Ikke før hadde Kyle Rittenhouse løsnet skudd i Kenosha før Biden og mediene utropte ham til representant for white supremacy (hvitt overherredømme). Ingenting ble funnet som kunne bevise en slik påstand. Likevel fortsatte mediene og Biden å kjøre i samme spor. De nektet sågar å akseptere dommen.

Nå foreligger den sosiale profilen til terroristen fra Waukesha. Darrel Brooks er svart nasjonalist og antisemitt, men det nevner ikke wokemediene og Biden.

The Facebook account appearing to belong to Darrell Brooks, the suspect behind the Waukesha Christmas parade attack, contains memes and messages calling for violence against White people, as well as suggesting «Hitler was right» for killing Jews during the Holocaust.

He also shared a meme titled «Hitler knew who the real Jews were!» according to the Daily Mail.

The message claimed that Adolf Hitler had warned that his genocide was partly prompted because he knew «the negros … are the true hebrews,» appearing to promote the views of the Black Hebrew Israelites. The post added that America had moved «false white Jews into a state of Israel,» and that World War III would unfold when people «learn Hitler was right» and «did the world a favor by killing» Jews.

Black Hebrews var gruppen som også trakasserte Covington kids, elevene fra Covington som var på ekskursjon til Washington. Etter å ha hørt på de sorte predikantene var det en indianer som trommet foran Nick Sandmann, som ikke sa noe, men bare sto der og lyttet. Det fikk wokemediene til å gå amok: De utropte Sandmann til prototypen på en hvit rasist. Dette budskapet ble gjentatt i wokemediene, helt til det dukket opp en video som viste at det var gutten fra Louisiana som var offeret. Det resulterte i en rettssak der CNN måtte betale en stor erstatning til Sandmann.

Kyle Rittenhouse er i kontakt med Sandmann og vurderer å anlegge en tilsvarende rettssak.

Bildene av Darrel Brooks og det han forårsaket er vanskelig å vaske vekk. Jo mer wokemediene og Demokratene fortier de ubehagelige sannhetene, jo svakere vil de stå i publikums øyne.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.