Amerikanere har en mer grunnleggende forståelse for individuelle rettigheter og demokratiske prinsipper enn oss europeere, som er marinert i velferdsstaten. Kampen mot kritisk raseteori ledes av mødre, svarte og vanlige arbeidsfolk.

Dette gir et visst håp om at Biden, woke og identitetspolitikk kan utryddes og kastes dit disse idéene hører hjemme, på historiens søppeldynge.

Selv om Breitbart skriver at det stort sett er Republikanere som står i frontlinjen, så stemmer ikke dette helt. Stadig flere Demokrater har fått nok av hvordan barna lærer at de er onde rasister, kun fordi de er født med feil hudfarge.

Men Youngkins seier i Virginia er så viktig at norske medier trolig vil forsøke å glemme det som har skjedd så fort som mulig. Dette er på mange måter et politisk jordskjelv. Amerikanske venstreliberale medier forsøker å få valget til å handle om hvitt hegemoni.

Democrats and corporate media have largely reduced Governor-elect Glenn Youngkin’s win to a product of white supremacy instead of taking the opportunity to reflect and change their strategy moving into the midterms and into 2024.

The GOP however, shows no signs of backing away from the fight to keep leftists from indoctrinating children in schools, especially if Democrats repeat the mistakes they made in the Virginia election by gaslighting voters on issues that directly impact Americans and their families.

Republikanere i Kongressen har også gått hardt ut mot kritisk raseteori og sier det enkelt: Dette er IKKE historie, men en ideologisk agenda som kun virker splittende.

American Conservative Union følger opp. Leder Matt Schlapp er klar for kulturkrigen, og nevner samtidig kjønnshysteriet som en del av slagmarken:

Ben Shapiro hadde det veldig morsomt på jobb etter valget i Virginia. Den ortodokse jøden og libertarianske journalisten måtte nok konsentrere seg for å ikke dø av latter. Tittelen på dette YouTube-klippet sier det meste:

LOL: Mainstream Media MELTS DOWN After Republicans Win Virginia

Foreldre fikk nok av sludderet, og aksepterte ikke at døtrene deres ble voldtatt på skolen av menn i skjørt, for deretter å bli fortalt at de var rasister, transfobe og homofobe. Skolestyret i Loudoun County fikk internasjonal oppmerksomhet. Dråpen som fikk begeret til å renne over, var kanskje da foreldre som protesterte mot det ideologiske tyranniet ble utpekt som «domestic terrorists».

Les også: Gutt i skjørt voldtok 14 år gammel jente på skolen, jentas far ble arrestert

Resultatet ble et katastrofevalg for den nokså patetiske figuren McAuliffe (D), som ikke ville la foreldre ha noen innvirkning på hva barna lærte på skolen. Men tar du barna fra amerikanske mødre, så reagerer de. Og da er det herlig å være tilskuer.

Les også:
Demokratene i Virginia knocket ut av farget, kvinnelig Republikaner
Demokratene skjelver ved tanken på 2022

Alt forsterkes av koronahysteriet.

Republikanske senatorer, som Marsha Blackburn, heier på foreldre som står opp mot Demokratenes agenda.

“Parents overwhelmingly reject critical race theory in their child’s education,” Blackburn said.

I valgkampen i Virginia kom alle nøkkelpunkter i den amerikanske splittelsen i fokus, og dette er grunnen til at Document fokuserer så mye på et lokalvalg langt borte. Visepresident Kamala Harris sa før valget i Virginia at resultatet var avgjørende for hele landets utvikling, “how the country is gonna move.”

“Don’t Texas Virginia,” Harris warned, “What happens in Virginia will, in large part, determine what happens in 2022, 2024, and on.”

Man får vel håpe at Harris hadde rett i sine spådommer, og at Biden-regimets galskap ender opp som en fotnote i historien. Men kampen er ikke over, og utviklingen i USA er et forvarsel om hva vi har i vente her i Europa.

Jeg spår en lang og hard kamp.

Breitbart

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.