Målinger viser at Robert Kennedy jr. vil stjele flest velgere fra Biden. Det blir enda tydeligere nå når han har valgt en venstreorientert visepresidentkandidat: Nicole Shanahan.

Shanahan var tidligere gift med en av de to grunnleggerne av Google, Sergej Brin, dvs. hun er styrtrik og har brukt pengene på venstreorienterte saker, deriblant har hun vært en stor donor til statsadvokaten i Los Angeles, George Gascon. Gascon er beryktet for å ha ødelagt rettsvesenet, først i San Francisco og nå LA. Han har en enkel filosofi: Han slipper de kriminelle ut. Han tror ikke på fengsel. Han tilhører gruppen av statsadvokater som George Soros bruker for å smadre rettsvesenet i USA. I deres kjølvann ligger utallige menneskeskjebner og ofre.

Gascon er et navn som får alle konservative til å reagere. De ville aldri drømme om å stemme på en kandidat som har sans for slike som ham. Men Kennedy spiser av Bidens gressganger.

Kennedy sier at han vil ha Shanahan med fordi hun vet hvordan man bekjemper tech-gigantenes sensurmaskin:

The Silicon Valley lawyer “shares my indignation about the participation of Big Tech as a partner in the censorship and their surveillance, and the information warfare that our government is currently waging against the American people,” Mr. Kennedy said.

“That’s why I’m bringing on someone with a deep inside knowledge of how big tech uses AI to manipulate the public. I wanted a partner with strong ideas about how to reverse those dire threats to democracy and our freedoms. I managed to find a technologist at the forefront of AI,” he added.

Silicon Valley-advokaten «deler min indignasjon over at Big Tech deltar som partner i sensuren og overvåkningen, og den informasjonskrigen som myndighetene nå fører mot det amerikanske folket», sier Kennedy.

«Derfor har jeg hentet inn en person med inngående kjennskap til hvordan big tech bruker kunstig intelligens til å manipulere offentligheten. Jeg ville ha en partner med sterke ideer om hvordan vi kan reversere disse alvorlige truslene mot demokratiet og frihetene våre. Jeg klarte å finne en teknolog som er helt i front når det gjelder kunstig intelligens», legger han til.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.