Joe Bidens kognitive mangler blir stadig tydeligere, også for den mest amatørmessige observatør. 

Om han er dement er ikke det vesentlige. Halve verden tror og mener han er det – og det svekker USA og setter Vesten i fare. 

I et intervju med CNNs Jake Tapper på CNN Exclusive tirsdag stammet Biden og ble ved å stamme, han snakket flere ganger absolutt vrøvl, han mistet jukselappene på gulvet og erklærte at det ikke er noen lavkonjunktur i USA.

Det hele begynte å gå galt for Biden etter at Tapper spurte om Hunter Biden risikerer å bli straffeforfulgt. Da falt jukselappene i gulvet og reporteren hjalp ham å samle dem opp:

Man kan undres på om Biden er i stand til å lese jukselappene når han hverken kan skjule eller holde på dem. Og så kaller han det stadig vekk ‘The inflation Act’, ‘inflasjonsloven’.

Biden utviklet deretter det komplette sludder:

– Det kommer til å bringe en milliard, en billion, 750 millioner dollar, milliarder dollar, ut av sidelinjen.

Da han ble spurt om amerikanerne står overfor en resesjon sa Biden nei og deretter kanskje, men bare «en liten» resesjon:

I samme åndedrag fortsatte Biden: 

– Ideen om at det er noe – det er en automatikk i en resesjon, er bare ikke der. De fortsetter – de har forutsagt dette til og fra i det siste…

Tapper skar deretter inn:

– Men du sa nettopp at en liten resesjon er mulig.

Biden: 

– Det er mulig. Se, det er mulig. Jeg forutser det ikke.

Biden benektet enda en gang at han tryglet Saudi-Arabia om olje. Det til tross for at det er bredt rapportert at det var nettopp derfor han besøkte landet i sommer.

Biden erklærte til slutt at «det store flertallet» av amerikanere støtter hans administrasjon – til tross for at 75 prosent av demokratenes egne velgere ønsker en ny kandidat i 2024 samt at Biden registrerer rekordlav popularitet.

Det hvite hus er innstilt på å ignorere presidentens 80-årsdag for ikke å henlede oppmerksomheten på hans åpenlyse kognitive forfall og at han er uskikket i en av verdens viktigste jobber – noe han selv ikke har registrert.

Tidligere på dagen hadde Biden noe mer å by på:

Han projiserer svakhet i en tid med internasjonal uro. Manglende respekt for presidenten gir gjenlyd rundt om i verden, både blant allierte og fiender. 

Saudi-Arabia til Biden: – USA dikterer ikke våre interesser

Da Biden reiste til Israel i sommer, snublet han ut av Air Force One og spurte «hva gjør jeg nu?». Han måtte styres ut på den røde løper og kom ved et uhell til å bli lyrisk om «æren» ved Holocaust. 

– Sannheten er at det ikke er Biden som er senil, hele Amerika er senil – politisk senil (i betydningen å være uten kontakt med virkeligheten), det inkluderer videnskapsmenn, filosofer, politikere, journalister, American Israel Public Affairs Committee og menneskerettighetsorganisasjoner. Faktisk er hele Amerika en kilde til absurditet, var konklusjonen i den israelske avisen Haaretz

Les også:

Hjernedøde i Det hvite hus og Kongressen

 

 

Kjøp «Prosessen mot Israel» fra Document Forlag!

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.