Dinesh d’Souza har laget en video om Obama som er knusende. Det har han en spesiell grunn til: d’Souza ble tiltalt og fengslet av Obama for en bagatell av et valgkampbidrag og ikke bare ble han dømt til fengsel, han ble også dømt til psykiatrisk behandling som i det gamle Sovjet. D’Souza så noe ved Obama som få har sett og i denne videoen ruller han ut hele panoramaet: Det er Obama som er USAs 46. president.

Vi er mange som har undret oss over den radikale politikken den gamle, senile visepresidenten satte i gang før blekket var tørt på innsettelsen. Åpningen av grensen, avskiltinger av grensepolitiet var ikke innfall. Utplukking av håndgangne menn som Mayorkas til Department of Homeland Security, var ikke tilfeldig. Mayorkas sa nylig at cubanske båtflyktninger skal tvinges til å snu. Det er en meget avslørende uttalelse når man vet at grensen i sør står vid åpen og amerikanske militære anlegg og flyplasser brukes til å fly migranter inn i USAs indre.

Mayorkas er cubansk.

For første gang sitter USAs fiender ved makten i USA.

Alle som beskjeftiger seg med USA leter etter forklaringen på den radikale politikken Biden har iverksatt. Men ikke bare politikken – som den enorme pengebruken som kommer til å ødelegge dollaren som internasjonalt betalingsmiddel – også retorikken er radikal og hatsk, akkurat slik vi er vant til fra Hugo Chavez, Castro og Ortega i Nicaragua. Biden har ikke suget Jim Crow-retorikken fra eget bryst. Det er Obama som taler.

Når Obama sier at kritisk raseteori er noe som høyresiden i USA har funnet på, så sier det noe om hvor han står. Dette er propaganda på et nytt nivå. Det undervises nå i kritisk raseteori i skoler over hele USA og selv i store selskaper som forsvarsgiganten Raytheon og Pentagon, undervises ansatte i kritisk raseteori.

Å si dette er noe høyresiden har funnet på fordi hvite frykter å bli i mindretall, sier mye om Obama.

Det viser hans rasistiske, anti.hvite, antiamerikanske agenda.

George Floyd kom ikke out of the blue. Han kom som bestilt og et helt apparat sto klar til å gjøre det til en bevegelse: BLM og Antifa.

Demokratenes elite med Kamala Harris i spissen finansierte kausjonsfond som fikk aktivistene rett ut på gatene igjen. Harris sa de skulle fortsette uroen selv etter valget. Det løftet har hun holdt. Amerikanske byer er ved å bli destabilisert av kriminalitet.

Sjokkbehandlingen Biden-administrasjonen har gitt USA blir mer forståelig hvis man ser at det ligger en plan og en hensikt bak: Å ødelegge det Amerika som var og som hadde et hvitt flertall og erstatte det med et land av nye migranter fra hele verden med Jeff Bezos, Tim Cook, Bill Gates, Jack Dorsey og Sundar Pichai som konger.

Hvis ideen om amerikansk eksepsjonalisme vrakes, må USA konstitueres på ny og det er det disse mogulene gjør med importerte ingeniører fra India. De ansatte i AT& T måtte lære opp inderne for at de skulle ta amerikanernes jobber.

Slik fungerer en internasjonal kapitalisme som er uten lojalitet til landet de opererer fra. De bruker det bare som en base, men skylder det ingenting.

Slik fungerte også EU for norske kapitalister som ble “nødt for” å eksportere virksomheten til Polen eller Baltikum, mens administrasjonen sitter i Norge, av bekvemmelighetsgrunner.

Hva islam har gjort med sosialdemokratiet har folk som George Soros gjort med USA: Et systematisk program for å ødelegge rettsvesenet ved å finansiere valg av statsadvokater som i praksis legger ned straff som virkemiddel. Bak defund the police står bevisste planleggere.

Man kan se på hva de gjør: De bruker pandemien som påskudd til å tømme fengslene, slik de gjør i California.

Det er vanlig å bruke uttrykket 2.0 for å vise at noe er mer radikalt enn forgjengeren, og en statsadvokat som George Gascon i Los Angeles er så radikal at de ansatte slutter i hopetall. Av en enkel grunn: Gascon er på de kriminelles side.

Han er ikke alene.

I San Fransisco er Chesa Boudin statsadvokat. Han er sønn av George Gilbert og Kathy Boudin som var medlem av den radikale terrorgruppen The Weather Underground også kjent som Weathermen. I oktober 1981 ranet de en pengetransport og drepte to politimenn og en vakt. Ranet ble gjort sammen med Black Liberation Army.

Det er flere tråder her som peker fremover til dagens politikk.

Chesa var den gang 14 måneder. Han skulle vokse opp hos de andre lederne av Weathermen, Bill Ayers og Bernardine Dohrn.

Weathermen var voldelige revolusjonære. De forsøkte å sprenge Capitol Hill. They meant business.

Det er derfor megetsigende at Bill Ayers ble en god venn av Obama i Chicago. Glem heller ikke presten i Obama-parets kirke, “God damn America”-presten Jeremiah Wright.

Når brikkene faller på plass ser man et mønster, og det er anti-amerikanisme: Ødeleggelsen av det unike ved Amerika, som har reddet Europa to ganger og vant den kalde krigen.

Men Obama sugde inn påvirkning som gjorde at han så USA gjennom de radikale og antikolonialistiske brillene.

Hans bestefar, Onyango Obama, konverterte fra katolisisme til islam og tok navnet Hussein. Obamas far, Barack Obama senior, gikk på anglikanske skoler og overtok kristendommen, men ble i voksen alder ateist.

Det er noe tragisk over hans liv. Han gifter seg med Kezia og hun er gravid når han drar til USA på et stipend. Han treffer Ann Dunham, en antropolog, på Hawai og de får Obama i august 1961. Familiene på begge sider motsatte seg at de giftet seg. Ekteskapet varte tre år. Barack Sr. drar til Harvard hvor han finner en ny hvit jødisk-amerikansk kvinne og får to barn med henne før også det er over. Han drar tilbake til Kenya, tar opp igjen forholdet til sin første kone og får to barn med henne.

Barack Sr. blir forfremmet i finansdepartementet, men faller i unåde hos Jomo Kenyatta og får ikke jobb. Han er involvert i tre trafikkulykker og den siste er fatal. Det tyder på alkholisme.

Obama junior har skrevet tre selvbiografier og en av dem heter Dreams from my father.  Obama heroiserte faren han aldri fikk. Faren forlot ham da han var to, og han så ham bare en gang senere som tiåring.

Ann Dunbam gifter seg igjen i Indonesia. Det familiære rotet fortsetter.

Man kan ikke unnlate å tenke på at det kanskje ikke er en tilfeldighet at BLM er for oppløsning av kjernefamilien. 70 prosent av svarte vokser opp med bare en forelder og det er mor. Far drar sin vei.

George Floyd er derfor ikke noe umulig ikon. Mange svarte menn lever som ham, som kriminell, voldsmann.

Marxismen har alltid ønsket å oppløse kjernefamilien, fordi den er grunnlaget for et stabilt samfunn som frembringer en middelklasse.

Det er ikke tilfeldig at Cuba huser Assata Shakur fra Black Liberation Army, som drepte en amerikansk politimann og at BLM ikke vil kritisere Cuba nå under de folkelige protestene.

Båndene til marxistisk antiamerikanisme i latinamerikansk tapning er sterk.

Chesa Boudin var Hugo Chavez’ oversetter. Det vrimler med slike koblinger.

Debbie d’Souza sier hun umiddelbart spottet likheten mellom Obama og  Chavez. Hun hørte den samme dobbelthet. En politiker med en maske som ikke viser sitt sanne ansikt.

Hvis det er Obama og hans folk som styrer Biden er det mye som gir mening. Ingen tror det er Biden som har alle ideene på så kort tid.

Sett i et stort perspektiv gir det mening: Obama sa etter tiltredelsen i 2009 at nå var tiden kommet for en total transformasjon av USA. Men så tapte han flertallet i Kongressen to år senere og planene måtte legges på is. Han ble en lame duck president. Også etter gjenvalget i 2012.

Trump ble en dødelig trussel mot planen. Obama hadde utplassert sine folk i toppen av statsadministrasjonen. Disse saboterte Trump systematisk fra Dag En. Valgsvindelen gir mening: Bare det vi så i full offentlighet var nok til å fortelle at her var det mennesker som ikke brød seg om de ble avslørt, enten det var FBI-sjef James Comey som la tiltalen mot Hillary i skuffen eller det var Big Tech som bestemte at historien om Hunters laptop ikke skulle ut til offentligheten tre uker før valget (de husket skaden Comey gjorde da han gikk ut og sa de hadde funne nye Hillary-eposter tre uker før valget i 2016).

Nå er gjengen bak Russia collusion tilbake ved makten og de utvikler sine metoder.

Fangene fra 6. januar synger hver kveld kl 2100 The Starspangled banner. De har sittet fengslet siden i over et halvt år for “trespassing”, ta seg inn på annen manns eiendom.

Obama sitter i sitt hus halvannen kilometer fra Det hvite hus. Der har han et SCIF-rom, et avlyttingssikkert rom. Ingen avgått president har noensinne blitt værende i Washington.

Men Obama har ikke avgått. Han har sin tredje periode og vil gjerne fullføre forvandlingen av Amerika. Til det ugjenkjennelige.

 

 

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.