Buta Biberaj (D) innrømmet denne uken sitt nederlag mot Bob Anderson (R) i hennes forsøk på gjenvalg som Loudoun County’s Commonwealth Attorney. I en stat hvor Demokratene har flertall både i Senatet og i Huset var dette et nederlag for George Soros, og en stor seier for Republikanerne.

Bibarej er en av mange statsadvokater som er finansiert av mogulen George Soros, skriver Wall Street Journal. Hun har i sin tid blant annet sluppet en mann tiltalt for å banke opp kona rett ut på gatene igjen. Mannen var iført fotlenke, men dette forhindret ikke at han dro rett til konas leilighet og drepte henne med en hammer.

Saken Biberaj er mest kjent for er at hun valgte å tiltale Scott Smith etter det berømte møtet i skolestyret i Loudon County. Smith ville bare uttrykke sin misnøye fordi hans datter hadde blitt angrepet seksuelt på jentetoalettet av en gutt iført skjørt.

De seksuelle forbryteren ble sluppet fri og overført til en annen skole, hvor han gjentok sin seksuelle trakassering.

Gutt i skjørt voldtok 14 år gammel jente på skolen, jentas far ble arrestert

Sam Smith ble nasjonalt kjent, siden National School Boards Association brukte ham som et eksempel på såkalt innenlandsk terrorister. Bideraj vant saken mot Smith, som ble dømt for ordensforstyrrelser. Men Virginias guvernør Glenn Youngkin (R) benådet Smith.

Velgerne i Loudoun County hadde fått nok av Biberajs håndtering av sin rolle, og selv om hennes valgkampbudsjett var ti ganger så høyt som Andersons, så gikk Anderson av med seieren.

Velgerne vil ikke ha et rettsvesen identifisert av såkalt progressive politiske idéer, de foretrakk lov og orden.

Avstemningen i Virginia viser at progressive statsadvokater kan beseires selv i områder som lener mot Demokratene, uansett hvor mange millioner Soros deler ut.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.