Tucker har vært borte fra youtube helt de første tre dagene. Det kryr ellers av youtubere som vil tjene på Tucker eller som gjør det at sympati og beundring. Ut over dagen blir videoene fjernet av Fox, men nye poster dukker stadig opp. Den som leter vil finne.

Men denne uken begynte annerledes. Det var kjemisk rent for Tucker. Forklaringen kan bare være: Makta frykter hans innflytelse. Tucker var den mest populære tv-verten på kabeltv i 2021. Nå viser nye målinger at unge Demokrater også liker Tucker. Da begynner det å bli farlig.

Nattens sending viser hvorfor de er redde. Establishment-mediene kaller trailersjåførene i Canada for opprørere og fascister. De frykter smitte til USA. Det blir det. 5. mars skal Freedom Convoy begynne i California og rulle østover. USA er allerede inne i en galopperende inflasjon, med en blokade på toppen kan den spinne helt ut av kontroll.

Tucker viser hvordan mediene lyver og han forteller folk hvordan de bedras. Dette er farlig talk for makta. Også i Vest-Europa. I land som Tyskland. Men Sverige og Danmark har avskaffet alle sanksjoner. Norge er trege, men kommer etter.

Igår kom meldingen om at den sørafrikanske legen som først varslet om omicron, dr. Coetzee, fikk påtrykk fra europeiske ledere om ikke å si at viruset var en mye mildere variant. De ville hun skulle si den var farlig. Denne uttalelsen er helt ødeleggende og tar vekk den siste rest av tillit til helsevesen, politikere og medier. Vi husker godt da omicron kom. Da sa Camilla Stoltenberg at «vent, vi må se an situasjonen» og viste til at vi kunne få sprengte sykehus. Det tok lang tid før norske myndigheter innrømmet at omicron faktisk var en sjanse til å gjøre slutt på pandemien. Det var ikke lov å si det. Trykket kom fra leger og grasrota. Ikke ovenfra.

Hva forteller det? At det ikke handlet om helse, men om kontroll. Også norske myndigheter har en rem av Trudeau i huden. De har vennet seg til å kontrollere folk og har vanskelig med å slippe taket.

Hva har de oppnådd? En betydelig del av befolkningen er blitt passive, lydige og går med munnbind selv utendørs eller når de kjører alene i bil. Det er blitt reflekser.

Mediene har hele tiden ivret for strengere sanksjoner. For mediene har det ikke kunnet bli strengt nok. Motivet er åpenbart: Hvis de får et publikum som følger ordre vil ikke opplagsfall lenger være noe problem. Da vil Gro ha fått det som hun vil: Folk vil igjen høre på hva lederne sier.

Men de gledet seg for tidlig. Canada truer hele denne disiplineringen av folket. Ikke rart at amerikansk TV kaller trailersjåførene fascister og rasister. De går i selvspinn som danskene sier. De har kalt folk fascister så lenge at de er hypnotisert av egne slagord.

Her kommer vi til den andre grunnen til at Makta hater Tucker: Han viser hvem som står bak. Kina.

Verdens største hedgdefond er BlackRock ledet av Larry Fink. Fink er woke. Han forlanger at alle selskapene BlackRock har innflytelse over skal følge woke-regimet mht kritisk raseteori og flytende kjønn. Ingen tør opponere.

Samtidig er han Kinas beste venn på Wall Street. Han hjelper Kina få gjennom sine krav. Det er menn som Fink som gjorde det mulig for Kina å arrangere OL etter at de slapp pandemien løs på verden.

Men USA skal hamres. De hvite er rasister og må be om unnskyldning og sone for sine forbrytelser.

Det sier seg selv at en slik ideologi vil smadre et land. Den vil ødelegge tilliten mellom mennesker.

Larry Fink forbereder en kinesisk overtakelse av verden.

Det skjer også gjennom inflasjon og valuta. Kina har innledet et samarbeid med flere land om å erstatte dollar med kinesisk valuta.

USAs enestående posisjon i verden hviler på dollaren som internasjonalt betalingsmiddel. Ingen president ville gamble med denne posisjonen. Men det har Biden-regimet gjort. Det har trykket 6000 milliarder dollar og pøst det ut i økonomien. Inflasjon er bare ett av resultatene. Det andre er enda mer alvorlig: At dollaren får en knekk som internasjonalt betalingsmiddel. Da vil det være over med USAs posisjon.

Det er det Biden-regimet, verdens Larry Fink’er styrer mot.

Det er en helt bevisst politikk.

For å virkelig toppe det hele forsøker de skape krig mellom Ukraina og Russland.

Forstår verden hva disse menneskene er i stand til og at det er deres verden de gambler med?

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.