Tucker Carlson tok i nattens sending opp påstandene om at amerikanerne har finansiert biolaboratorier i Ukraina. Dette ble heftig dementert av amerikanske medier, akkurat som i Norge, hvor faktisk.no stemplet det som konspirasjonsteorier inspirert av russisk propaganda.

Tucker sa at hans stab heller ikke ønsket å ta i en så delikat sak uten bevis. Tucker er allerede beskyldt for å løpe Putins ærend.

Men så opprant tirsdagens Senatshøring som gikk live på C-Span. Der benyttet Marco Rubio sitt siste minutt til å stille viseutenriksminister Victoria Nuland et spørsmål: Driver USA biolaboratorier i Ukraina? I stedet for et kategorisk dementi, svarte Nuland: -Ja, men det er defensivt og nå er vi redd for at russerne kan få tak i farlige patogener.

Nå var det mange som spisset ører. Satt USAs fremste på Ukraina og bekreftet at USA finansierte biolaboratorier i Ukraina? Åpenbart.

Innrømmet hun samtidig at USA ikke hadde kontroll på farlige patogener og måtte skyve russerne foran seg? Hvorfor var ikke de farlige stoffene sikret? USA hadde advart mot krig i månedsvis.

Som Document skrev: Den amerikanske ambassaden og State Department har på sine hjemmesider bekreftet eksistensen av laboratoriene, selv om sidene er tatt ned. Det er film av senator Dick Lugar som åpner et laboratorium.

USA bekrefter «biologiske forskningsanlegg» i Ukraina

Helomvendingen er mildest talt overraskende og igjen totalt ødeleggende for tilliten til amerikanske myndigheter.

Først har de samarbeidet med kineserne om utviklingen av corona-viruset. Når det lekker ut er de med på å dekke over hvem, hva, hvor, under ledelse av den som sto for finansieringen: Anthony Fauci.

Det er så mange tillitsbrudd bak og under pandemien at det tyder på at noen har tatt over makten innenfra og de bryr seg ikke om befolkningens ve og vel.

Også norske myndigheter har vært med på karusellen og det kan være en av grunnene til at Erna Solberg fikk klausulert beslutningene truffet våren 2020 i 60 år.

Vi ser en runddans, der Washington, Big Pharma, Kina, WHO, e-tjenestene og Big Tech inngår i et kretsløp for å styre tiltakene mot befolkningen og informasjonsflyten slik at folk ikke skjærer ut.

Men denne konstellasjonen har ikke helt styr på hva den driver med. Biden er en løs kanon på dekk og hans vaksinetvang av offentlig sektor var dråpen som fikk begeret til å renne over.

Vi ser en gjentakelse av den samme hensynsløse politikken som guvernør Andrew Cuomo førte i New York City, der covid-syke ble innlagt på aldershjem til rekonvalesens. Tusenvis gamle døde og de korrupte mediene skjulte sannheten. De var da det kom til stykket mer opptatt av om Cuomo tafset på en medarbeider enn at han var ansvarlig for 6.000-7.000 døde.

Biden-regimet gjentok dette på nasjonalt nivå da den betalte mediene for ikke å offentliggjøre skadevirkningene av vaksinene.

Igjen og igjen ser vi en korrupt maktelite som gjør alt for å redde sitt eget skinn.

Kina står bak

Kina sto bak pandemien. Står Kina også bak Putins invasjon? Kina-kjenner Steven Moser sier at det var Kina som for flere måneder siden oppfordret Putin til å handle.

Vestlige observatører har ikke studert Kinas krigskunst. Kommunistpartiet studerer håndbøkene i hvordan man vinner en krig uten å løsne et skudd. Hvis Kina kan få Russland og Vesten til å gå løs på hverandre, er det Kina som står igjen som seierherre. Begge de krigførende kommer til å komme svekket ut.

Vesten later som om den er overmektig, men det er en illusjon. Det kommer matvaremangel og en inflasjon uten sidestykke til å grundig lære oss.

Moser forteller at Kina for mange måneder siden inngikk handelsavtaler med Russland, slik at Kina eide varelasten før den hadde forlatt russisk jord. Dermed gjelder ikke sanksjonene disse varene.

Likevel fortsetter vestlige politikere som EUs Josep Borrel, Boris Johnson, Macron og en rekke amerikanere – å appellere til Kina om å være mekler.

Den styggeste mistanken er at mange på vestlig side vet hva de gjør. De har solgt seg til Kina for lenge siden, deriblant Biden-familien.

Hvis urettmessig berikelse skal straffes – a la oligarkene i Russland – kunne woke-eliten begynne med sine egne, f.eks familien i Det hvite hus.

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.