For alle USA-venner er det som skjer dypt tragisk. Demokratene, mediene, Big Tech og Corporate America har stukket av med republikken. Hvis de lykkes med sitt forehavende vil USA bli en ettpartistat. Pilene peker i samme retning: HR1 heter valgloven som vil gjøre svindelen med poststemmer og stemmegiving uten ID, til regel for hele USA. Demokratene driver oppvarming mot den nye valgloven i Georgia som er langt mer liberal enn f.eks valgloven i Bidens hjemstat Delaware. Men det spiller ingen rolle. Fakta spiller ingen rolle for en blokk som kjører den verste propaganda.

At Corporate America – selskaper som Apple, Delta og Coca-Cola – har hivd seg på woke-vogna representerer overskridelsen av en ny grense. Store selskaper har holdt seg unna politikk. Nå tramper de uti med begge bena. Det er et brudd på det frie markedets regler og ingen vet hva det vil utløse fra forbrukerne.

Mest illevarslende er behandlingene av MAGA-folket, Trump-tilhengerne. De skal tas. Når velgerne ser hvem som straffes – Antifa og BLM slipper unna med grov vold og brann, mens MAGA-sympatisører dømmes til mange år i fengsel bare for å ha vært til stede på et møte, er kontrasten så sterk at den ikke kan unngå å utløse reaksjoner. Hva disse vil bli er for tidlig å si. Men de kommer på toppen av fire år med konstant hets mot Trump. Velgerne har forstått det nå: Adressaten var dem.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.