Aktivister fra New York Immigration Coalition ber Joe Biden prioritere innvandringsreform. Biden var ikke vond å be. Han «tar» alle de 11 millionene og lover dem statsborgerskap. Selv om det skulle vise seg å være 22 millioner. Foto: Mark Lennihan/AP/Scanpix

Det Biden taper i alder, tar han igjen i radikal politikk. Eksekutivordrene spys ut i rasende fart, og ikke bare raserer Biden Trumps resultater, han raserer USA i samme slengen. Hvis målet var å ødelegge USA, kunne ikke Biden vært mer effektiv.

Hvor kommer dette raseriet mot USA fra? USA bygger på eksepsjonalisme, at nasjonen er et unntak i historien som har klart å forene mennesker fra hele verden til å bli amerikanere.

Demokratene har lenge slått inn på en kurs som sier at det ikke er noe eksepsjonelt ved USA. Obama fikk spørsmål om det i begynnelsen av sin første periode. Hva var eksepsjonelt med USA? Obama svarte at alle nasjoner er eksepsjonelle i egne øyne. Dermed avsverget han det unike ved å være amerikansk.

Obama kom fra en radikal bakgrunn i Chicago som var åpent antiamerikansk.

Identitetspolitikken sprenger forestillingen om nasjon og reduserer innbyggerne til en gruppe mennesker som er like. Det er det stikk motsatte av å være amerikansk.

Amerika bygger på tre prinsipper: Liberty; e pluribus unum (mange ble til én); In God We Trust. Til sammen danner de en amerikansk treenighet.

Demokratene har lenge ført en antiamerikansk politikk. Nå er den blitt revolusjonær, den utfordrer kjernen av USA på alle plan. Den er dessuten antikapitalistisk, den er antisemittisk, og den begunstiger oligarkene i Big Tech, Big Pharma og bruker heksejakt som politisk våpen.

For å bryte ned befolkningens motstand, har Biden gitt ordre om å stanse alle utvisninger de neste hundre dagene. Grensepolitiet ICE utviste i fjor 187.000 mennesker; rundt 90 prosent av dem var kriminelle. Det er disse menneskene Biden har gitt ordre om å slippe ut på gaten. Administrasjonen vet hva det vil føre til: ran, voldtekt og drap.

Grensen i sør er åpen, og mens Trump sendte migrantene tilbake innen to timer, vil Biden slippe inn alle som kan si ordet «asyl». Biden vil oversvømme USA med migranter og kriminelle, og han vil gi statsborgerskap til 11 millioner illegale (i virkeligheten 22 millioner). Biden har sagt at innvandrere er mer amerikanske enn amerikanerne selv. Nå viser han det i praksis.

Men er ikke dette den samme politikken som føres i Vest-Europa? Når Erna sier at aner tilbake til 1200-tallet ikke gir henne noe fortrinn fremfor nyankomne?

Europas nasjonalstater er bygget på et annet grunnlag enn USA. Vi har ikke vært noen smeltedigel. Vi har vært homogene, og nettopp denne homogeniteten har vært forutsetningen for tillitssamfunnet og velferdsstaten. Det er helt riktig at tilliten kom før velferden. USA hadde en brattere bakke og måtte kreve av nyankomne at de la bort sin tilhørighet og ble amerikanere. Avsvergelsen av denne patriotismen betyr slutten på United States of America. USA kan ikke overleve som en hippiestat, men Biden akselerer tempoet som om han vil ødelegge så mye av det gamle USA at det aldri kan reise seg igjen.

Derfor settes det nå i gang en heksejakt på «høyreekstreme» i det militære, ikke bare tjenestegjørende, men også veteraner. Det er 18 millioner av dem.

Hva er definisjonen på en høyreekstrem? Det sies ikke eksplisitt, og dét er hele poenget. Ved å gjøre 6. januar ensbetydende med folkemøtet og opptøyene, glir de to sammen, og Trump-fremmøtte faller i den suspekte kategorien.

Dette fiendebildet har CNN, MSNBC, ABC, CBS, New York Times og Washington Post dyrket systematisk i fire år.

Bare det å stille spørsmål ved valget, kvalifiserer til utrenskning. Slik oppfører et regime seg som har mye å skjule. Biden og Demokratene oppfører seg som om de har stjålet valget. En tredel av amerikanerne tror fortsatt dét, og over 70 prosent av Republikanerne.

For første gang er det flere som mistror mediene (56 prosent) enn som har tillit til dem (46 prosent). Man skulle tro at Demokratene og mediene ville ta det til seg og spørre hvorfor. I stedet kjører de på med sensur og undertrykkelse. De sparker Trump-velgerne og skriker at de er ekstreme.

Velgerne ser hva de gjør: De lar prisen på insulin stige til rekordnivåer etter at Trump krevde at medisiner produsert av amerikanske selskaper ikke skulle være dyrere hjemme enn ute. De åpner opp strømnettet for utenlandsk innblanding, etter at Trump forsøkte å holde Kina ute.

Keystone-ledningen er skrinlagt. 11.000 arbeidsplasser går tapt, og USA blir igjen avhengig av utenlandsk energi.

Biden har til og med satt seg i bevegelse i Syria og foretatt troppeforflytninger som russerne har svart på.

Han har opphevet forbudet mot transer i forsvaret og idretten: For første gang står klassiske feminister frem og sier at dette er et angrep, ikke bare på kvinneidretten, men på kvinner generelt. De skal nå invaderes av menn som sier de er kvinner, i garderober, på toaletter, på idrettsarenaer og i militæret. Homofile og lesbiske ber om at det blir slutt på å bruke LQBTQ-betegnelsen. De stiller seg ikke bak kravene som rammer dem selv. Samtidig går Biden inn for at barn helt ned i ått års alder kan få skifte kjønn, og det lages tv-program og bøker som nærmest oppfordrer til å finne den skjulte identiteten som mann i en kvinnekropp, eller omvendt.

Dette er nihilisme satt i system som bryter opp samfunnets grunn-bestanddel: kjernefamilien.

Sterke krefter står bak, med mye penger og mye aggresjon. Det er de samme som finansierte BLM og Antifa.

Resultatet ser vi i byer som Portland og Seattle, der situasjonen har kommet helt ut av kontroll. Demokratene lokalt og sentralt har latt voldsbevegelser få utvikle seg ukontrollert i trekvart år. Det er de samme menneskene som nå hevder at USA er truet av Trump-tilhengere.

Men verst er det nye forslaget til valglov som vil gjøre poststemmer til ny føderal norm, uten krav til identifikasjon eller kontroll. Såkalt ballot harvesting vil være tillatt. Under slagordet «Alle stemmer teller» vil Demokratene omgjøre USA til et diktatur.

Republikanerne i Kongressen er puslinger. Bare Trump har oppslutningen og styrken til å stå imot.

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.