Alt som angår borgernes sikkerhet i hverdagen vil påvirke et valg. På den ene siden ser folk episoder med gamle mennesker som ranes på gaten eller i sine hjem. På den andre ser de grupper på venstresiden som lover mer uro, flere opptøyer, mer plyndring og vandalisering, hvis de ikke får det som de vil. Hva er det? De vil ha vekk politiet!

Kombinasjon av galopperende kriminalitet og BLM/Antifa-vold kommer til å senke Biden. Det er ingen dristig spådom.

Biden hadde satset på at covid skulle skremme amerikanerne over til Demokratene. Slik ser det ikke ut til å gå. Covid-19 dabber av, økonomien er på vei opp.

Det er gode nyheter for Trump. Mens kriminaliteten og opptøyene treffer Biden midtskips.

Historier om gamle som ranes ved høylys dag er sjelden god reklame for politikerne.

Den 74 år gamle damen som ble forsøkt ranet på Manhattan torsdag sier hun aldri har opplevd noe lignende i alle de år hun har bodd på Manhattan, siden 1963.

The woman told WABC-TV she’s lived in New York City since 1963 and never experienced anything like what happened Thursday, saying she wants the neighborhood “cleaned up.”

Men borgermester Bill de Blasio har kuttet politibudsjettet med en milliard dollar. Det er ingen å ringe til. Kriminaliteten har derfor eksplodert.

More importantly, gun violence is surging in the city, up 166% in August compared to the same month last year, the NYPD said.

Det er frykt for at New York vil bli som Chicago.

Guvernør Cuomo innrømmer at han ringer rike mennesker som har flyttet fra byen og forsøker å overtale dem til å komme tilbake. Det er to måneders ventetid på flyttebil. De som kan flytter ut. Det snakkes om at the Big Apple blir permanent skadet og ikke kommer tilbake. Når en by først går i forfall har det en tendens til å eskalere.

Det samme skjer i Seattle, Portland, Los Angeles, San Fransisco – alle byer styrt av Demokrater i årtier. De har støttet protestene. Når Trump har tilbudt føderal hjelp, har de avvist ham. Alle forsøk på å legge skylden på Trump faller derfor på stengrunn.

Corporate America har støttet BLM og Antifa fordi det er billig forsikring mot offentlig pågang, fremfor å øke minstelønnen. Det er lettere å la konflikter være rasebasert enn klassepreget. At Corporate America leker med samfunnsfreden har ikke bekymret dem. Til nå. Det kan virke som om BLM/Antifa har lykkes å bli et monster som det kan bli vanskelig å kontrollere.

Volden har ikke avtatt og mediene står klare til å hausse alle hendelser opp slik at de utløser enda mer raseri. Antifa/BLM går til angrep på mennesker som er ute på byen, eller de går inn i boligstrøk og truer folk. Dette har skremt mange og de vil ha satt en stopper for det.

Hvem er det de har mest tillit til?

Svaret er ikke vanskelig.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.