I 2020 slapp eliten mobben løs. De brukte et dødelig utfall av en arrestasjon av en kriminell svart mann i Minneapolis til å starte en voldelig revolusjon over hele USA. De påberopte seg borgerrettsbevegelsen, hvilket var en hån. Ledende Demokrater sa med rene ord at å rive ned kjente personer fra sokler, var noe som skjedde (Nancy Pelosi). Tidene endrer seg. En bevegelse som BLM hadde støtte ikke bare fra ledende Demokrater som Kamala Harris, men også fra store amerikanske selskaper, selv om mobben plyndret disse selskapenes flagshipbutikker i byer som New York.

Samtidig pågikk bevegelsen defund the police, og den var minst like toppstyrt.

Demokratene, mediene og Corporate America ville skape et momentum så de ville vinne valget. Pandemien ble også et våpen. Delstater hvor Demokratene styrte, ble lukket ned, og folk fikk ikke møtes, bortsett fra i massedemonstrasjonene til BLM. Det var et klart bevis på hvem som hadde makt.

Da Biden var vel plassert i Det hvite hus, fikk velgerne se at Demokratene hadde sluppet løs et monster. Kriminaliteten skjøt i været. Dette og nedlukningspolitikken gjorde at folk begynte å flytte ut av blå delstater og til røde som Florida og Texas. Folk stemte med føttene.

Det første året med Biden har vært en katastrofe for USA, og det er ikke mulig å sminke denne grisen til noe annet.

Nå har det brutt ut et omfattende opprør i Canada mot denne politikken, og den kan komme til å spre seg.

Myndighetene i Canada ser ut til å ha mistet kontrollen. I USA er det tomme butikkhyller, og inflasjonen spiser opp folks lønninger. Alt ligger til rette for et opprør à la det canadiske. Biden-regimet har nemlig opptrådt like stupid som Trudeau, ved å kreve at folk skulle vaksinere seg for at de skulle få beholde jobben.

Men folk ser nå at det er en risiko ved vaksinene, og at disse ikke beskytter mot nye virusvarianter. Både Biden og Trudeau faller for egen hånd: De har løyet så mye og så lenge at folk ikke lenger stoler på hva de sier. Folk velger å reservere seg.

Det er dette som ligger bak truckernes vrede: De forlanger å få være herre i eget hus, det være seg i nasjonen eller med hensyn til sin egen kropp.

Ved å forlange eierskap til kroppen har staten gått for langt, men den merker det ikke selv en gang. Jo mer informasjon som kommer inn om vaksinens manglende beskyttelse, eller nye undersøkelser som viser at hele nedlukningsregimet var forgjeves, jo sterkere blir motstanden.

Biden og Trudeau er to alen av samme stykke. Opprøret kan bli enda sterkere i USA hvis det først begynner å rulle.

Venstresiden synes å følge oppskriften: «Vi har makta, og vi skal bruke den». Slik har regimer opp gjennom historien alltid reagert når de ikke vil forstå eller lytte. Biden-regimet tror det er uovervinnelig fordi det har Big Tech på sin side. Men de forstår ikke den vreden de utløser når de hindrer truckerne tilgang til donerte penger. Det er ubeskrivelig dumt, men denne arrogansen har gått eliten i blodet. De kommer ikke til å oppdage at det slår tilbake på dem selv før det er for sent.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.