John Fetterman er kandidat til Senatet for Pennsylvania ved mellomvalget i USA den 8. november. Fetterman har hatt slag og har problemer med å formulere seg. Men det er ikke hans evne til å snakke som er svekket, det er hans kognitive evner.

Dette kom tydelig frem i et intervju MSNBC nylig hadde med ham. Journalisten sitter på flere meters avstand for ikke å se hva som foregår på bordet foran Fetterman. Der står en stor Apple-skjerm. Datamaskinen har et program som oversetter det journalisten spør om til et språk Fetterman forstår. Det vi er vitne til, er et eksempel på transhumanisme: en integrasjon mellom menneske og maskin. Maskinvaren oversetter i sanntid et spørsmål til et nivå som er forståelig for Fetterman, eller snarere: forteller ham hva han skal si for at han i det minste skal gi inntrykk av å ha forstått det. Han gir et svar som kan passere for seerne. Men hvis de skulle kunne vite om det stemmer, om Fetterman svarer adekvat, ville de måtte se hva maskinen gjør med journalistens spørsmål. Det får de ikke se, derav avstanden.

MSNBC-journalisten er ærlig nok til å fortelle seerne at da hun snakket med Fettermann før intervjuet, forsto han ikke den enkleste smalltalk, vanlig hverdagskonversasjon. Det var en knusende opplysning. En politiker som vil inn i USAs overhus, Senatet, der det bare sitter 100 representanter, er så kognitivt svekket at han ikke klarer å forstå småprat. Han klarer ikke tenke, han er kognitivt svekket. Det er maskinen som snakker for ham.

Hva slags parti er det som kjører frem en kandidat som er kognitivt svekket? Fetterman har backing fra Demokratene, sentralt som lokalt. Han har bodd i kjelleren hos foreldrene hele sitt liv og har aldri hatt en jobb. Han er gift med en illegal innvandrer. Han går inn for legalisering av all narkotika og vil slippe fangene fri. Demokratene har nådd et nivå hvor publikum klapper for at det skal bli enda mer kriminalitet.

Dette publikummet reagerer med raseri på kritikk av Fetterman. Journalister og aktivister anklager kritikerne for «ableism», det at man kritiserer noen for ikke å være 100 prosent frisk, og sammenligner ham med folk som sitter i rullestol. De unngår å gå til sakens kjerne: at Fetterman vil inn i landets øverste representative organ selv om han er mentalt svekket og ikke en gang kan føre en samtale.

Hvilket samfunn forsvarer retten til å la kognitivt svekkede mennesker styre landet? Demokratene gjør det. De har plassert en mentalt svekket i Det hvite hus.

Det blir tydeligere og tydeligere at Biden aldri skulle vært president. De som valgte ham, visste hva de gjorde. Hvis de ikke hadde kjørt frem Biden, ville de fått Bernie Sanders. Sanders er ikke ko-ko. Men han er sosialist, og han mener hva han sier. Han ville tatt de rikes penger. De kunne ikke styrt ham. Derfor kunne han ikke vinne.

Demokratene er blitt partiet til den mest korrupte klasse i Amerikas historie. Det samme skjedde på konventet i 2016: Sanders var i ferd med å vippe Hillary av pinnen. Clintons kontrollerte partimaskinen. Dét ble det ikke noe av. Men det skjedde så åpenlyst at de unge som flokket seg rundt Sanders, ble fly forbannet. Ti prosent av dem stemte på Trump.

Tucker viser hvordan woke-isme gjør at det er forbudt å kritisere kandidater som er mentalt svekket. Det er diskriminering. Du har ikke lov til å si det alle ser: at presidenten er ga-ga. Det gjentar seg nesten hver eneste dag nå. Ett eller annet skjer som viser at Biden ikke er til stede. Han ga onsdag et av de sjeldne tv-intervjuene, til CNNs Jake Tapper. Under sending mister Biden lappen sin på gulvet. Hans cue-card, som forteller ham hva han skal si. Han klarer seg ikke uten.

Alle ser det, men størsteparten av mediene kommenterer det ikke. De later som om Biden er normal.

De blir dermed en forsvarer for en fasade. Verdens mektigste embete kan ikke være en fasade uten at det får konsekvenser for USAs posisjon i verden. Selv om amerikanske medier lyver, ser resten av verden Biden for hva han er.

Den første katastrofale handlingen var flukten fra Kabul. Den var helt selvforskyldt. 13 soldater ble drept, i tillegg til utallige amerikanske borgere og afghanere som hadde hjulpet amerikanerne. Taliban drepte dem.

Anniken Huitfeldts naive holdning til Taliban blir enda verre sett opp mot hva norske myndigheter ikke har kommentert: at Biden påførte USA et nederlag minst like ille som flukten fra Saigon. Men dét var i det minste en flukt. Vietcongs stridsvogner kjørte inn porten til ambassaden. I Kabul overga man alt helt frivillig. Også militært materiell verdt 84 milliarder dollar som selges på verdens børser.

Norsk establishment oppfører seg som om tilbaketoget var en normal exit. Det var en katastrofe, og alle så det. I stedet for afghanske samarbeidspartnere fylte Biden opp flyene med totalt ukjente i titusenvis, og de er med på å gjøre amerikanske lokalsamfunn utrygge, ikke minst for kvinner.

Bidens svakhet er den utløsende årsak til invasjonen av Ukraina. Putin ville aldri våget å invadere hvis presidenten het Donald Trump.

Men senest denne uken fikk vi et eksempel på hvordan Bidens og Demokratenes vanvittige politikk påfører verden kaos og krise: OPEC+ gjorde ikke som Biden ba om: at de skulle øke produksjonen. I stedet kuttet de den med to millioner fat. Det fikk Det hvite hus til å spørre om det ikke var på tide at USA evaluerte forholdet til Saudi-Arabia. Lederen av utenrikskomiteen i Senatet, Robert Menendez, ville legge kongedømmet på is. NTB gjenga dette med glatt ansikt:

Tirsdag kveld opplyste Det hvite hus’ pressetalsmann John Kirby at Biden vil evaluere USAs forhold til saudiarabiske myndigheter.

– Jeg tror presidenten har vært veldig tydelig på at dette er et forhold som vi må fortsette å vurdere, og som vi må være villig til å ta opp igjen, sett i lys av OPEC-avgjørelsen nylig, sa han.

Kiby la til at Biden er villig til å jobbe med Kongressen for å tenke gjennom hvordan forholdet til Saudi-Arabia «bør se ut fremover». Samtidig påpekte han at ingen formelle diskusjoner ennå hadde begynt.

USA krever at Saudi-Arabia skal delta i krigen mot Russland.

OPECs vedtak kan svekke USAs forsøk på å gjøre krigføringen smertefull for president Vladimir Putin og truer med å skape ytterligere uro i verdensøkonomien. Dessuten kan demokratene og president Joe Biden på hjemmebane bli tvunget til å innføre upopulære prisøkninger på drivstoff like før det viktige mellomvalget.

Russland er assosiert medlem av OPEC, derav +-tegnet. USA forventer på ramme alvor at Saudi-Arabia skal sette egne interesser til side og delta i USA og EUs krig mot Putin? Hvilken tidsalder lever de i?

Woke-ismen gjør noe med hodene til folk. Demokratene er fast bestemt på avkarbonisere USA. Derfor var det første Biden gjorde, å kansellere oljerørledningen fra Canada og forby leting og utvinning på føderalt land og skjære ned eller kansellere lisenser. USA ble igjen nettoimportør. Biden innledet kurtise av land som Venezuela og Iran. USA ville ikke utvinne olje, men man kunne kjøpe det fra USAs fiender.

Denne galskapen gjennomskuer kyniske maktpolitikere, som det er flest av. De ser at woke har gjort USA svakt. Pentagon registrerer en svikt på 40 prosent rekruttering. De unge går ikke inn i forsvaret for å lære om trans-verdier.

EU er like ko-ko. Norges EØS-penger har gått til å påtvinge ungarere og polakker LGBTQ+.

Vi leverer våpen, men har ikke menn under våpen som kan avskrekke. Det har ikke noe EU-land.

I stedet har EU, med Tyskland i spissen, påført sine egne innbyggere en energikrise som nå får politikerne til å hente frem ord som «krigsvinter». NRK vil ha oss til å tro at tyskerne vil lide for Ukraina.

Men folk er ikke så stupide som NRK, Biden og EU.

Tyskland ble onsdag tilbudt russisk gass, men takket nei.

Hvis man ikke tar med og forstår woke-ideologien, vil man ikke forstå galskapen som er i ferd med å ødelegge Vesten: Den er en forvrengning av Bibelens ord om at blinde er blitt seende og døve talende. Woke er et opprør mot skaperverket: Senile kan bli presidenter. Et høyteknologisk industrisamfunn bygget på karbon kan klare seg med vind og sol, en parallell til hippienes luft og kjærlighet.

Men det siste cluet er massepsykosen: Du har ikke lov til å avsløre og kalle en spade for en spade. Biden er virkelig den moderne utgaven av H.C. Andersens «Keiserens nye klær». Biden skrider inn naken, og alle klapper beundrende. Han holder en tale i Philadelphia der amerikansk uavhengighet blir proklamert, og ser ut som en figur i en skrekkfilm, med kulisser som kunne vært laget av Leni Riefenstahl, Hitlers regissør. Til stående applaus fra regime-mediene.

Men det er ikke bare USA. Tucker trekker frem Greta Thunberg, som ble hyllet som en åpenbaring for å si det rene sprøyt. I primitive kulturer velger man mennesker med vannhoder og tror de har profetiske evner.

Vesten er på det nivået, og farten ned mot bunnen øker. Krig er ikke noe man bare hopper av.

Woke har et sensurregime som sier at du ikke har lov å kritisere galskapen. Det kalles Equity and Social Inclusion. Fra før har vi Environmental, Social, and corporate Governance. ESG eller ESI. Aldri hørt om dem? Dette er de magiske ordene som verdens store selskaper styrer etter. Larry Fink i verdens største hedgefond, Blackrock, som Støre besøkte, er en ivrig tilhenger av ESG.

Equity er begrepet som forvandler normale prestasjonsbelønnende samfunn til galehus: Alle skal ha samme karakter! På skolen som i arbeidslivet. Karakterer er diskriminerende.

Mediene i Skandinavia omtaler ikke equity, men de oppfører seg etter dets normer. Sverige er kommet «lengst».

Unge mennesker på karrierestigen med ambisjoner vet hva equity er. Du skal fylle stillinger med svarte eller muslimer for å vise at du er «med». Det spiller ingen rolle om de kan noe. Asiater er annerledes, de er achievers, de scorer høyere enn hvite, men dette må underslås, ellers velter det eplekjerra.

Fra barna er små indoktrineres de i equity. Lærerne forvandler våre barn til lydige innbyggere i et samfunn som har glemt hva frihet er. Frihet blir en trussel.

De skandinaviske land har kommet mye lenger på denne veien enn vi er klar over.

Eieren av et gammelt ærverdig hotell i Storbritannia, i egnen hvor kong Arthur skal ha bodd, fikk et tilbud av regjeringen om å huse illegale migranter. Han skulle få en million pund. Men hva med skader? Null problem, det skulle det offentlige ta seg av. Alle som har leid ut på det offentliges regning, vet hvor mye det løftet er verdt.

Men regjeringen krevde at han måtte si opp sine lokale ansatte. Det kunne ikke eieren; han var en viktig arbeidsgiver i lokalsamfunnet.

Det vet de som kom med forslaget. De vet at hundrevis av migranter fra Langtvekkistan vil smadre både hotellet og lokalsamfunnet. Så hvorfor gjør de det?

Fordi deres mål er destruksjon, sa Tucker, og hotelleieren var helt enig. De gjør det med åpne øyne. Woke er en kult, en nihilistisk kult som ødelegger verden og gjør den ubeboelig for mennesker.

At den nå også har viklet oss inn i en krig, burde få alle varsellamper til å lyse. For woke er det motsatte av rasjonell. Den får menneskene til å handle irrasjonelt.

Reklameboards i Oslo er fulle av en ny sesong av «The Walking Dead». Den mentale verden til woke er som en utgave av «The Walking Dead». Den forbereder oss.

Tucker er en av få som ikke har latt seg dupere og beskriver den massepsykosen som vi nedsenkes i, hver dag.

 

Hvis du aldri har sett en «The Walking Dead»-trailer, vil du kanskje ha nytte av å sjekke ut hva de fôrer hodene våre med. «Horrorfilm» er i ferd med å bli et tamt begrep.

 

Kjøp billetter til møtet her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.