Mannen som pløyde inn i juleparaden i konservative Waukesha søndag, skal være Darrell Edward Brooks. For bare en uke siden slapp han ut av varetekt for fem saker, da den Soros-støttede statsadvokaten John Chisholm har avskaffet kausjon som et middel til å holde farlige forbrytere unna gatene. Forbrytere slippes rett ut igjen mot en symbolsk sum.

Det sies at Brooks etterlot en ID i bilen. Politiet har sagt at de har en mistenkt i varetekt.

Hvis dette er riktig person, vil det bli en blowback mot Biden blant konservative og uavhengige. Bidens kriminalreform gjør at slike personer slippes rett ut på gata igjen. Biden har dessuten importert tusenvis av kriminelle sørfra. Trump har i flere intervjuer påpekt at andre land tømmer sine fengsler og sinnssykehus og sender de innsatte nordover.

George Soros har i flere år brukt store summer på å få valgt statsadvokater som av prinsipp er mot varetektsfengsling. Statsadvokaten i Chicago, Fox, har sluppet ut flere som har begått drap så fort de kom ut. Den mest beryktede statsadvokaten er Paul Gascon i Los Angeles, som er så forbrytervennlig at han har mistet store deler av staben. De vil ikke jobbe for ham. I San Francisco er Chesa Boudin statsadvokat. Han er sønn av to terrorister i Weatherman, en terrorgruppe som på 1970-tallet drepte en politimann og forsøkte å sprenge Capitol Hill.

Alle disse statsadvokatene er finansiert av George Soros. Sammen med Demokratenes defund the police-politikk er de ansvarlig for at kriminaliteten har eksplodert.

 

Alleged Waukesha Suspect Was Recently Released on Bond – Rapped about ‘F**k Donald Trump and F**k Pigs’ – Lived in Milwaukee, Launched Attack in Conservative Waukesha 

 

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.