil de være der med en gang.

I Portland ville patrioter vise flagget med en bilparade foran rettslokalet.

Vanlige mennesker sier de er mot vold og nevner den brutale nedsparkingen i Portland nylig hvor en mobb går løs på en ung sjåfør. Disse historiene gjør inntrykk på folk.

 

Bilkortesjen har nådd frem til rettsbygningen.

Og så begynner sammenstøtene.

På en annen video går en fotograf fra patriotenes side opp til politiet og spør om de har en kommentar til at deres side nettopp ble sprayet med tåregass. Han får ikke noe svar. -Takk for at dere støtter fascistene, sier mannen og går.

Hvordan politiet oppfører seg betyr selvsagt mye for deres popularitet blant befolkningen som støtter Trump. Politi som tar Antifa og BLMs siden vil bli skviset av begivenhetene.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.