I det første nederlaget for de Soros-finansierte, krimvennlige statsadvokatene har velgerne i San Francisco tilbakekalt statsadvokat Chesa Boudin. Det er trolig et varsel om hva som kommer. Den radikale politikken som Demokratene har ført, slår tilbake på dem selv.

Tidligere forsøkte Larry Elder å utfordre Gavin Newsom som guvernør, også det i en folkeavstemning. Han lyktes ikke. Newsom hadde tonnevis med penger til rådighet.

Men nå er kriminaliteten blitt så ille i de store byene i California at velgerne forlanger handling. I stedet ser de statsadvokater som stryker de kriminelle med hårene.

Boudin er sønn av David Gilbert og Kathy Boudin. De tilhørte terrororganisasjonen Weathermen. De var med på å rane en pengetransport 2. oktober 1981 der to politifolk og en sikkerhetsvakt ble drept.

Weathermen oppfylte kriteriene for terrororganisasjon fordi deres forbrytelser var politiske. To ganger forsøkte de å sprenge Kongressbygningen. Demokratene og liberale medier snakker aldri om venstresidens terror på 1960-70-tallet. Slektskapet med dagens Antifa kunne bli for tydelig.

Med Black Liberation Army var datidens BLM.

Dagens Demokrater valgte å bruke mobb i stedet for våpen og å alliere seg med rikmenn som ønsket å velte Amerika.

Chesa Boudin ble valgt i den mest liberale byen i Amerika. 85 prosent stemte på Biden. På halvannet år har stemningen snudd 180 grader. Det skyldes kriminaliteten og den krimvennlige politikken, og det skyldes inflasjonen.

60 prosent stemte for å avsette Boudin, bare 40 prosent for å beholde ham.

Det er et alvorlig varsel til en annen statsadvokat, Boudins forgjenger, George Gascon, som nå regjerer i Los Angeles.

Det er også et alvorlig varsel til Demokratene og Biden om hva de kan vente seg i november.

Velgernes tålmodighet har tatt slutt.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.